De werkweek doorspoelen kan op vrijdagavond als vanouds met enkele goede films op televisie.
TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’
TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’
  • 2019-11-08 16:20:07 4 dag geleden
  • keer bekeken 2,741
40
gedeelde

De werkweek doorspoelen kan op vrijdagavond als vanouds met enkele goede films op televisie.

1 THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

VTM 23.25-1.20 uur

Onverwacht mooie tragikomedie van en met Ben – aarrggh!!! – Stiller. Het vleugje gekte in het verhaal komt ongetwijfeld van scenarist Steven Conrad, van wie momenteel op Canvas het fenomenale Perpetual Grace Ltd. loopt. Hadden we al gezegd dat u die reeks niet mag missen?

2 OFFLINE

Canvas 22.05-23.55 uur

Geslaagd filmdebuut van Peter Monsaert, over een ex-gevangene die er niet in slaagt weer een normaal leven op te bouwen (zie ook: Ooit vrij, maandag op Vier). Wim Willaert zet een geloofwaardige pechvogel neer, Anemone Valcke een geloofwaardige Anemone Valcke.

3 TERZAKE

Canvas, 20.00-20.30 uur

Terzake ontvangt Conner Rousseau in de studio, de kersverse voorzitter van SP.A. Verder is er ook aandacht voor de Spaanse verkiezingen en de herdenking van de val van de Berlijnse Muur.

4 DE AFSPRAAK OP VRIJDAG

Canvas, 20.30-21.20 uur

Meyrem Almaci (Groen), journaliste Isolde Van den Eynde (Het Laatste Nieuws) en econoom Geert Noels overlopen de actualiteit van de voorbije week.

5 TEMPTATION ISLAND VIPS

Vijf 21.40-22.40 uur

Grapje.

Wat denk je van dit verhaal?
TV-tips. Anemone Valcke in ‘Offline’

Politie identificeert verdachte van racistisch incident bij KV Mechelen

Politie identificeert verdachte van racistisch incident bij KV Mechelen

De supporter van KV Mechelen die zich vorig weekend schuldig maakte aan racisme tegenover Charleroi-speler Marco Ilaimaharitra, is door de politie geïdentificeerd. In afwachting van verder onderzoek krijgt de verdachte alvast een bewarende maatregel opgelegd, zijnde een stadionverbod.

De lokale politie Mechelen-Willebroek maakte het nieuws vrijdag bekend. “Na de wedstrijd van zondagavond maakte Charleroi-speler Marco Ilaimaharitra van Malagassische afkomst bij de wedstrijdleiding melding van een racistisch gebaar aan zijn adres vanuit de tribune. In het tumult op het terrein was de boodschap niet meteen duidelijk voor de scheidsrechter en trok hij nog een gele kaart voor de ongelukkige voetballer. Later na de wedstrijd werd echter duidelijk waarover het ging. Marco Ilaimaharitra werd door een KV-supporter racistisch bejegend met onder meer een Hitlergroet.”

“Bij het ontvangen van de melding over dit incident startte lokale politie Mechelen-Willebroek, in samenwerking met de club, onmiddellijk een onderzoek naar deze ernstige feiten. Na het exploiteren van beelden en een doorgedreven spotterswerking wist de politie een man te identificeren”, luidt het. “Afhankelijk van wat het Parket nu zal beslissen wordt betrokkene uitgenodigd door de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken of gedagvaard voor de rechtbank. Zij zullen de strafmaat bepalen. Betrokkene krijgt met onmiddellijke ingang een bewarende maatregel opgelegd, zijnde: een stadionverbod.”

Jonathan Borlée met helikopter afgevoerd van Mount Everest-expeditie

Jonathan Borlée met helikopter afgevoerd van Mount Everest-expeditie

Jonathan Borlée is met een helikopter afgevoerd vanop de Mount Everest-expeditie van de Belgian Tornados. Het Belgische estafetteteam was al bezig aan de afdaling vanuit het basecamp, het doel van hun trip, toen het de zieke Borlée te veel werd. Nadat hij uit voorzorg aan de zuurstoffles gelegd werd, werd hij overgevlogen naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Volgens La Dernière Heure heeft hij daar inmiddels het ziekenhuis al mogen verlaten en stelt hij het goed.

Topsprinter Jonathan Borlée sukkelde tijdens de slopende klim van twee weken al enkele dagen met een verkoudheid. Niet evident op dergelijke hoogte. De Belgian Tornados hadden het doel van hun expeditie, het basecamp van de Mount Everest op ruim 5.000 meter hoogte, al bereikt en waren bezig aan hun afdaling.

De expeditie van de Belgian Tornados is het startschot van hun voorbereiding op de Olympische Spelen 2020. De 4x400 meter-ploeg heeft de traditie om een jaar voor de Olympische Spelen op teambuilding te gaan. In 2011 staken ze de tweede grootste gletsjer van Europa in IJsland over met Alain Hubert, in 2015 ging het richting de Grand Canyons in de Verenigde Staten en nu was het de beurt aan de Mount Everest.

Wie de Belgian Tornados wil steunen, kan terecht op www.sos-kinderdorpen.be/actie/sponsor-de-belgian-tornados.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!