logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Uitgaan

Vijfde editie van Central Park Festival in Utrecht trekt tienduizenden bezoekers naar Park Transwijk

De vijfde editie van het Central Park Festival heeft afgelopen weekend opnieuw veel bezoekers naar Park Transwijk getrokken. Het festival was zaterdag helemaal uitverkocht en ook zondag stond het park vol met festivalgangers. Er waren optredens van o

door: duic.nl

  • Sep 25 2023
  • 38
  • 3703 Views
Vijfde editie van Central Park Festival in Utrecht trekt tienduizenden bezoekers naar Park Transwijk

De vijfde editie van het Central Park Festival heeft afgelopen weekend opnieuw veel bezoekers naar Park Transwijk getrokken. Het festival was zaterdag helemaal uitverkocht en ook zondag stond het park vol met festivalgangers. Er waren optredens van onder meer Anouk, Goldband, Antoon, Suzan & Freek en Maan.

Park Transwijk werd afgelopen weekend weer omgetoverd tot een muzikale broedplaats voor liefhebbers van pop- en rockmuziek. Het was de vijfde keerde dat het tweedaagse Central Park Festival gehouden werd.

De zaterdag was het terrein van onder meer Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig en Goldband. Anouk bezorgde het publiek ondanks de hitte kippenvel met haar uitvoeringen van ‘Lost’ en ‘Nobody’s Wife’. De Jeugd van Tegenwoordig zette de boel – inclusief stagedive – op zijn kop en Goldband sloot de eerste festivaldag feestelijk af, met hits als ‘Ja ja nee nee’ en ‘Noodgeval’.

Park Transwijk werd zondag opnieuw geopend voor het publiek. De zondag was de festivaldag voor alle leeftijden, met onder meer shows van Antoon, Flemming en Suzan & Freek. Zangeres Maan kreeg het publiek helemaal mee, haar hit ‘Hij is Van Mij’ werd massaal meegezongen.

Dit jaar maakte de band The Dirty Daddies zijn debuut op Central Park. De zevenkoppige band uit Utrecht entertainde het publiek met covers van bekende meezingers uit verschillende genres.

Eerste tickets voor 2024 te koop

De organisatie van het Central Park Festival laat weten volgend jaar op 15 en 16 juni weer terug te zijn in Park Transwijk. De verkoop van de eerste tickets begint op vrijdag 30 juni.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches