Wales heeft op het WK rugby in Japan ook zijn derde groepswedstrijd gewonnen. In Oita haalden de Welshmen het woensdag met 29-17 van Fiji.

Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby

Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby

Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby

Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby

Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby
Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby
  • 2019-10-09 13:20:09 3 maanden geleden
  • keer bekeken 2,675
63
gedeelde

Wales heeft op het WK rugby in Japan ook zijn derde groepswedstrijd gewonnen. In Oita haalden de Welshmen het woensdag met 29-17 van Fiji.

Wales had eerder Georgië (43-14) en Australië (29-25), de vicewereldkampioen van 2015, verslagen en staat alleen aan de leiding in poule D voor de Wallabies. Beide landen zijn nu zeker van een ticket voor de kwartfinales. Fiji is derde.

In groep A was Schotland in Fukuroi met 61-0 veel te sterk voor Rusland. Het nog ongeslagen Japan (drie zeges) voert de stand aan voor Ierland en Schotland. Samoa en Rusland komen niet meer in aanmerking voor de kwartfinales.

Argentinië nam met een 47-17 overwinning tegen de Verenigde Staten in Kumagaya in stijl afscheid van het WK. De Puma’s, in 2015 halvefinalist, waren na nederlagen tegen Frankrijk en Engeland al uitgeschakeld voor de kwartfinales. Dankzij een derde plaats in groep C is Argentinië wel zeker van deelname aan het WK 2023 in Frankrijk.

Wat denk je van dit verhaal?
Wales behoudt ongeslagen status op WK rugby

Megaborden duiden zone 30 aan in Hamme

Bestuurders die binnenkort in Hamme betrapt worden op te snel rijden in een zone 30 hebben geen excuus meer. De gemeente liet op drie plaatsen uitzonderlijk grote borden plaatsen om de zone 30 aan te duiden.

De politiezones en de federale wegpolitie organiseerden gisteren gedurende 24 uur over het hele land opnieuw een flitsmarathon met intensieve snelheidscontroles.

In Hamme werden de automobilisten op drie plaatsen wel heel uitdrukkelijk geïnformeerd bij het naderen van een zone 30 aan het Kaaiplein, in de Molenstraat (Moerzeke) en in Zogge ter hoogte van de begraafplaats.

Megaborden stellen er de vraag ‘Groot genoeg?’ boven het verbodsbord 30 km/u.

‘Bestuurders die het niet zo nauw nemen met de snelheidsbeperkingen hebben geregeld het excuus dat ze het verkeersbord niet hadden gezien’, stelt mobiliteitsambtenaar Benny Collier vast. ‘Dat onterechte voorwendsel wil het gemeentebestuur weerleggen met het plaatsen van deze erg opvallende borden.’

Volgens schepen van Verkeer Koen Mettepenningen (CD&V) gaat het om een goedkope en efficiënte ingreep. ‘De borden zijn verplaatsbaar, zodat ze telkens nieuw zijn op een locatie en daarom ook extra aandacht trekken.’

VN-speech van Greta Thunberg is dancehit

DJ Fatboy Slim gebruikte de VN-speech van Greta Thunberg tijdens een liveshow in het Britse Gateshead. Haar woorden waren te horen in een remix van zijn nummer ‘Right here, right now’.

Het nummer begon met de stem van Greta Thunberg die zegt ‘Mensen zijn aan het sterven, ecosystemen storten in. We staan aan de rand van een massale uitroeiing, en alles waar jullie over kunnen praten is geld.’

Het nummer gaat verder: ‘We laten jullie hier niet mee wegkomen, hier en nu trekken we de lijn’, zegt Thunberg, te horen in het nummer. De woorden ‘hier en nu’, ‘right here, right now’, worden herhaald in het liedje, die ook oorspronkelijk al in het nummer zaten.

De mash-up was eind september al te zien op sociale media. Het werd gelanceerd door muzikant David Swcott van The Kiffnes. Fatboy Slim deelde de video zelf ook op zijn Facebookpagina en gebruikte de sample afgelopen weekend ook tijdens zijn liveoptreden.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures