O Vithino - Francisco Neto Op zondag 27 oktober organiseerde Muziekvereniging Ulicoten het dorpenconcours 2019. In de Bremerpoort in Ulicoten is het
St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino
St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino
  • 2019-11-06 15:15:01 9 dag geleden
  • keer bekeken 4,551
23
gedeelde
O Vithino - Francisco Neto Op zondag 27 oktober organiseerde Muziekvereniging Ulicoten het dorpenconcours 2019. In de Bremerpoort in Ulicoten is het een ...

Wat denk je van dit verhaal?
St. Cecilia & Muziek en Vriendschap - O Vithino

Jongerenkoor Chenánja viert zilveren jubileum

Jongerenkoor Chenánja viert zilveren jubileum

Het reformatorisch jongerenkoor Chenánja uit Ede werd op 1 november 1994 opgericht. Het koor viert dit jubileum op zaterdag 9 november met een reünie en een concert in de Maartenskerk in Tiel.

Chenánja –vernoemd naar de zangmeester die in 1 Kronieken 15 wordt genoemd– is een interkerkelijk jongerenkoor dat als doel heeft „om Nederlandstalige psalmen, gezangen en (vaderlandse) liederen te zingen die gegrond zijn op de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid.”

Het ledenaantal ligt rond de zestig jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 35 jaar. De koorleden komen uit de wijde omgeving van Ede. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Hendrik van Schothorst.

Net als tijdens eerdere lustrumvieringen heeft Chenánja ook nu een jubileum-cd gemaakt. Dit album – ”Hoor ons danklied”– is in juni in de Maartenskerk in Tiel opgenomen. Aan de cd werkten Martien van der Zwan (orgel), Leander van der Steen (piano), een strijkersensemble onder leiding van Csaba Erdös en Maurice van Dijk en René Alkema (trompet) mee.

Tijdens de viering van het zilveren jubileum op 9 november in Tiel is er ’s middags een reünie voor oud-koorleden. ’s Avonds verzorgt Chenánja een concert, waar tegelijk de nieuwe cd wordt gepresenteerd. De musici die aan de cd meewerkten spelen ook in Tiel, behalve Martien van der Zwan en René Alkema. Op 9 november bespeelt Reinier Korver het orgel.

De avond in Tiel begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Janine Jansen speelt Prokofjev

Janine Jansen speelt Prokofjev

Janine Jansen (41) bracht een nieuwe cd met muziek van Sergej Prokofjev (1891-1953) op de markt.

De violiste speelt op het album, samen met de 35-jarige pianist Alexander Gavrylyuk, de tweede sonate voor viool en piano (opus 94a) van de Russische componist.

De cd, in juni dit jaar opgenomen in het Konzerthuset in Stockholm, is tijdens de campagne ”Klassiek voor jou” gratis verkrijgbaar bij aankoop van een van de actie-cd’s. De campagne, die op 1 november begon, loopt nog tot 31 december dit jaar.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!