Het is LOOPPADSALE bij ons in de showroom. Ontvang tot maar liefst 70% korting op heel veel showroommodellen. GEEN LEVERTIJDEN en DIRECT ...
Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen
Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen
  • 2019-11-09 00:45:08 11 dag geleden
  • keer bekeken 4,092
41
gedeelde
Het is LOOPPADSALE bij ons in de showroom. Ontvang tot maar liefst 70% korting op heel veel showroommodellen. GEEN LEVERTIJDEN en DIRECT ...

Wat denk je van dit verhaal?
Looppadsale bij Jansen Totaal Wonen

OHL moet verdict lichtpanne niet afwachten en is periodekampioen in 1B

OHL moet verdict lichtpanne niet afwachten en is periodekampioen in 1B

Met een felbevochten 0-1 zege op Virton heeft OHL zich tot periodekampioen gekroond in 1B. Kende de wedstrijd een winnaar, dan mocht die zich periodekampioen noemen. Bij een gelijkspel moest het verdict rond de lichtpanne van vorige week in Leuven worden afgewacht. De onvermijdelijke Thomas Henry trapte de Leuvenaars met zijn achtste doelpunt van het seizoen een lange feestnacht in.

Virton was baas in de openingsfase. De beste kans was voor Turpel, die alleen voor Henkinet kwam maar naast de bal trapte. Tegen de gang van het spel in kwam OHL op voorsprong: Mercier bracht voor, Henry stond op de juiste plaats en kon binnentikken vanop een metertje. De Leuvenaars namen over, alleen een supersave van Moris kon de 0-2 van Ngawa voorkomen. In de tweede helft werd de partij even stilgelegd omdat een lijnrechter iets tegen het hoofd kreeg. Na het hernemen kreeg Sowah dé kans op de 0-2, maar alweer redde Moris Virton.

OHL wist zijn voorsprong wel te bewaken en kon aan een feestje beginnen.

Een tot de nok gevuld Stade Yvan Georges – al betekent dat nog altijd maar 4.000 toeschouwers - zag hoe Virton voor het eerst in zes thuiswedstrijden punten verloor en zo de eerste periode uit handen liet glippen.

Meteen na de wedstrijd werd aangekondigd dat spelers en staf van OHL nog naar Den Dreef afzakken voor een afterparty, maar eerst moeten ze nog meer dan twee uur de bus op.

Twee prostituees aangevallen op enkele dagen tijd in Brussel

Twee prostituees aangevallen op enkele dagen tijd in Brussel

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node zijn op enkele dagen tijd twee prostituees het slachtoffer geworden van agressie. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie van de zone Brussel Noord. Belangenvereniging Utsopi klaagt over een gebrek aan bescherming door de politie.

Op 30 oktober werd een 64-jarige prostituee overvallen door twee mannen. Ze beroofden haar van haar dagopbrengsten. Donderdagochtend rond 6 uur viel een man, gewapend met een mes, een 60-jarige prostituee. De politiezone Brussel Noord opende een onderzoek naar beide aanvallen.

De belangenvereniging Union des Travailleurs du sexe organisés pour l’indépendance (Utsopi) voert aan dat de politie en de gemeentelijke overheden te weinig aandacht hebben voor het probleem. Volgens het collectief zou de politie er op 30 oktober meer dan een uur over hebben gedaan om ter plaatse te komen.

‘De gemeente Sint-Joost-ten-Node laat elke prostituee 3.300 euro aan belastingen betalen voor haar werkplek’, klinkt het bij Utsopi. ‘We vragen het gemeentebestuur om de veiligheid in de wijk te garanderen, vooral nu het om een wijk gaat waar veel kwetsbare vrouwen verblijven, of het nu dakloze vrouwen zijn of vrouwen in een zeer precaire economische situatie.’

‘Zeer drukke nacht’

De lokale politie Brussel Noord betwist echter dat ze de veiligheid van de prostituees niet ernstig zou nemen.

‘De avond van de 30ste oktober zijn wij wel degelijk tussengekomen, maar het was een zeer drukke nacht, met veel interventies waarbij een perimeter moest ingesteld worden’, zegt woordvoerster Audrey Dereymaeker. ‘Daarvoor waren telkens veel politiemensen nodig. Van de ambulanciers die de aangevallen prostituee verzorgd hadden, hadden we vernomen dat ze niet in levensgevaar was en van de beller dat de aanvaller gevlucht was. Die interventie was op dat moment dan ook minder urgent dan andere die op hetzelfde moment plaatsvonden.’

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!