Landelijk wonen in Overijssel? De ontwikkeling van Dalmeden in Hengelo is in volle gang. Het ziet er al prachtig uit! Ook geïnteresseerd in een kavel
Landelijk wonen in Hengelo

Landelijk wonen in Hengelo

Landelijk wonen in Hengelo

Landelijk wonen in Hengelo

Landelijk wonen in Hengelo

Landelijk wonen in Hengelo
Landelijk wonen in Hengelo
  • 2019-11-08 01:50:07 5 dag geleden
  • keer bekeken 3,905
56
gedeelde
Landelijk wonen in Overijssel? De ontwikkeling van Dalmeden in Hengelo is in volle gang. Het ziet er al prachtig uit! Ook geïnteresseerd in een kavel of ...

Wat denk je van dit verhaal?
Landelijk wonen in Hengelo

Facebook stelt plan voor om politieke desinformatie aan te pakken

Facebook stelt plan voor om politieke desinformatie aan te pakken

De sociaalnetwerksite wil met extra acties een herhaling van schandaal rond inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 vermijden.

Facebook heeft donderdag zijn plan voorgesteld om 'de democratische processen te beschermen' tegen desinformatie en tegen buitenlandse inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

Zo wil de sociaalnetwerksite een herhaling van het scenario van de presidentsverkiezingen in 2016 vermijden. De verkiezingen werden overschaduwd door het Cambridge Analytica-schandaal, waarbij de gelijknamige Britse onderneming gegevens van miljoenen Facebookgebruikers verzamelde om hen politiek te manipuleren.

'Fake news'

Facbook zal nu onder meer de accounts van kandidaten en politici beter beschermen en de transparantie vergroten door duidelijk aan te geven wie achter politieke pagina's of accounts van staatsmedia zit. Artikels of video's die door onafhankelijke journalisten als 'fake news' (vals nieuws) worden geclassificeerd, zullen ook beter worden gemeld.

De Amerikaanse non-profitorganisatie Avaaz publiceerde woensdag nog een rapport waaruit blijkt dat de politieke desinformatie op Facebook de laatste drie maanden is toegenomen. Sinds de zaak rond Cambridge Analytica in 2018 aan het licht kwam, heeft Facebook extra maatregelen getroffen om onder meer valse accounts en desinformatie aan te pakken. Toch slaagt de sociaalnetwerksite er volgens het rapport van Avaaz niet in om de virale verspreiding van valse berichtgeving op het platform te verminderen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!