De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM heeft mogelijk met listeria besmette vleeswaren geserveerd bij het ontbijt in de businessclass van haar...

KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass

KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass

KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass

KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass

KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass
KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass
  • 2019-10-09 15:35:08 1 maanden geleden
  • keer bekeken 3,604
20
gedeelde

Wat denk je van dit verhaal?
KLM serveerde mogelijk met listeria besmette ontbijten in businessclass

Tiesj Benoot bevestigt uitstekende vorm in klassieker Milaan-Turijn, overwinning is voor Michael Woods

Tiesj Benoot bevestigt uitstekende vorm in klassieker Milaan-Turijn, overwinning is voor Michael Woods

Woensdag stond de Italiaanse klassieker Milaan-Turijn op de wielerkalender en dat was een prooi voor Michael Woods. De Canadees was na een zware en vooral heuvelachtige dag sneller dan Alejandro Valverde. Adam Yates mocht mee het podium op als derde, Tiesj Benoot was een knappe vierde op tien seconden van Woods. Onze landgenoot werd gisteren ook al zesde in de Tre Valli Varesine.

De beelden van de finish:

Dadelijk meer.

‘De slapelozen’: als slapen een onbereikbare droom is

‘De slapelozen’: als slapen een onbereikbare droom is

Een wakkere bakker in ‘De slapelozen’. Foto: vrt

Vanavond biedt het kleine scherm u hersenloos vertier in de vorm van de film The Nice Guys. Mocht u zin hebben in iets meer, zijn er drie actuaprogramma’s en een reeks over slaap.

TERZAKE

Canvas 20.00-20.30 uur

CD&V-topper Pieter De Crem is vanavond de studiogast in Terzake. Hij heeft het onder meer over de beul van Raqqa en de toekomst van de christendemocratische partij.

Verder besteedt het actuaprogramma ook aandacht aan het Turks offensief in Syrië en wordt er live overgeschakeld naar VRT-journalist Steven De Craene over de aanslag in Duitsland.

DE AFSPRAAK

Canvas 20.30-21.20 uur

Vanavond is de Nederlander Robbert Dijkgraaf, directeur van Institute for Advanced Study, te gast. Hij geeft meer uitleg over de Nobelprijs Natuurkunde die gisteren werd uitgereikt en stelt een documentaire voor die gemaakt is over het Institute for Advanced Study. Daar kunnen wetenschappers jarenlang zonder publicatiedruk of financieringsproblemen werken.

Daarnaast is ook de Gentse filosoof Johan Braeckman aanwezig in de studio. Hij komt duiding geven bij een net verschenen boek dat de gedachten en geschriften die de overleden filosoof Etienne Vermeersch naliet, bundelt. Tenslotte gaat het actuaprogramma ook door op de aanslag in Duitsland.

VANDAAG

Eén 22.00 uur

Vier gasten rond de tafel van Danira vanavond. Voormalig voorzitter van het Vlaams Parlement Jan Peumans (N-VA) komt er vertellen over het Vlaams Parlement. Hij geeft ook wat uitleg over zijn peterschap van de beweging grootouders voor het klimaat.

Vervolgens is VRT-journaliste Lia van Bekhoven te gast. Ze geeft duiding bij de nieuwe evoluties in de Brexit-saga en vertelt ook over het verlies van haar man - de reden waarom ze een tijdlang out was.

Tenslotte komen vrouwelijke ondernemers Veronique Leysen en Eline De Munck een oproep/aanklacht houden voor/over vrouwelijk ondernemerschap. Leysen vond zeer moeilijk een vrouwelijke overnemer voor haar zaak in Antwerpen-Berchem. Waarom is de drempel voor vrouwen hoger?

DE SLAPELOZEN

Canvas 21.20-22.05 uur

Zelf liggen wij elke avond in coma voor ons hoofd het kussen raakt, en slapen we dwars door elke wekker heen. Mocht dat voor u een onbereikbare droom zijn, dan is deze vierdelige reeks van Annick Ruyts iets voor u. We wensen u toe dat het zo saai is dat u ervan in slaap sukkelt.

SERGIO & AXEL: VAN DE KAART

VTM 21.45-23.00 uur

Van de kaart is een goeie naam, nu maar hopen dat hij afstraalt op het programma. Sergio Herman en Axel Daeseleire reizen de wereld rond, op zoek naar boeiende culinaire ervaringen. Zolang er maar geen Gentse waterzooi van komt.

THE NICE GUYS

Q2 20.35-22.50 uur

Knotsgekke actiefilm met Russell Crowe en Ryan Gosling, gesitueerd in Los Angeles in 1977. Regisseur Shane Black houdt er geweldig de vaart en de lol in, en alle pretentie uit. Heerlijk hersenloos vertier.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!