Klanten van Orange kunnen elkaar voortaan RCS-berichtjes sturen. RCS was ooit bedoeld als opvolger van de sms.
‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange
‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange
  • 2019-11-08 05:20:07 5 dag geleden
  • keer bekeken 4,622
61
gedeelde

Klanten van Orange kunnen elkaar voortaan RCS-berichtjes sturen. RCS was ooit bedoeld als opvolger van de sms.

Elf jaar geleden ontwikkelde de telecomindustrie een verbeterde versie van de (toen al) technisch achterhaalde sms: Rich Communication Services of RCS. Een jaar later, in 2009, werd Whatsapp ­opgericht. Niet RCS, maar wel ­chat-apps als Whatsapp en Facebook Messenger (allebei eigendom van Facebook) hebben de plaats van de sms grotendeels ingenomen. Al vereisen die apps, in tegenstelling tot RCS, een mobiel internetabonnement.

RCS leek zijn kans te hebben gemist. Maar in 2018 besloot Google om zijn gewicht achter de mislukte en snel verouderende standaard te zetten. Waarom? Waarschijnlijk omdat de eigen chat-apps van Google – over de jaren heen wel een half dozijn, waaronder Allo, Duo en Hangouts – ook allemaal waren geflopt.

Google wil graag dat RCS de standaardmethode wordt voor chatten op Android-smartphones. Maar dan moeten alle operatoren het wel invoeren. Bij Orange is dat het geval. Hoe zit het bij Telenet en Proximus? Die zijn ‘ermee bezig’, klinkt het, al is er nog geen ­lanceerdatum. De vraag is ook of Belgische bellers er Whatsapp voor laten vallen.

Wat denk je van dit verhaal?
‘De opvolger van de sms’ komt naar Orange

Komt Braziliaanse ex-president Lula vrij?

Komt Braziliaanse ex-president Lula vrij?

Het Braziliaanse Hooggerechtshof nam donderdag een besluit dat kan leiden tot de vrijlating van duizenden gevangenen, onder wie voormalig president 'Lula' da Silva.

Het arrest maakt een einde aan de verplichte opsluiting van veroordeelde criminelen nadat ze hun eerste hoger beroep verliezen. Het gaat om een politiek geladen beslissing.

Een opsteker voor 'vooraanstaande' gevangenen

Met een 6 stemmen tegen 5 vernietigde de rechtbank een drie jaar oude regel die bijdroeg tot het succes van het grootste corruptieonderzoek ooit in Brazilië, de zogenaamde ‘Operatie Car Wash’. Daarbij belandden tientallen bedrijfsleiders en politici achter de tralies omdat ze steekpenningen en smeergeld hadden aanvaard.

De herinterpretatie van het Braziliaanse strafwetboek houdt in dat veroordeelden vanaf nu hun beroepsmogelijkheden kunnen uitputten alvorens ze achter de tralies belanden. De regel kan in het voordeel spelen van tientallen 'vooraanstaande' gevangenen, waaronder voormalig president Luiz Inacio 'Lula' da Silva. 

Lula zit sinds vorig jaar vast nadat hij schuldig was bevonden aan het aanvaarden van steekpenningen van ingenieursbureaus in ruil voor overheidscontracten. Zelf heeft Lula zijn onschuld steeds staande gehouden. Volgens hem was hij het slachtoffer van een complot om hem van de macht te houden. Lula's advocaten lieten weten dat ze zijn onmiddellijke vrijlating zullen vragen. 

Straffeloosheid

De aanklagers van Car Wash zegden intussen dat de uitspraak van het Hooggerechtshof hun werk zal bemoeilijken en in het voordeel speelt van de straffeloosheid, door het ‘buitensporig’ aantal beroepsprocedures in Brazilië. Ze voegden er bovendien aan toe dat de beslissing niet strookt met het beleid van een land dat corruptie wil bestrijden.

Miljardair Bloomberg overweegt gooi naar Democratische presidentiële nominatie 2020

Miljardair Bloomberg overweegt gooi naar Democratische presidentiële nominatie 2020

De voormalige burgemeester van New York zou twijfels hebben bij het potentieel van de huidige Democratische kandidaten om zittend president Donald Trump te verslaan.

Momenteel zijn er 17 democratische kandidaten, waarvan volgens recente peilingen vier een ernstige kans maken op de presidentiële nominatie voor 2020: de senatoren Elizabeth Warren en Bernie Sanders, die de progressieve vleugel van de partij vertegenwoordigen, en voormalig vice-president Joe Biden en burgemeester van South Bend, Pete Buttigieg, die voor een meer gematigde visie staan.

Miljardair, filantroop en mediamagnaat Michael Bloomberg zou eraan twijfelen of een van hen de Republikein Donald Trump kan verslaan. Hoewel hij eerder dit jaar zei dat hij geen gooi zou doen naar het presidentschap, verklaarde Bloomberg donderdag de deur nog open te laten. Dat laat zijn politiek adviseur Howard Wolfson weten op Twitter.

‘Als Mike meedoet, zou hij de Democraten een nieuwe optie bieden’, klonk het nog.

 

Concurrentie voor gematigde Biden en Buttigieg

Michael Bloomberg die in Wall Street zijn weg wel kent, heeft zijn verzet tegen Warren en Sanders nooit verborgen. Hij uitte onder meer kritiek op het plan van Elisabeth Warren voor een belasting op de superrijken, ter financiering van de universele gezondheidszorg en het gratis collegegeld. Als Bloomberg aan de race deelneemt, zal hij waarschijnlijk concurreren met de meer gematigde Biden en Buttigieg.

Michael Bloomberg, oprichter en CEO van het financiële dienstverleningsbedrijf Bloomberg L.P, diende van 2002 tot 2013 als burgemeester van New York. De mediamagnaat en filantroop is een vooraanstaand pleitbezorger van de strijd tegen de klimaatverandering en tegen het wapengeweld in de Verenigde Staten. Volgens het zakenblad Forbes is Bloomberg wiens vermogen op 53,4 miljard dollar wordt geschat, tevens de achtste rijkste Amerikaan.

In de aanloop van de presidentsverkiezingen in 2016 overwoog Michael Bloomberg ook al om als onafhankelijke op te komen. Uiteindeljk zag hij af van dat plan uit vrees in het Democratische kamp te veel verdeeldheid te zaaien.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!