Het volgende WK hockey voor mannen zal niet in België worden georganiseerd. Ons land was kandidaat-gastheer voor het toernooi in de zomer van 2022 ma
België grijpt naast organisatie van WK hockey

België grijpt naast organisatie van WK hockey

België grijpt naast organisatie van WK hockey

België grijpt naast organisatie van WK hockey

België grijpt naast organisatie van WK hockey

België grijpt naast organisatie van WK hockey
België grijpt naast organisatie van WK hockey
  • 2019-11-08 12:20:08 4 dag geleden
  • keer bekeken 4,611
0
gedeelde

Het volgende WK hockey voor mannen zal niet in België worden georganiseerd. Ons land was kandidaat-gastheer voor het toernooi in de zomer van 2022 maar de Internationale Hockeyfederatie FIH wees het WK vrijdag toe aan India.

De Red Lions zijn de regerende wereldkampioenen. Eind 2018 pakten ze goud in India, dat het WK dus twee keer op rij mag organiseren. Het toernooi zal plaatsvinden in januari 2023.

Ook Maleisië was kandidaat.

Het volgende WK hockey voor vrouwen wordt in juli 2022 georganiseerd in Spanje en Nederland.

Wat denk je van dit verhaal?
België grijpt naast organisatie van WK hockey

Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van SP.A

Conner Rousseau is de nieuwe voorzitter van SP.A

Conner Rousseau is door de leden van zijn partij verkozen tot voorzitter. Hij haalde een mooie score

De SP.A-fractieleider in het Vlaams Parlement haalde het bij de voorzittersverkiezingen heel duidelijk van Hannes De Reu en Christ'l Van der Paal. 

Conner Rousseau en running mate Funda Oru kregen 72 procent van de stemmen van de leden. Christ'l Van der Paal en Bart Callaert haalden 16 procent. Hannes De Reu en Elhasbia Zayou haalden  11 procent. Omdat Rousseau meteen flink over de 50 procent ging, is er geen tweede stemronde nodig onder de SP.A-leden.

Rousseau en Oru maakten het nieuws bekend via Instagram. 'Matekes, we hebben nieuws. We hebben net vernomen dat Conner en ik jullie vertrouwen hebben gekregen als voorzitter en ondervoorzitter', klonk het in een filmpje.

Beiden zullen de volgende vier jaar de SP.A leiden. Rousseau (hij wordt volgende week 27 jaar)  is de jongste partijvoorzitter ooit in dit land.

Hij erft een partij die in heel slechte papieren zit. Met Rousseau verandert de SP.A het geweer dan ook van schouder: geen professoren meer of kandidaten met een mooie staat van dienst. De onervaren Rousseau heeft alvast de allure van een lefgozer. Dat moet ook, anders begin je niet aan de taak om de SP.A te reanimeren.

Zelf zegt hij dat hij het anders wil doen met duidelijke communicatie. Maar in de eerste maanden wil hij niet praten over de partij, maar met de partij, zei hij in een interview met de VRT-televisie. 

Federaal is hij eerder gewonnen voor paars-groen dan voor paars-geel. Die eerste coalitie, paars-groen, sluit beter aan bij zijn partijprogramma. 'Maar we doen alleen mee als we een verschil kunnen maken,' zegt hij. Rousseau pleit voor een investeringsregering. 

Conner Rousseau ­studeerde rechten en werkte even op het kabinet van Vlaams minister Freya Van den Bossche. Als organisator van kampen voor kansarme jongeren ontmoette hij John Crombez. Hij combineerde zijn studies met werken voor de voorzitter. Op 26 mei trok hij de Oost-Vlaamse lijst. De SP.A-lijst verloor er een zetel (net als in de meeste provincies), Rousseau kreeg 17.438 voorkeurstemmen. Dat zijn er duizend meer dan de tweede op de lijst, Freya Van den Bossche.  Sindsdien is hij fractieleider in het Vlaams Parlement.

Bondscoach Roberto Martinez roept verrassend Elias Cobbaut op voor cruciale matchen Rode Duivels

Bondscoach Roberto Martinez roept verrassend Elias Cobbaut op voor cruciale matchen Rode Duivels

Bondscoach Roberto Martinez heeft verrassend Elias Cobbaut voor het eerst opgeroepen voor de Rode Duivels voor de laatste twee kwalificatieduels in aanloop naar het EK 2020, tegen Rusland (16 november in Sint-Petersburg) en Cyprus (19 november in Brussel).

Voor de 21-jarige linksvoetige verdediger van RSC Anderlecht is het zijn eerste oproeping voor de Rode Duivels. Hij moet mee het forfait opvangen van recordinternational Jan Vertonghen (118 caps). Die ontbreekt door een scheurtje in de hamstrings. Om dezelfde reden is ook Thomas Meunier (PSG) er niet bij. Ook Vincent Kompany is er door een blessure niet bij.

Martinez passeert met de oproeping van Cobbaut Standard-verdediger Zinho Vanheusden en Premier League-verdedigers Bjorn Engels en Christian Kabasele. “Maar het doet er niet toe op welk niveau je speelt. Wat er wel toe doet is welk profiel je hebt”, repliceerde de bondscoach. “Cobbaut is een linksvoetige centrale verdediger en daarvan hebben we er niet al te veel.” Vanheusden, Engels en Kabasele zijn allen rechtsvoetig.

Naast Cobbaut beschikt Martinez over slechts één andere linksvoetige verdediger in zijn selectie: Thomas Vermaelen. Die is door een blessure echter onzeker voor de confrontatie met Rusland en Cyprus.

Met Lestienne en Trossard

Maxime Lestienne (Standard) haalt net als vorige maand tegen San Marino en Kazachstan de groep van Martinez. De winger van Standard versierde begin oktober zijn eerste selectie sinds 2013 maar moest toen nog voor de eerste training geblesseerd afhaken. Ook Leandro Trossard, die in september al werd opgeroepen maar toen moest afhaken met een liesblessure, is er weer bij. Adnan Januzaj werd niet geselecteerd.

België leidt met 24 op 24 in groep A en is mits een punt in Rusland (21 punten) zeker van groepswinst. Beide landen hebben hun EK-ticket al langer op zak. Om het reekshoofdstatuut van eind deze maand bij de loting in Boekarest niet in gevaar te brengen, gaan de Belgen best voluit in hun laatste twee wedstrijden.

De volledige selectie van de Rode Duivels:

Doelmannen: Courtois, Mignolet, Sels, Van Crombrugge

Verdedigers: Alderweireld, Boyata, Cobbaut, Denayer, Dendoncker, Mechele, Vermaelen.

Middenvelders: Carrasco, Castagne, Chadli, De Bruyne, T. Hazard, Praet, Tielemans, Vanaken, Witsel.

Aanvallers: Batshuayi, Benteke, E. Hazard, Lestienne, Lukaku, Mertens, Origi, Trossard, Verschaeren.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!