De Britse rockzanger Pete Doherty, die twee dagen in een cel zat in Parijs wegens drugsgebruik, is zaterdag vrijgelaten. Het parket vraagt een boete
Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs
Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs
  • 2019-11-09 19:20:07 28 dag geleden
  • keer bekeken 3,556
46
gedeelde

De Britse rockzanger Pete Doherty, die twee dagen in een cel zat in Parijs wegens drugsgebruik, is zaterdag vrijgelaten. Het parket vraagt een boete van 5.000 euro tegen hem.

Doherty werd donderdagavond opgepakt in de wijk Pigalle, toen hij cocaïne aan het kopen was. De 40-jarige muzikant verzette zich bij zijn arrestatie en was onder invloed van alcohol en drugs. Doherty probeerde zich ook te ontdoen van twee zakjes cocaïne, waarvan één open was en al gebruikt was.

Doherty heeft al geregeld krantenkoppen gehaald in verband met excessen ten gevolge van drugsmisbruik. Hij heeft zich hier al meermaals voor een rechter voor moeten verantwoorden.

Doherty staat voor een lange tournee met The Libertines, die op maandag 18 november van start gaat in het Koninklijk Circus in Brussel. Volgens zijn advocaat heeft Doherty zich geëngageerd om voortdurend opgevolgd te worden door een verslavingsdeskundige en een arts, zodat hij niet zou hervallen.

Wat denk je van dit verhaal?
Pete Doherty komt vrij na twee dagen cel in Parijs

Jambon trimt kunsthuizen bij

Jambon trimt kunsthuizen bij

Gesubsidieerde kunsthuizen en socioculturele organisaties betalen het gelag van de herschikking van het Vlaams cultuurgeld. De projectenpot wordt met zowat zestig procent afgebouwd. Dat blijkt uit de begrotingsopmaak.

Een nieuwe regering, een nieuwe kaasschaaf. Globaal komt er een besparing van zes procent op het cultuurbudget, en de begrotingsopmaak verduidelijkt nu waar dat geld vandaan moet komen. Sommige huizen ...

"Charles Leclerc kan eerder dan Max Verstappen F1-kampioen worden"

"Charles Leclerc kan eerder dan Max Verstappen F1-kampioen worden"

Volgens voormalig F1-piloot Felipe Massa bevindt Charles Leclerc zich in een betere positie dan Max Verstappen wat betreft het strijden om een eventuele eerste F1-titel.

Max Verstappen heeft er ondertussen bijna vijf seizoenen opzitten in de Formule 1 maar in geen enkel van die seizoenen kon de Nederlander voor de F1-titel strijden. Charles Leclerc slaagde er ondertussen tijdens zijn tweede F1-seizoen in om tot nu toe al twee races te winnen en zeven poleposities te veroveren. 

Felipe Massa, zelf voormalig F1-piloot en momenteel actief in de Formule E, meent dat Leclerc dit seizoen bewezen heeft wat voor een ongelooflijk talent hij is. Massa zelf kent Leclerc bovendien al geruime tijd.

"Ik ontmoette hem toen hij 13 jaar was en door Nicolas Todt (de manager van Felipe Massa) op aanraden van Jules Bianchi gekozen werd," vertelde Massa tegenover 'Motorsport.com Italië'.

"Hij is een zeer getalenteerde jongeman en wat me het meest verbaast is zijn 'hoofd'. Hij is in staat om met de druk om te gaan."

Dat hij inderdaad met druk kan omgaan bewees Leclerc onder andere tijdens de GP van België toen hij onder druk kwam te staan van Lewis Hamilton en hij daags na het overlijden van F2-piloot Anthoine Hubert de race won.

Ook in Italië slaagde Leclerc erin om de thuisrace van Ferrari te winnen, dit nadat hij gans de race onder druk had gestaan van Mercedes-rijders Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

"Ik weet niet of hij sneller is dan Verstappen maar de zeven poleposities die hij tot dusver tijdens zijn eerste jaar bij Ferrari heeft weten te veroveren zeggen veel," blikt Massa terug op het voorbije seizoen van Leclerc.

"Hij maakte enkele foutjes maar we moeten rekening houden met zijn nog steeds beperkte F1-ervaring en het feit dat het zijn eerste jaar bij een topteam was."

Felipe Massa waagt zich tot slot aan een voorspelling. Hij acht de kans immers groot dat Leclerc eerder dan Verstappen kampioen kan worden.

"Leclerc is een toekomstig wereldkampioen en ik denk niet dat we erg lang zullen moeten wachten. Ik sluit zelfs niet uit dat hij voor Verstappen wereldkampioen wordt."

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures