De Brugse onderzoeksrechter heeft een 23-jarige Duitser aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeli
Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge
Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge
  • 2019-11-08 17:20:05 11 dag geleden
  • keer bekeken 2,776
32
gedeelde

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 23-jarige Duitser aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. In de koffer van zijn wagen werden twee mannen uit Koeweit aangetroffen.

Het voertuig met Duitse nummerplaat bood zich woensdag in de vooravond aan bij de grenscontrole ter hoogte van P&O Ferries in Zeebrugge. De man wilde de oversteek maken naar het Verenigd Koninkrijk, maar zijn wagen werd zoals gebruikelijk eerst aan een controle onderworpen. In de koffer van de Renault Kadjar ontdekte de scheepvaartpolitie twee volwassen mannen met hun bagage.

Beide transmigranten verklaarden dat ze afkomstig zijn uit Koeweit en dat ze naar het Verenigd Koninkrijk gesmokkeld gingen worden. In die omstandigheden werd de 23-jarige bestuurder van het voertuig gearresteerd. De onderzoeksrechter heeft de Duitser vrijdag aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Dinsdagnamiddag zal de Brugse raadkamer oordelen of hij langer in de gevangenis moet blijven.

‘Het is verwonderlijk dat mensensmokkelaars zich nog steeds op dergelijke manier aanbieden in Zeebrugge, gezien het algemeen geweten is dat de grenscontroles permanent op scherp staan’, aldus procureur Frank Demeester. Het parket benadrukt ook dat in de koffer zelfs nauwelijks plaats was voor één persoon. ‘Dergelijke wijze van smokkelen van mensen is niet zonder risico, gezien de gesmokkelde personen bij een verkeersongeval of een brand gevangenzitten en het leven kunnen laten.’

Wat denk je van dit verhaal?
Duitser aangehouden voor mensensmokkel in Zeebrugge

Plaats niet zomaar bijenkasten: 'Vergroot vooral het aantal bloemen'

Plaats niet zomaar bijenkasten: 'Vergroot vooral het aantal bloemen'

De trend in grootsteden als Parijs en Brussel om extra bijenkorven op te stellen, bijvoorbeeld op daken van gebouwen, heeft een keerzijde. Een teveel aan honingbijen bedreigt de biodiversiteit.

De goede intenties om de bij te redden door bijenkasten uit te zetten, kan haar doel voorbijschieten. In verschillende steden, zoals Parijs, maar ook Brussel, worden bijenkorven of bijenkasten uitgezet ...

Woedende betogers knippen haar af van Boliviaanse burgemeester

Woedende betogers knippen haar af van Boliviaanse burgemeester

De burgemeester van een klein stadje in Bolivia is woensdag aangevallen door betogers. Ze werd blootsvoets de straat opgesleurd, met rode verf overgoten en haar haar werd onder dwang afgeknipt.

Bolivia is al weken in de greep van protesten nadat president Evo Morales de verkiezingsoverwinning had opgeëist. Tegenstanders beschuldigen hem van fraude.

Toen woensdag in het stadje Vinto, in het centrum van het land, geruchten rondgingen dat twee betogers om het leven waren gekomen bij een confrontatie met voorstanders van de regering, marcheerde een groep boze actievoerders naar het stadhuis. Volgens hen was de burgemeester Patricia Arce verantwoordelijk. Ze beschuldigden de burgemeester ervan dat ze de pro-regeringsdemonstranten naar de stad had gebracht om hun blokkade te doorbreken.

Onder het scanderen van ‘moordenares, moordenares’ sleurden gemaskerde mannen Arce blootsvoets door de stad. Haar kantoor werd in brand gestoken. Ze knipten haar haren af, en goten rode verf over de vrouw. Ze dwongen haar ook om een ontslagbrief te tekenen.

‘Ik ga niet zwijgen’, zegt de burgemeester op beelden die circuleren. ‘En als ze mij willen doden, dan mogen ze me doden. Ik wil mijn leven geven voor deze verandering.’

Na enkele uren werd ze door de politie gered.

Uiteindelijk werd één dodelijk slachtoffer bevestigd. Het ging om een 20-jarige student. In totaal zijn nu al drie mensen omgekomen bij de protestacties.

President Morales heeft de aanval op de burgemeester veroordeeld. Ze werd volgens hem ontvoerd en barbaars aangepakt omdat ze haar ‘idealen en principes van de armsten verdedigt’.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!