Top 40 highlights week 45 2019

Top 40 highlights week 45 2019

Top 40 highlights week 45 2019

Top 40 highlights week 45 2019

Top 40 highlights week 45 2019

Top 40 highlights week 45 2019
Top 40 highlights week 45 2019
  • 2019-11-08 22:35:07 11 dag geleden
  • keer bekeken 4,447
41
gedeelde

Wat denk je van dit verhaal?
Top 40 highlights week 45 2019

Amerikaanse rapper A$AP Rocky in december weer naar Zweden voor concert

Amerikaanse rapper A$AP Rocky in december weer naar Zweden voor concert

Rapper A$AP Rocky heeft een nieuw optreden in Zweden op zijn agenda staan, zes maanden nadat hij er veroordeeld werd tot een voorwaardelijke gevangenisstraf na een straatgevecht.

“Na enorme steun van Zweedse fans keert hij terug naar Stockholm voor een langverwacht optreden voor al zijn fans”, verklaart concertorganisator Live Nation vrijdag. Vanaf volgende week start de ticketverkoop voor het concert op 11 december in de Ericsson Globe in Stockholm. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een Zweedse liefdadigheidsorganisatie die met vluchtelingen werkt, aldus Live Nation.

Geen gevangenisstraf

De rapper, die eigenlijk Rakim Mayers heet, stond deze zomer samen met twee begeleiders terecht voor het slagen en schoppen van een jongeman op 30 juni. Dat gebeurde na een optreden van de muzikant in de Zweedse hoofdstad.

De districtsrechtbank van Stockholm verwierp op 14 augustus de beweringen van zelfverdediging voor de drie beklaagden. Ze moesten evenwel geen gevangenisstraf van twee maanden uitzitten, wat normaal gezien wel het geval zou zijn. Het drietal werd op 2 augustus vrijgelaten in afwachting van de uitspraak, na vier weken in voorhechtenis doorgebracht te hebben.

De zaak kreeg internationaal heel wat aandacht, zeker nadat Amerikaans president Donald Trump in juli de vrijlating van de rapper eiste in een reeks tweets. Ook andere beroemdheden en fans riepen de Zweedse autoriteiten op tot zijn vrijlating.

Britse rockzanger Pete Doherty in Parijs opgepakt wegens drugs

Britse rockzanger Pete Doherty in Parijs opgepakt wegens drugs

De Britse rockzanger Pete Doherty is in de nacht van donderdag op vrijdag in hechtenis ten behoeve van het onderzoek genomen (“garde à vue”) na te zijn opgepakt toen hij bezig was cocaïne te kopen in het stadsdeel Pigalle, zo hebben gelijkluidende bronnen informatie van het dagblad Le Point bevestigd.

Het vroegere lid van de Libertines en Babyshambles verzette zich bij zijn arrestatie en was onder invloed van alcohol en drugs. De veertigjarige probeerde zich ook te ontdoen van twee zakjes cocaïne, waarvan één open was en al gebruikt was.

Pete Doherty heeft al geregeld krantenkoppen gehaald in verband met excessen tengevolge van drugsmisbruik. Meer dan eens diende hij zich voor de rechter te verantwoorden.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures