David Goffin (ATP 14) heeft zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van het Masters 1.000 toernooi in Shanghai (7.473.620 dollar). Hij ging i

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer
David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer
  • 2019-10-09 12:20:12 3 maanden geleden
  • keer bekeken 4,995
61
gedeelde

David Goffin (ATP 14) heeft zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van het Masters 1.000 toernooi in Shanghai (7.473.620 dollar). Hij ging in de tweede ronde op het Chinese hardcourt voorbij de Kazach Mikhail Kukushkin (ATP 57).

Kukushkin gooide de handdoek in de tweede set. Het stond toen 6-2, 3-0 in het voordeel van Goffin na precies een uur tennis.

Het was het derde duel tussen de 28-jarige Goffin en de 31-jarige Kukushkin. De Luikenaar versloeg hem in 2014 in de Davis Cup en nam zo revanche voor een nederlaag drie jaar eerder in Istanboel.

In de achtste finales speelt Goffin tegen Roger Federer (ATP 3). De Zwitser, het tweede reekshoofd, haalde het maandag in de tweede ronde met 6-2 en 7-6 (7/5) van de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP 46).

Goffin keek de 38-jarige Federer al tien keer in de ogen. Slechts een keer trok hij aan het langste eind, op de Masters in Londen in 2017. Dit jaar speelden ze al twee maal tegen elkaar. Zowel in de achtste finale van de US Open (6-2, 6-2, 6-0) op 1 september als in de finale van het grastoernooi in het Duitse Halle (7-6 (7/2), 6-1) op 23 juni was Federer de sterkste.

Goffin heeft in Shanghai geen punten te verdedigen vermits hij er vorig jaar niet bij was in China. Hij kan dus een goede zaak doen met het oog op deelname aan de Masters. Federer won het toernooi in 2017 en 2014.

Titelhouder Novak Djokovic laat zich niet verrassen

Ook Novak Djokovic (ATP 1) is goed begonnen in Shanghai. De Serviër, titelverdediger en al vier keer winnaar op het Chinese hardcourt, versloeg in de tweede ronde de Canadees Denis Shapovalov (ATP 36) met twee keer 6-3.

Djokovic, die vrij was in de eerste ronde, speelt om een plaats in de kwartfinales tegen de Amerikaan John Isner (ATP 17). Die wipte de Fransman Lucas Pouille (ATP 22) met 7-5 en 6-3.

De 32-jarige Djokovic pakte de titel in Shanghai voor het eerst in 2012. Daarna volgden eindzeges in 2013, 2015 en 2018. Afgelopen weekend won ‘Nole’ in Tokio. In de halve finales had hij David Goffin verslagen.

Wat denk je van dit verhaal?
David Goffin stoot in Shanghai door naar nieuw duel tegen Roger Federer

Natalie Imbruglia (44) voor het eerst mama geworden

Natalie Imbruglia, die in 1997 een wereldhit scoorde met ‘Torn’, is op haar 44ste voor het eerst mama geworden. De Australische actrice en zangeres schakelde daarvoor een spermadonor in.

Natalie Imbruglia heeft via Instagram aangekondigd dat ze bevallen is van een zoontje. Het jongetje kreeg de naam Max Valentine. ‘Welkom op de wereld Max. Mijn hart barst van vreugde’, klinkt het bij de foto die ze deelde.

In het verleden zou de Australische relaties hebben gehad met onder meer Josh Hartnett, David Schwimmer en Lenny Kravitz en ze was zelfs vijf jaar getrouwd met muzikant Daniel Johns, maar dat liep allemaal op de klippen. Ze kreeg Max dan ook via IVF en een spermadonor.

Ze maakte het nieuws dat ze zwanger was in juli bekend. ‘Zij die me kennen weten dat het iets is waar ik lang heb naar uitgekeken en ik voel me gezegend dat het via de weg van IVF en een spermadonor gelukt is. Meer wil ik er echter niet over kwijt’, schreef ze toen.

Wat met Belgische Syriëstrijders bij Turks offensief? ‘Als we ze hier berechten, hebben we tenminste controle’

De discussie of we de Belgische jihadisten wèl of niet moeten terughalen is ‘een hoogst dringende aangelegenheid’, zegt Paul Van Tigchelt, baas van Ocad - het orgaan dat de dreiging in ons land analyseert. Zeker nu Turkije sinds vanochtend staat te drummen om de oorlog tegen de Koerden te starten. ‘Als we ze hier berechten, hebben we tenminste controle. Anders riskeren ze in de natuur op te gaan. En wat dan?’

Wat moet ons land doen met de naar schatting vijftig Belgische (ex-)jihadi’s die momenteel in Koerdische vluchtelingenkampen vastgehouden worden? Het is al maanden, zo niet jaren, de vraag van 1 miljoen ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures