logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Uitgaan

Podimo organiseert vierdaags podcastfestival in Park Lepelenburg in Utrecht

Podcastplatform Podimo organiseert in september een vierdaags podcastfestival in Park Lepelenburg in Utrecht. Het is de eerste keer dat het platform het gratis festival in Nederland organiseert. Het evenement is te bezoeken van 21 tot en met 24 septe

door: duic.nl

  • Dec 04 2023
  • 51
  • 3661 Views
Podimo organiseert vierdaags podcastfestival in Park Lepelenburg in Utrecht

Podcastplatform Podimo organiseert in september een vierdaags podcastfestival in Park Lepelenburg in Utrecht. Het is de eerste keer dat het platform het gratis festival in Nederland organiseert. Het evenement is te bezoeken van 21 tot en met 24 september.

Podimo brengt tijdens podcastmakers en luisteraars samen. Onder anderen de mannen van de en de vrienden van nemen live hun podcast op, waar het publiek bij kan zijn. Ook Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk van zullen het podcast-podium beklimmen.

Bezoekers kunnen hun geschiedeniskennis op de proef stellen tijdens de pubquiz van en Dionne en Henrik Slagter van het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A-sessie. En waar normaal gesproken eenrichtingsverkeer richting luisteraars is, gaan Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck tijdens het gesprek aan met een interactieve sessie. Het volledige programma komt binnenkort online.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites