In maart verlaagt Nederland de maximumsnelheid op alle autosnelwegen overdag naar 100 kilometer per uur. De overheid maakt zich sterk dat ze alle ver
Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag
Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag
  • 2019-12-02 17:20:07 5 dag geleden
  • keer bekeken 3,787
37
gedeelde

In maart verlaagt Nederland de maximumsnelheid op alle autosnelwegen overdag naar 100 kilometer per uur. De overheid maakt zich sterk dat ze alle verkeersborden langs de wegen op een weekend kunnen aanpassen.

De verlaging van de maximumsnelheid naar 100 kilometer per uur op de Nederlandse snelwegen zal op ten vroegste in maart van start gaan. Dat heeft de bevoegde minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) laten weten.

De snelheidsverlaging gaat namelijk pas in op het moment dat de nieuwe verkeersborden zijn geplaatst. De bevoegde dienst, Rijkswaterstaat, plant om de borden op vier dagen tijd te vervangen, van donderdagavond 12 maart tot en met maandagochtend 16 maart. Als het door omstandigheden niet kan doorgaan, zoals bij heel slecht weer, dan wordt de wissel ingepland van 26 tot 30 maart.

Over het exacte moment wordt nog verder gecommuniceerd. ‘Het is belangrijk dat voor iedereen helder is wanneer de nieuwe situatie in werking treedt en wat de borden langs de weg betekenen’, aldus Van Nieuwenhuizen volgens de krant NRC.

De maximumsnelheid wordt op alle Nederlandse snelwegen overdag teruggeschroefd tot 100 kilometer per uur. Tussen 19 uur en 6 uur ’s ochtends mag wel nog 130 km/u worden gereden op plaatsen waar dat vandaag ook overdag mag.

Het verlagen van de maximumsnelheid is één van de maatregelen van de Nederlandse regering uit een pakket om de stikstofcrisis op te lossen. Met het akkoord heeft de regering onder leiding van de rechts-liberale premier Mark Rutte (VVD) een crisis afgewend over de stikstofuitstoot. Eind mei oordeelde de Raad van State dat het Nederlandse stikstofbeleid niet streng genoeg was om de natuurgebieden te beschermen.

Wat denk je van dit verhaal?
Maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen in maart omlaag

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie over ‘Senioren & Verzilveren’. Hij belicht daarin de financiële mogelijkheden voor senioren, waaronder het benutten van de overwaarde op een huis.

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘Senioren & Verzilveren’ met René Kuiper wordt door ABN Amro aangeboden aan deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere. Senioren zijn een groeiende doelgroep met een grote adviesbehoefte, daarom een actueel onderwerp en extra interessant voor het intermediair.

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

René Kuiper

René Kuiper is eigenaar van kuiper act (advies, coaching en training) en verzorgt al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast regelt hij voor klanten ook de gehele financiële planning. Hij is spreker op congressen en workshops en vraagbaak voor financiële vraagstukken in een adviespraktijk.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Frankrijk ziet Rode Duivels afhaken voor oefenmatch: “Ze hebben schrik om hun eerste plek te verliezen”

Frankrijk ziet Rode Duivels afhaken voor oefenmatch: “Ze hebben schrik om hun eerste plek te verliezen”

De Rode Duivels hebben vriendelijk bedankt voor een oefenwedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Dat schrijft het Franse sportblad L’Equipe, dat vermoedt dat België zijn eerste plaats op de wereldranking niet op het spel wil zetten.

LEES OOK (N+). Heeft Roberto Martinez een brandje te blussen? “Eden Hazard antwoordde nog niet op de berichten van Thomas Meunier”

De Fransen waren vragende partij voor een oefenwedstrijd tegen de Rode Duivels in maart 2020 om het EK in de zomer voor te bereiden. De wereldkampioen is sowieso contractueel verplicht naar Brussel af te zakken voor een oefenmatch nadat de Rode Duivels enkele jaren geleden vriendschappelijk speelden in Parijs, en zagen in een nieuwe krachtmeting met België een goede test.

Alleen zag Belgisch bondscoach Roberto Martinez volgens L’Equipe minder heil in zo’n prestigieuze vriendenmatch. Dat zou hij afgelopen zaterdag, op de loting voor EURO 2020 in Boekarest, ook aan Frans bondscoach Didier Deschamps duidelijk gemaakt hebben.

Martinez wil liever experimenteren

In Frankrijk menen ze te weten waar het schoentje knelt: België staat eerste op de wereldranking en kan die plaats bij een nederlaag tegen Les Bleus, die tweede staan, kwijtraken. “En zo zijn er nog wel landen die liever niet met de wereldkampioen geconfronteerd worden aan het begin van hun voorbereiding”, citeren ze - ietwat hooghartig - een matchorganisator.

Martinez had echter eerder al laten weten dat er voor hem andere redenen spelen. De trainer van de Rode Duivels wil de concurrenten liever niet wijzer maken dan ze zijn, en is van oordeel dat zo’n wedstrijd toch niet serieus wordt genomen door de topspelers. “Zo’n duel in maart heeft weinig zin. Dan zijn al die toppers bezig met hun nationale competities en de Champions League.(...) Je kan die oefenduels beter gebruiken om dingen uit te proberen, te ontwikkelen in plaats van te spelen om het resultaat”, zei hij enkele weken geleden in onze krant.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures