Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie over ‘Senioren & Verzilveren’. Hij beli
Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren

Masterclass over Senioren & Verzilveren
Masterclass over Senioren & Verzilveren
  • 2019-12-02 16:25:02 4 dag geleden
  • keer bekeken 4,512
53
gedeelde

Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie over ‘Senioren & Verzilveren’. Hij belicht daarin de financiële mogelijkheden voor senioren, waaronder het benutten van de overwaarde op een huis.

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘Senioren & Verzilveren’ met René Kuiper wordt door ABN Amro aangeboden aan deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere. Senioren zijn een groeiende doelgroep met een grote adviesbehoefte, daarom een actueel onderwerp en extra interessant voor het intermediair.

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

René Kuiper

René Kuiper is eigenaar van kuiper act (advies, coaching en training) en verzorgt al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast regelt hij voor klanten ook de gehele financiële planning. Hij is spreker op congressen en workshops en vraagbaak voor financiële vraagstukken in een adviespraktijk.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Wat denk je van dit verhaal?
Masterclass over Senioren & Verzilveren

Frankrijk ziet Rode Duivels afhaken voor oefenmatch: “Ze hebben schrik om hun eerste plek te verliezen”

Frankrijk ziet Rode Duivels afhaken voor oefenmatch: “Ze hebben schrik om hun eerste plek te verliezen”

De Rode Duivels hebben vriendelijk bedankt voor een oefenwedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Dat schrijft het Franse sportblad L’Equipe, dat vermoedt dat België zijn eerste plaats op de wereldranking niet op het spel wil zetten.

LEES OOK (N+). Heeft Roberto Martinez een brandje te blussen? “Eden Hazard antwoordde nog niet op de berichten van Thomas Meunier”

De Fransen waren vragende partij voor een oefenwedstrijd tegen de Rode Duivels in maart 2020 om het EK in de zomer voor te bereiden. De wereldkampioen is sowieso contractueel verplicht naar Brussel af te zakken voor een oefenmatch nadat de Rode Duivels enkele jaren geleden vriendschappelijk speelden in Parijs, en zagen in een nieuwe krachtmeting met België een goede test.

Alleen zag Belgisch bondscoach Roberto Martinez volgens L’Equipe minder heil in zo’n prestigieuze vriendenmatch. Dat zou hij afgelopen zaterdag, op de loting voor EURO 2020 in Boekarest, ook aan Frans bondscoach Didier Deschamps duidelijk gemaakt hebben.

Martinez wil liever experimenteren

In Frankrijk menen ze te weten waar het schoentje knelt: België staat eerste op de wereldranking en kan die plaats bij een nederlaag tegen Les Bleus, die tweede staan, kwijtraken. “En zo zijn er nog wel landen die liever niet met de wereldkampioen geconfronteerd worden aan het begin van hun voorbereiding”, citeren ze - ietwat hooghartig - een matchorganisator.

Martinez had echter eerder al laten weten dat er voor hem andere redenen spelen. De trainer van de Rode Duivels wil de concurrenten liever niet wijzer maken dan ze zijn, en is van oordeel dat zo’n wedstrijd toch niet serieus wordt genomen door de topspelers. “Zo’n duel in maart heeft weinig zin. Dan zijn al die toppers bezig met hun nationale competities en de Champions League.(...) Je kan die oefenduels beter gebruiken om dingen uit te proberen, te ontwikkelen in plaats van te spelen om het resultaat”, zei hij enkele weken geleden in onze krant.

Nobelprijs Literatuur opnieuw opgeschrikt door ontslagen

Nobelprijs Literatuur opnieuw opgeschrikt door ontslagen

Twee van de vijf externe leden van het Nobelcomité voor Literatuur van de Zweedse Academie hebben ontslag genomen. Dat heeft de Zweedse Academie maandag bekendgemaakt.

De externe leden werden een jaar geleden aangesteld, om het vierkoppige Nobelcomité bij te staan. Het was een van de pogingen om het comité uit de crisis te halen.

Auteur en literair vertaler Gun-Britt Sundstrom en literair recensent Kristoffer Leandoer hebben er echter al genoeg van en nemen ontslag als extern lid. Leandoer vertelde aan de krant Svenska Dagbladet dat hij niet het geduld heeft om te wachten totdat de Academie haar werk verandert.

Mats Malm, de permanente secretaris van de Academie, noemde de beslissing van de twee ‘triest’. Hij zei dat nu zal bekeken worden hoe het werk van het Nobelcomité voor de uitreiking van 2020 zal georganiseerd worden. De voorstellen voor de literatuurprijs moeten tegen 31 januari worden ingediend. Na de zomervakantie maakt het Nobelcomité dan een shortlist bekend, en in oktober wordt meestal de winnaar aangekondigd.

Imago

Het imago van de Zweedse Academie kreeg vorig jaar een flinke deuk door vermoedelijke inbreuken op de regels over belangenvermenging, en door een schandaal over seksueel geweld rond een van de leden van de Academie, Katarina Frostenson. Haar echtgenoot, Jean-Claude Arnault, werd veroordeeld voor twee aanklachten van verkrachting. Frostenson nam in januari dit jaar ontslag.

De problemen leidden tot het uitstel van de bekendmaking van de winnaar van de Nobelprijs Literatuur 2018. In oktober dit jaar kondigde de Academie aan dat de Nobelprijs Literatuur voor 2018 naar de Poolse Olga Tokarczuk ging, samen met de aankondiging van de winnaar van 2019, Peter Handke. 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures