Bij Skeyes, het vroegere Belgocontrol, is woensdag binnen het paritair comité een akkoord gesloten over het ‘planningsmechanisme’, of de uurroosters
Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters
Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters
  • 2019-09-18 11:00:19 2 maanden geleden
  • keer bekeken 4,391
25
gedeelde
Foto: ISOPIX

Bij Skeyes, het vroegere Belgocontrol, is woensdag binnen het paritair comité een akkoord gesloten over het ‘planningsmechanisme’, of de uurroosters voor de luchtverkeersleiders. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Er werden volgens het bedrijf ook vier akkoorden afgesloten over andere aangelegenheden die verband houden met de werkorganisatie.

‘Het akkoord over de werkplanning is een belangrijke stap in het langlopende sociaal overleg bij Skeyes dat eerder al leidde tot akkoorden op 22 maart en 10 mei van dit jaar. Dankzij de akkoorden kan Skeyes de veiligheid van het luchtverkeer blijven garanderen en vanaf 1 januari de Europese regelgeving implementeren’, meldt het bedrijf.

De voorbije maanden moest meermaals een deel van het luchtruim gesloten worden door problemen bij Skeyes. Dat was onder andere op 16 mei en 19 juni het geval. Bij Skeyes blijft de sociale onrust al maandenlang aanhouden.

Het personeel klaagt over een te hoge werkdruk, en legde daarom herhaaldelijk het werk neer, soms met aangekondigde acties, soms door zich massaal ziek te melden.

Wat denk je van dit verhaal?
Sociaal akkoord bij Skeyes over uurroosters

Klimaatactivisten bezorgen London Fashion Week een einde in mineur

Klimaatactivisten bezorgen London Fashion Week een einde in mineur

In Londen hebben dinsdag een tweehonderdtal klimaatactivisten betoogd tegen de mode-industrie. Ze eisen dat de modesector meer doet voor het klimaat. De voorbije week vond de London Fashion Week er plaats.
Wie is Nabil B, de man wiens advocaat is doodgeschoten?

Wie is Nabil B, de man wiens advocaat is doodgeschoten?

Hier in Buitenveldert werd de advocaat van Nabil B vanmorgen vermoord. Foto: afp
Hij groeide op in een modelgezin, maar zocht zijn heil op straat. Dit is hoe kroongetuige Nabil B. via wiet bij cocaïnehandel en liquidaties betrokken raakte.

Wie is deze man? Je hoort het de agenten denken bij het lezen van de verklaringen van Nabil B. Twee weken eerder is de man die nu voor hen zit, opgepakt wegens wapenbezit. Hij heeft amper een strafblad. En nu legt hij uiterst belastende verklaringen af over een serie afrekeningen het criminele milieu.

Nabil B. is kroongetuige in de grootste strafzaak die op dit moment loopt tegen de criminele groep rond de voortvluchtige Ridouan T. en zijn rechterhand Saïd R., twee Marokkaanse Nederlanders ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!