Na drie jaar verdwijnt Leen Dendievel binnenkort uit de populaire Eén-soap Thuis. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, zegt de actrice. ‘Ik ben ontze
Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’
Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’
  • 2019-10-09 20:00:10 1 maanden geleden
  • keer bekeken 3,045
37
gedeelde
Foto: MAARTEN DE BOUW

Na drie jaar verdwijnt Leen Dendievel binnenkort uit de populaire Eén-soap Thuis. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, zegt de actrice. ‘Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen doen.’

Dendievel dook in 2016 op in Thuis als Kaat Bomans, een transgender die voordien als Franky door het leven ging. De transitie van de zoon van Frank en Simonne naar een dochter lag zeker bij de vader lang gevoelig, maar uiteindelijk draaide ook hij bij.

‘Ik ben heel vereerd en ik ben Eén ontzettend dankbaar dat ik zo’n invloedrijk personage als Kaat heb mogen spelen’, zegt Dendievel. ‘Kaat zal altijd een van mijn meest dierbare personages blijven. Ze had een doel en dat heeft ze bereikt, bij haar omgeving in Thuis en ook bij de mensen thuis en daarbuiten. En dat stemt me gelukkig. Alleen is het nu tijd om andere personages vorm te geven. Ik kijk dan ook uit naar toekomstige uitdagingen en neem de ruimte om andere kansen te zien. Als actrice ga ik op zoek naar personages die erin hakken. Kaat was er alvast één van. Ik ben drie jaar thuisgekomen in een warm nest en zal dat uiteraard missen. Dankjewel, Franky, dat ik van jou een gelukkige vrouw mocht maken.’

We gaan Leen als collega zeker missen, zegt Thuis-producer Hans Roggen. ‘Tegelijk zijn we trots op de manier hoe zij aan de slag is gegaan met het personage Kaat: verre van evident, maar oh zo straf gedaan. En wie weet kruisen onze paden elkaar ooit in de toekomst opnieuw. Na Thuis is Leens agenda natuurlijk ook goedgevuld. De komende maanden staan er heel wat theatertours op het programma en geeft ze lezingen over haar boek.’

Wat denk je van dit verhaal?
Leen Dendievel verdwijnt uit ‘Thuis’

Engeland smult van ruzie tussen voetbalvrouwen

Engeland smult van ruzie tussen voetbalvrouwen

Wayne Rooney en zijn vrouw Colleen, over wie The Sun ongefundeerde roddels publiceerde. Foto: Photo News

Tabloid The Sun kwam vorige week onder een vergrootglas te liggen na een aanklacht van prins Harry. Nu heeft de vrouw van Wayne Rooney onderzocht van wie de krant valse verhalen over haar krijgt.

De Britse media zijn woensdag in de ban van een schandaal tussen de vrouwen van de bekende voetballers Wayne Rooney en Jamie Vardy, over het lekken van valse berichten aan de krant The Sun. De rel die losbrak schijnt opnieuw een negatief licht op de manier waarop verhalen van The Sun tot stand komen, kort nadat de Britse prins Harry een aanklacht heeft ingediend tegen meerdere tabloids.

Colleen Rooney beschuldigde woensdagochtend zelf de vrouw van Jamie Vardy, Rebekah, van het doorspelen van nepverhalen. Via Instagram plaatste zij een verklaring waarin ze een ‘digitale spionnenactie’ uit de doeken deed: om te achterhalen wie achter de verspreiding van roddels zat, gebruikte ze de ‘stories’ in haar afgeschermde Instagram-profiel. Daar zette ze zelf nepberichten in, om te onderzoeken wie de berichten bekeek (dat wordt voor de gebruiker bijgehouden) en welke verhalen uiteindelijk de Britse pers bereikten. Om haar vermoeden te bevestigen, legt Rooney uit, ‘blokkeerde ik iedereen van het bekijken van [de stories op] Instagram, behalve één account’. Ze schrijft dat uit haar eigen data blijkt dat die ene gebruiker met toegang ook inderdaad haar stories volgde. Het zou gaan om Rebekah Vardy. Zij ontkende de aantijgingen woensdag.

Krant verdedigt werkwijze

De afgelopen maanden is Rooney níét naar Mexico afgereisd voor een procedure om de sekse van een ongeboren kind te laten bepalen. Ze overweegt géén nieuwe televisie-optredens en heeft ook geen last van een lekkage in haar nieuwe huis. Al die verhalen waren nep. Ze werden eerder dit jaar wel gepubliceerd in The Sun, dat vooralsnog niet heeft ontkend dat de geruchten door Vardy aan de redactie werden verstrekt.

Dezelfde krant publiceerde woensdag over de publieke ruzie tussen de twee vrouwen, onder de vermelding dat journalisten bij ‘elk van de aangeboden verhalen voor publicatie contact zochten met de vertegenwoordiging’ van Colleen Rooney. Zij zou nooit hebben willen reageren op die verzoeken. In de verhalen die nog online staan is een inzet geplaatst die verwijst naar de Instagram-ruzie van woensdag. Op andere Britse websites zoals MailOnline, dat destijds de roddels overnam van The Sun, zijn de oude verhalen aangepast.

De Britse prins Harry diende vorige week een klacht in tegen onder meer The Sun, dat volgens hem zijn voicemail probeerde af te luisteren. Rooney’s methode om het ‘lek’ in haar privéomgeving te ontdekken, doet denken aan die van prins William, die in 2001 een voetbalknie verzon om te bewijzen dat de krant News of the World hem afluisterde. Die publicatie bleek in 2011 de spil van een afluisterschandaal, dat omvangrijker was dan alleen het koningshuis en uiteindelijk ertoe leidde dat de krant moest sluiten.

Syrische Koerden zijn niet kansloos tegen 'machtig' Turkije

Syrische Koerden zijn niet kansloos tegen 'machtig' Turkije

Foto: belgaimage
Het worden harde weken voor de ‘Volksbeschermingseenheden’ (YPG), de machtigste Syrisch-Koerdische militie. Maar het is zeer de vraag hoeveel van president Erdogans grootspraak Turkije effectief kan waarmaken.

Met de kakofonie rond de voortdurende Twitter-paradoxen van de Amerikaanse president Donald Trump en het Turkse offensief in Noord-Syrië lijkt voor de Koerden alweer het aloude gezegde van kracht ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!