Sebbe De Buck heeft op het WK snowboarden in het Amerikaanse Park City de slopestylecompetitie beëindigd als achtste. De Buck behaalde een score 82.5

Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale

Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale

Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale

Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale

Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale
Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale
  • 2019-02-11 09:00:03 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,187
25
gedeelde
Foto: AFP

Sebbe De Buck heeft op het WK snowboarden in het Amerikaanse Park City de slopestylecompetitie beëindigd als achtste. De Buck behaalde een score 82.50 in de kwalificaties. Die score werd door de jury uiteindelijk als einduitslag vastgelegd nadat de gehele finale afgelast moest worden door stormweer. Seppe Smits (66.50), die de finale niet haalde in de Verenigde Staten, strandde op de twaalfde plaats.

Het goud was voor de negentienjarige Amerikaan Chris Corming (93.25). Hij haalde het nipt voor de Canadees Mark McMorris (93.00) en de Amerikaan Judd Hennkes (90.50). De Amerikaanse olympisch kampioen Redmond Gerard (72.50) werd pas elfde.

Bij de vrouwen was het goud voor de zeventienjarige Nieuw-Zeelandse Zoi Sadowski-Synott (91.75), voor de Noorse Silje Norendal (88.75) en de Amerikaanse olympisch kampioene Jamie Anderson (87.25). Loranne Smans werd 23e.

Wat denk je van dit verhaal?
Sebbe De Buck wordt achtste in slopestyle op WK snowboard na afgelaste finale

Golden State Warriors ontsnappen tegen Miami Heat

Foto: USA TODAY Sports

De Golden State Warriors hebben zondag in de NBA een zwaarbevochten overwinning geboekt op Miami Heat. De titelhouder zegevierde in de eigen Oracle Arena met 120-118.

Een poging van Dion Waiters om de Heat in de laatste seconde met een driepunter nog de winst te bezorgen, miste de ring.

DeMarcus Cousins maakte het verschil door vijf seconden voor tijd twee vrije worpen raak te gooien. Kevin Durant was de beste schutter bij de Warriors met 39 punten, Klay Thompson (29) en Stephen Curry (25) leverden ook een flinke bijdrage aan de veertigste zege van het seizoen. Bij Miami kwam Josh Richardson tot 37 punten.

LeBron James kreeg met de LA Lakers een 143-120 nederlaag te verwerken bij de Philadelphia 76ers. De superster van de Lakers kwam in Philadelphia tot 18 punten en 10 rebounds. James stond in de schaduw van Joel Embiid, die namens de thuisclub 37 punten bij elkaar gooide en 14 rebounds pakte.

Actievoerders blokkeren bouwwerf gevangenis Haren

Actievoerders verzetten zich al jaren tegen de bouw van de gevangenis (archiefbeeld) Foto: Photo News

Zo’n 90 mensen blokkeren sinds 6 uur vanmorgen de megagevangenis in de Brusselse gemeente Haren. De arbeiders hebben hun werk niet kunnen hervatten. De politie was snel ter plaatse. Zowat vijftien betogers zijn omstreeks 8 uur al opgepakt.

Dat melden deelnemers aan de actie. Op vijf plaatsen wordt de toegang tot de werf geblokkeerd. Een deel van de betogers heeft zich vastgemaakt, aan hekkens of aan elementen die in het beton zitten. Op spandoeken stond onder meer te lezen ‘Stop maxi-prison de Haren now’.

Volgens de deelnemers waren er geen schermutselingen met de arbeiders. ‘Dit is een actieve, geweldloze actie’, aldus een van de deelnemers. ‘Het wordt tijd om een einde te maken aan de vernieling van de democratie, de mensen en de natuur. De megagevangenis is een symbool van deze vernieling.’

De actievoerders willen dat de werken onmiddellijk stopgezet worden. Ze menen dat meer plaatsen in de gevangenissen zullen leiden tot een verhoging van de opsluitingen, en geen oplossing zal bieden aan de overbevolking in de gevangenissen en recidive.

De werken aan de gevangenis zijn eind januari begonnen. Midden januari gaf de auditeur van de Raad van State nog een negatief advies voor de stedenbouwkundige en milieuvergunning van de gevangenis. De activisten hekelen de haast om het terrein van de Keelbeek alvast te betonneren, voor de finale beslissing van de Raad van State.

De bouw had eigenlijk al in het voorjaar van 2015 moeten beginnen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures