De Zwitserse regering zal tenniskampioen Roger Federer volgend jaar met twee eigen muntstukken eren. “Voor het eerst ooit zal Swissmint, de nationale
Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken
Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken
  • 2019-12-02 14:20:10 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,927
31
gedeelde

De Zwitserse regering zal tenniskampioen Roger Federer volgend jaar met twee eigen muntstukken eren. “Voor het eerst ooit zal Swissmint, de nationale munteenheid, een munt wijden aan een levend persoon”, klinkt het.

Vanaf januari zullen bijna 100.000 zilveren munten ter waarde van twintig Zwitserse frank geslagen worden ter ere van Federer. In mei volgen gouden munten ter waarde van vijftig frank. “Federer is niet alleen de meest succesvolle individuele Zwitserse sporter, maar hij is ook een perfecte ambassadeur voor ons land”, laat de Zwitserse regering weten. “Hij is allicht de grootste tennisser aller tijden.”

De 38-jarige Federer heeft maar liefst twintig grandslamtitels op zijn palmares staan - een record. “Bedankt Zwitserland en Swissmint voor deze geweldige eer en dit voorrecht”, schreef hij op Twitter.

Wat denk je van dit verhaal?
Zwitserland eert Roger Federer met eigen muntstukken

Na rel over afzondering wil het Napoli van Dries Mertens crisis afwenden met ... nieuwe afzondering

Na rel over afzondering wil het Napoli van Dries Mertens crisis afwenden met ... nieuwe afzondering

Na het nieuwe verlies in eigen huis van Napoli, zondag tegen Bologna (1-2), raakt het team van Dries Mertens steeds meer op de dool. Coach Carlo Ancelotti heeft daarom de beslissing genomen om de partij van volgend weekend tegen Udinese voor te bereiden op afzondering. Opvallend, want de (extra)sportieve onrust begon eerder deze maand bij Napoli met heibel over een afzondering.

De motor van Napoli raakt dit seizoen maar niet op toerental en voorzitter Aurelio De Laurentiis dacht begin november het tij te keren door de ploeg, na het 1-1 gelijkspel in de Champions League thuis tegen Salzburg, op afzondering te sturen.

Dat vormde echter de aanleiding voor een vete tussen spelers, die de afzondering niet zagen zitten, en de voorzitter. De excentrieke filmproducent besliste hierop de lonen van zijn spelers voor de maand oktober voorlopig te schorsen en is van plan alle salarissen met 25 procent te verlagen.

Napoli is ondertussen weggezakt naar de zevende plaats in de stand, en mag de Champions League volgend jaar stilaan vergeten. In de hoop de trein alsnog op het juiste spoor te brengen, kiest Ancelotti vanaf woensdag voor een nieuwe afzondering. In de voorgaande discussie liet de T1 echter weten een koele minnaar te zijn van afzonderingen.

20 Premier League-matchen in december gratis te zien via streaming

20 Premier League-matchen in december gratis te zien via streaming

Wedstrijden in de Premier League zullen in december voor het eerst in 27 jaar gratis te zien zijn. Amazon Prime zal deze maand twintig partijen live uitzenden.

Amazon begint in december met een testfase van een gratis streaming, in een formule die normaal 7,99 pond (9,4 euro) per maand of 79 pond (92,7 euro) per jaar kost en waar onder meer ook het muziekabonnement inzit. De test begint 3 december. Daags nadien zullen vijf matchen te zien, op 26 december zes.

Momenteel hebben Sky en BT Sport de uitzendrechten van de Premier League in handen, maar daar komt in de toekomst als het van Amazon afhangt verandering in. Het e-commercebedrijf zal naar verwachting meebieden wanneer het volgende uitzendcontract van de Engelse hoogste klasse vrij komt.

Amazon specificeerde zich de voorbije jaren meer en meer in sportwedstrijden. Sinds het begin van 2019 zijn de tennistoernooien van de ATP-tour in het Verenigd Koninkrijk exclusief te bekijken om Amazon. Volgend jaar komen daar ook de toernooien van de WTA-tour bij.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures