Muziek 2020 Vrolijk kerstfeest 2020 Nederlands kerstliedje Populaire Leuke 2020 Muziek 2020 Vrolijk kerstfeest 2020 Nederlands kerstliedje ...
Muziek 2020

Muziek 2020

Muziek 2020

Muziek 2020

Muziek 2020

Muziek 2020
Muziek 2020
  • 2019-12-02 10:05:12 12 dag geleden
  • keer bekeken 4,233
6
gedeelde
Muziek 2020 Vrolijk kerstfeest 2020 Nederlands kerstliedje Populaire Leuke 2020 Muziek 2020 Vrolijk kerstfeest 2020 Nederlands kerstliedje ...

Wat denk je van dit verhaal?
Muziek 2020

Organist Vincent Hildebrandt geëerd met Haagse Stadspenning

Organist Vincent Hildebrandt geëerd met Haagse Stadspenning

Vincent Hildebrandt, hoofdorganist van de Abdijkerk in Den Haag-Loosduinen, is zaterdag 30 november onderscheiden met de Haagse Stadspenning.

De 65-jarige organist viert dit jaar zijn gouden jubileum als kerkorganist: vijftig jaar geleden werd Hildebrandt benoemd als organist van de toenmalige Loosduinse hervormde gemeente.

Bij dat jubileum werd zaterdag stilgestaan tijdens het slotconcert van de serie Orgelconcerten bij Kaarslicht in de Abdijkerk in Den Haag-Loosduinen, verzorgd door de Parijse organist Olivier Penin. De wethouder van het stadsdeel Loosduinen, Kavita Parbhudayal, overhandigde bij die gelegenheid de Haagse Stadspenning met oorkonde aan Hildebrandt.

Hildebrandt, die zich op veel terreinen heeft ingezet voor de orgelcultuur in Den Haag en omstreken, werd in 2009 al benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau; in 2016 kreeg hij een hoge Franse onderscheiding (Médaille d’Argent) van de Société Académique ”Arts-Sciences-Lettres” in Parijs voor zijn verdiensten voor de Franse orgelcultuur.

Presentatoren van De Warmste Week zijn bekend: Eva De Roo vergezeld van twee debutanten

Presentatoren van De Warmste Week zijn bekend: Eva De Roo vergezeld van twee debutanten

De Warmste Week van Music for Life start over exact zestien dagen. Dan zullen de drie Studio Brussel-dj’s Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns vanuit Kortrijk zeven dagen lang 24 uur per dag verzoekplaten voor een goed doel draaien. Voor De Roo is het intussen haar vijfde Warmste Week, Brys en Germijns presenteren voor het eerst.

LEES OOK. Zoontje (5) van overleden radiopresentator organiseert kinderfuif voor Warmste Week (+)

Het Nelson Mandelaplein in Kortrijk is tijdens De Warmste Week het kloppend hart van Studio Brussel. “We voelen dat heel Kortrijk in de ban is van De Warmste Week”, zegt Fien Germijns. Ik heb beire veel goeste om iedereen die zich inzet voor De Warmste Week van dichtbij te leren kennen, midden in deze fantastische stad.”

“Ik heb zelf altijd met een enorm warm gevoel geluisterd en gekeken de laatste jaren”, zegt ook Joris Brys. “Nu ga ik het voor de eerste keer van héél dichtbij meemaken en da’s iets om geweldig naar uit te kijken.”

Terwijl hun drie collega’s plaatjes draaien, trekken Studio Brussel-reporters Michèle Cuvelier en Stijn Vandevoorde de stad in, op zoek naar warme verhalen en nemen muziek mee om actievoerders en vrijwilligers van Kortrijk te bedanken.

Op het Nelson Mandelaplein zelf zal er veel livemuziek zijn van nationale en internationale artiesten. Studio Brussel geeft ook letterlijk een podium aan lokaal muzikaal talent. De optredens worden gecureerd door een aantal Kortrijkse organisaties, zoals het sociaal-artistiek jongerencultuurcentrum De Stroate en concert- en festivalorganisator Wilde Westen.

Foto: Studio Brussel

‘Back to back’

Met ‘Back to back’ lanceert Studio Brussel dit jaar een nieuw live concept. Elke avond treden twee artiesten samen op voor één goed doel. Onder meer Zwangere Guy speelt met Arno, en ook Brihang speelt met Het Zesde Metaal. Het resultaat is een unieke reeks duoconcerten in de Kortrijkse zaal Depart. Op maandag 9 december om 10 uur start de ticketverkoop.

De line-up:

  • Woensdag 18 december: White Lies & Whispering Sons (voor Move To Improve)
  • Donderdag 19 december: Balthazar & Trixie Whitley (voor De Korf vzw)
  • Vrijdag 20 december: Bear’s Den & Selah Sue (voor Te Gek!?)
  • Zaterdag 21 december: Joost & Kraantje Pappie (voor TEJO Kortrijk)
  • Zondag 22 december: Brihang & Het Zesde Metaal (voor Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank)
  • Maandag 23 december: Zwangere Guy & Arno (voor Zwangerinbrussel XL)

Feesten voor het goede doel

Daarnaast zijn er ook drie ‘Parties’ waar iedereen kan feesten voor het goede doel. Studio Brussel-presentator en Instagram-fenomeen Average Rob host samen met dj ‘Omdat Het Kan Soundsystem’ De Warmste Boit op donderdag 19 december. Gasten zijn onder meer Glints en Murdock. Het Kortrijkse Alcatraz-metalfestival doet Depart dan weer op zijn grondvesten daveren op vrijdag 20 december met de Alcatraz Metal Party. Op zaterdag 21 december brengt de Kortrijkse electro-rockband Goose hun concept Goose Nonstop.

Warmste treinticket

Studio Brussel koos ervoor om dit jaar uit te zenden vanuit een stad, optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de gelegenheid heeft vervoersmaatschappij NMBS zelfs een speciaal Warmste Week-treinticket om vanuit elk Belgisch station voordelig naar Kortrijk te sporen. Het ticket kost 12 euro, waarvan 2 euro rechtstreeks naar alle goede doelen van De Warmste Week gaat. De NMBS breidt ook de capaciteit van de treinen naar Kortrijk uit om mensen zo veel mogelijk de kans te geven Studio Brussel in Kortrijk te bezoeken.

LEES OOK. Welzijnsorganisaties staken: “Niet voor een hoger loon, maar voor uw kind. Ouders willen hulp en wij kunnen die niet geven” (+)

Daarnaast onderneemt Studio Brussel dit jaar opnieuw actie om minder afval te produceren door middel van herbruikbare bekers op het terrein. De zelfontworpen herbruikbare bekers die talloze keren gebruikt kunnen worden zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic wegwerpbekers.

2.033 goede doelen

Er werden voor deze editie 2033 goede doelen goedgekeurd. Dit jaar kan je niet alleen een actie doen om een goed doel te steunen, je kan in december ook gaan helpen als vrijwilliger. Tijdens de warmste week zijn er ook concerten van onder meer White Lies, Trixie Whitley, Selah Sue en Het Zesde Metaal. Studio Brussel wijdt ook een podium aan lokaal muzikaal talent.

Music For Life bracht vorig jaar 17,3 miljoen euro op.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures