Een bizar ongeluk deed zich zondag voor in het Italiaanse skigebied Alpe Teglio. Een klein vliegtuig botste op een skilift en hing ondersteboven vast
Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash
Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash
  • 2019-10-09 17:20:13 1 maanden geleden
  • keer bekeken 4,198
37
gedeelde
Een bizar ongeluk deed zich zondag voor in het Italiaanse skigebied Alpe Teglio. Een klein vliegtuig botste op een skilift en hing ondersteboven vast aan de kabels van de lift. De twee inzittenden raakten hierbij gewond.

Wat denk je van dit verhaal?
Vliegtuig hangt ondersteboven aan skilift na crash

AB InBev experimenteert nu ook met grotere blikjes Jupiler

AB InBev experimenteert nu ook met grotere blikjes Jupiler

In de supermarkten biedt AB InBev nu ook blikjes bier aan van 35,5 cl, als extra optie naast de gebruikelijke 33 cl. Dat bevestigt de Belgische brouwer. Het expertisecentrum VAD, reageert scherp: ‘AB InBev moet nu niet meer zeggen dat het aan preventie doet.’

Voorlopig gaat het om een tijdelijke promotie, aldus de brouwer, waarbij consumenten 2,5 cl gratis krijgen. De blikjes zullen worden aangeboden in een aantal supermarktketens.

Volgens AB InBev-woordvoerder Laure Stuyck wordt met het blikje van 35,5 cl een extra optie aangeboden. ‘Het gaat om een formaat dat in het buitenland gekend is’, aldus Stuyck. Blikken Jupiler zijn nu te verkrijgen in formaten van 25 cl, 33 cl, 35,5 cl en 50 cl. Bij Albert Heijn België zijn zelfs blikjes van 44 cl verkrijgbaar.

Betalend?

AB InBev benadrukt dat de blikjes van 33 cl in de markt blijven. Of de blikjes van 35,5 cl in de toekomst een blijvend formaat worden, en of de extra 2,5 cl dan betalend wordt, is nog niet duidelijk. ‘De toekomst hangt af van meerdere factoren, daar kunnen we niet op vooruitlopen’, zegt de woordvoerster.

In de cafés heeft AB InBev een bierglas van Jupiler gelanceerd van 30 centiliter. Aanvankelijk ging het om een promotie die werd gelanceerd bij het begin van de zomer. Na de zomer maakte het bedrijf bekend dat het pintje van 30 cl behouden blijft, maar zonder promotieprijs.

Maar volgens de woordvoerster kunnen beide promo-acties niet met elkaar worden vergeleken. ‘De actie in de cafés was nog nooit gebeurd. Maar in de supermarkten zijn dergelijke acties niet ongebruikelijk en is de impact minder groot. Meer aanbod creëren is gebruikelijk in de retailsector. We introduceren regelmatig nieuwe smaken, segmenten, verpakkingen en maten. Zo blijft de consument nieuwsgierig.’

Grotere volumes

VAD-directeur Marijs Geirnaert betreurt de campagne van AB InBev. ‘Ik begrijp dat een brouwer bier wil verkopen, maar nu moet AB InBev verdorie niet meer zeggen dat ze aan preventie doen’, zegt ze in een reactie.

Vooral de boodschap dat mensen per week niet meer dan tien glazen bier van 25 cl mogen drinken, wordt op die manier onderuit gehaald. ‘Nu komt men met blikken van 35,5 cl. Dat is niet meer te begrijpen. Mensen raken in verwarring. Wat is dus het antwoord van de industrie op de standaard van tien glazen per week? Grotere volumes. Dat zorgt voor onduidelijkheid.’

Volgens het expertisecentrum is de campagne van Jupiler dan ook ‘het zoveelste initiatief om het volume te vergroten en mensen dus meer te laten drinken’.

Ruim 30.000 bestuurders geflitst tijdens flitsmarathon

Ruim 30.000 bestuurders geflitst tijdens flitsmarathon

De politie heeft tijdens haar flitsmarathon eerder deze week 30.604 bestuurders betrapt op te snel rijden. Dat is 2,55 procent van de ruim 1,2 miljoen gecontroleerde voertuigen, zo meldt de politie. Er werden 181 rijbewijzen ingetrokken.

Aan de twaalfde editie van de flitsmarathon namen 133 politiezones en de Federale Wegpolitie deel. De actie begon dinsdag om 6 uur en duurde 24 uur. De politie hoopt met de vooraf aangekondigde acties een mentaliteitswijziging teweeg te brengen bij hardleerse bestuurders.

Het percentage betrapte bestuurders lag iets lager dan de 2,71 procent van de vorige editie van de flitsmarathon, maar toen werden maar 65 rijbewijzen ingetrokken.

Nog te veel bestuurders negeren de snelheidslimieten, klinkt het. ‘Elke bestuurder die een snelheidsovertreding begaat, moet zich bewust zijn van de gevaren voor zijn of haar eigen veiligheid, maar ook voor die van de andere weggebruikers.’

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!