Met More Life Growth gaat rapper Drake investeren in de verkoop van cannabis. Sinds marihuana gelegaliseerd werd in Canada en delen van de VS, stappe
Waarom Drake weed gaat verkopen

Waarom Drake weed gaat verkopen

Waarom Drake weed gaat verkopen

Waarom Drake weed gaat verkopen

Waarom Drake weed gaat verkopen

Waarom Drake weed gaat verkopen
Waarom Drake weed gaat verkopen
  • 2019-11-08 14:20:10 4 dag geleden
  • keer bekeken 2,999
57
gedeelde

Met More Life Growth gaat rapper Drake investeren in de verkoop van cannabis. Sinds marihuana gelegaliseerd werd in Canada en delen van de VS, stappen steeds meer celebrities in ‘de andere groene economie’.

Rappers die drugs verkopen zijn niets nieuws onder de zon. ‘I was just tryin’ to make some money to feed my daughter’, rapte Notorious B.I.G. ooit over zijn dealerdagen op ‘Juicy’. Jay-Z claimt dan weer ...

Wat denk je van dit verhaal?
Waarom Drake weed gaat verkopen

Verdachte opgepakt in onderzoek naar verkrachting ULB-studente

Verdachte opgepakt in onderzoek naar verkrachting ULB-studente

In het onderzoek naar de verkrachting van een ULB-studente is een verdachte opgepakt. Dat meldt RTL en wordt bevestigd door het Brusselse parket.

Een 20-jarige studente getuigde zondag anoniem op de Facebookpagina ULB Confessions dat ze na een nachtje stappen opgepikt was door een valse Collecto-chauffeur. Collecto is een deeltaxidienstdienst.

‘Ik denk dat deze man regelmatig slachtoffers zoekt en dat hij het gemunt heeft op meisjes die wat gedronken hebben en te voet richting huis willen’, schreef de studente. ‘Vervolgens doet hij zich voor als een taxi- of Collectobestuurder en stelt hij voor om je eender waar af te zetten. De man brengt de meisjes echter ergens naar een huis buiten Brussel om hen te verkrachten.’

Het verhaal werd intussen al meer dan 2.000 keer gedeeld, terwijl een aantal andere mensen in een reactie schrijven dat hen iets gelijkaardigs ook bijna is overkomen in de buurt van de ULB.

De vrouw diende een klacht in bij de politie. Het Brusselse parket startte een onderzoek naar zedenfeiten. Intussen is een verdachte opgepakt. Dat zou in Seneffe in Henegouwen zijn gebeurd. Het zou gaan om een man die geen gerechtelijke verleden heeft, maar hij zou wel verdacht worden van nog andere gelijkaardige feiten.

Voorlopig wenst het parket geen verdere commentaar te geven over het onderzoek, maar om 16 uur wordt een persconferentie gegeven in het Portalis-gebouw. Het onderzoek was begin deze week doorgestuurd naar het parket van Bergen, omdat minstens een deel van de feiten zich daar zou hebben afgespeeld. Maar het onderzoek is ondertussen teruggestuurd naar het Brusselse parket.

Turkije begint maandag met terugsturen van IS-strijders

Turkije begint maandag met terugsturen van IS-strijders

Ankara start maandag met de repatriëring van in Turkije opgesloten IS-strijders naar hun landen van herkomst. Dat heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken gezegd.

De voorbije dagen hadden enkele Turkse regeringsleden al verschillende keren gezegd dat Ankara IS-leden die op dit ogenblik in Turkse gevangenissen zitten, zullen terugsturen naar hun land, ook als ze in dat land hun nationaliteit kwijtgespeeld zijn. Zo had de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Soylu zaterdag al gezegd dat Turkije geen hotel is voor IS-leden.

Donderdag nog zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dat er meer dan 1.150 IS-strijders opgesloten zitten in Turkse gevangenissen.

Soylu zegt nu dat de repatriëring ‘hopelijk’ maandag begint.

Landen als Nederland en Groot-Brittannië hebben volgens Soylu de makkelijke weg gekozen door sommige IS-leden, van wie de meeste een dubbele nationaliteit hebben, de nationaliteit van dat land af te nemen. Dat is volgens de minister onverantwoord en onaanvaardbaar, ‘want Turkije mag het oplossen’.

Of de eerste repatriëringen werkelijk ook naar die landen gaan plaatsvinden, zegt Turkije niet.

De Europese landen, ook België, hebben zich de afgelopen weken echter eerder weigerachtig getoond om IS-strijders weer te ontvangen, vanwege tegenstand binnen de bevolking en risico’s voor de veiligheid.

Bij invallen in het noorden van Syrië heeft Turkije sinds begin oktober meerdere buitenlandse IS’ers opgepakt, die waren ontsnapt uit Koerdische gevangenkampen. Ze konden ontkomen doordat de Koerden er vanwege de Turkse invallen in Noordoost-Syrië niet in slaagden de gevangen vast te houden.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!