Bedankt, Kaveh Rezaei. De Iraniër besliste een saaie Charleroi-Eupen fraai met een knal in de winkelhaak. De Carolo’s doen door de 1-0-zege een uitst
Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats
Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats
  • 2019-11-09 20:20:07 10 dag geleden
  • keer bekeken 3,490
56
gedeelde
Bedankt, Kaveh Rezaei. De Iraniër besliste een saaie Charleroi-Eupen fraai met een knal in de winkelhaak. De Carolo’s doen door de 1-0-zege een uitstekende zaak in de strijd om Play-off 1 en komen voorlopig naast Gent op de derde plek in de Jupiler Pro League.

Puzzelwerk bij Karim Belhocine voor de match tegen Eupen: door de schorsing van Ilaimaharitra en de zware blessure van Diandy had de Charleroi-coach met Hendrickx nog maar één beschikbare verdedigende middenvelder. Het deed de Franco-Algerijn besluiten om zijn hele systeem om te gooien. Willems kwam achterin in de ploeg, waardoor de Carolo’s met drie achterin stonden. Nurio en Bruno bevolkten de flanken, terwijl Nicholson voorin in steun van Rezaei kwam te staan.

Zowel Charleroi als Eupen hadden een mooie reeks neergezet. Beide ploegen pronkten met een 10 op 12, maar het leek wel alsof ze allebei vooral ongeslagen wilden blijven. Voor rust viel er amper een kans te noteren: De Wolf moest drie keer tussenkomen: een hakje van Nicholson, een afstandschot van Gholizadeh en dan nog eentje van Bruno. De Eupen-goalie had met de drie pogingen geen moeite. Aan de overkant dreigde Eupen meer, maar het besloot nooit op Penneteau. Enkel Blondelle kopte al vroeg voorlangs, maar daar bleef het ook bij.

Afgekeurde goal

Daarnaast blonken beide ploegen vooral uit in steriel balbezit en werden de zeldzame interessante counters vakkundig de nek omgewrongen door een slechte pass. Veel duels, dat wel, maar geen van beide ploegen kon dan de tweede bal veroveren.

Het moet zijn dat beide ploegen hadden afgesproken om Wapenstilstand twee dagen vroeger te herdenken, want ook na rust was het langs beide kanten armoe troef. Even was er opschudding toen Bolingi scoorde, maar een blinde veteraan uit de Tweede Wereldoorlog had ook kunnen zien dat er twee spelers van Eupen buitenspel liepen. Charleroi hield het bij holderdeboldervoetbal – Morioka kon nog eens uithalen vanop afstand, De Wolf pakte makkelijk – terwijl Eupen wel probeerde. Vooral Schouterden had er zin in op links, maar zijn voorzetten leverden niets op. Cools kreeg nog een grote kans toen de bal na een hoekschop niet weg raakte, maar hij knalde over.

Driedubbele wissel

Karim Belhocine besloot om een bleke Gholizadeh naar de kant te halen en hoopte met Fall – vorig jaar nog op uitleenbasis in de Oostkantons – iets te forceren. Nicholson kreeg direct een goeie kans, maar De Wolf pakte de bal opnieuw makkelijk.

Plots was Charleroi daar dan toch. Eupen kreeg de bal niet weggewerkt, en Rezaei knalde de bal vanuit de draai in de winkelhaak. Voor de Iraniër zijn derde doelpunt in evenveel wedstrijden, en eentje van levensbelang nu. Eupen-coach Benat San Jose voerde nog een driedubbele wissel door in de laatste minuut – waarom zo lang wachten? – maar dat bracht geen zoden meer aan de dijk. Bolingi probeerde het nog met een omhaal, maar Penneteau pakte simpel. Aan de overkant knalde Nicholson nog op de paal.

Dankzij de zege komt Charleroi voorlopig op een gedeelde derde plek, en zo doet het een uitstekende zaak met het oog op Play-off 1. Eupen moet het achtervolgend pelotonnetje op de top-zes even laten gaan.

Wat denk je van dit verhaal?
Knappe goal Rezaei bezorgt Charleroi zege én derde plaats

Duitse president roept VS op tot ‘respect, geen egoïsme’

Duitse president roept VS op tot ‘respect, geen egoïsme’

De Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft de Verenigde Staten van Donald Trump zaterdagavond opgeroepen tot ‘respect voor bondgenoten, geen nationaal egoïsme’. Dat deed hij tijdens de herdenking van de val van de Muur.

‘Wij Duitsers zijn veel verschuldigd aan de Verenigde Staten als partner voor democratie en vrijheid, tegen het nationale egoïsme. Dat wens ik ook voor de toekomst’, zo zei hij tijdens een toespraak aan de Brandenburgse Poort.

Eerder op de dag had de Amerikaanse president zijn felicitaties aan Duitsland overgemaakt naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de val van de Berlijnse Muur.

‘Laat het lot van de Berlijnse Muur een les zijn voor onderdrukkende regimes en leiders overal ter wereld: geen IJzeren Gordijn zal ooit de ijzeren wil bevatten van een volk dat vrij wil zijn’, schreef hij in een verklaring.

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

De Britse rockzanger Pete Doherty, die twee dagen in een cel zat in Parijs wegens drugsgebruik, is zaterdag vrijgelaten. Het parket vraagt een boete van 5.000 euro tegen hem.

Doherty werd donderdagavond opgepakt in de wijk Pigalle, toen hij cocaïne aan het kopen was. De 40-jarige muzikant verzette zich bij zijn arrestatie en was onder invloed van alcohol en drugs. Doherty probeerde zich ook te ontdoen van twee zakjes cocaïne, waarvan één open was en al gebruikt was.

Doherty heeft al geregeld krantenkoppen gehaald in verband met excessen ten gevolge van drugsmisbruik. Hij heeft zich hier al meermaals voor een rechter voor moeten verantwoorden.

Doherty staat voor een lange tournee met The Libertines, die op maandag 18 november van start gaat in het Koninklijk Circus in Brussel. Volgens zijn advocaat heeft Doherty zich geëngageerd om voortdurend opgevolgd te worden door een verslavingsdeskundige en een arts, zodat hij niet zou hervallen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!