Nadat de datum al was opgedoken bevestigt Samsung nu officieel; de volgende generatie Galaxy S-telefoons komt 11 februari. Plek van aankondiging: San
Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats
Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats
  • 2020-02-13 08:50:13 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,478
0
gedeelde

Nadat de datum al was opgedoken bevestigt Samsung nu officieel; de volgende generatie Galaxy S-telefoons komt 11 februari. Plek van aankondiging: San Francisco. Naast de verwachte Galaxy S20 brengt Samsung mogelijk ook een nieuwe opvouwbare telefoon uit.

Nu is de Samsung Galaxy S20 niet het slechts bewaarde geheim, erg geheimzinnig durven we hem ook weer niet te noemen. Er is nogal wat over uitgelekt. Het uiterlijk, specificaties en zelfs componenten. Alleen echt fotomateriaal hebben we nog niet voorbij zien komen.

Samsung Unpacked 2020

Foto's krijgen we voorlopig nog niet van Samsung, wel maken ze bekend wanneer ze hem gaan aankondigen. Dinsdag 11 februari 2020 in San Francisco om 11 uur lokale tijd. Dat is 20:00 uur Nederlandse tijd. Zoals gebruikelijk is het Unpacked Event thuis te volgen via een livestream. Naar verwachting kondigt Samsung hier de Galaxy S20 en S20+ aan, mogelijk samen met de Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy S20

Er bestaat een mogelijkheid dat het toestel dat we tot dusver consequent de Galaxy S11 hebben genoemd uiteindelijk als S20 op de markt komt. Het getal 20 zou beter aansluiten bij het jaartal waarin hij wordt aangekondigd en zou meer tot de verbeelding spreken dan het getal 11. Of het echt zover komt zal 11 februari blijken.

Wat denk je van dit verhaal?
Samsung Galaxy Unpacked 2020 vindt 11 februari plaats

TCL kondigt viertal Alcatel-telefoons en eigen modellen aan tijdens CES 2020

TCL kondigt viertal Alcatel-telefoons en eigen modellen aan tijdens CES 2020

Het Chinese TCL heeft tijdens de start van de CES-beurs in Las Vegas een viertal Alcatel-smartphones gepresenteerd; de 1B (2020), 1S (2020), 1V (2020) en 3L (2020) . Zoals gebruikelijk goedkope instapmodellen met aansprekende eigenschappen. Ook toonde het een lijn smartphones die onder eigen naam op de markt moeten komen.

Het gaat om de Alcatel 1B, Alcatel 1S (2020) en Alcatel 3V. Het Nederlandse persbericht rept niet over de eveneens aangekondigde Alcatel 1V (2020). Dat heeft een goede reden want volgens Alcatel Nederland komt die hier niet uit. De 1B (2020) is de eenvoudigste van het groepje telefoons en is de eerste smartphone met Android 10 (Go Edition). Het kan daarom met eenvoudige hardware af, te weten een quadcore-processor met slechts 2 GB aan RAM-werkgeheugen.

Alcatel 1B (2020)
De Alcatel 1B (2020) met Android 10 (Go Edition)

Qua beeldscherm krijgt de Alcatel 1B 2020 een 5,5 inch exemplaar mee met HD+ resolutie. De schermranden zijn best fors maar de verhouding is met 18:9 wel redelijk modern. Achterop zit een 8 megapixel camera met LED-flitser en voorop zit een 5 megapixel selfiecamera. Er is 4G-ondersteuning en de batterij is met 3000 mAh aan de 'normale' kant. Interessant is nog de aparte Google Assistant-knop waarmee je Google's virtuele assistent meteen kunt aanroepen. Verwacht de 1B (2020) vanaf het eerste kwartaal in de winkels in de kleuren Prime Black en Pine Green voor een adviesprijs van 79 euro.

Alcatel 1S (2020)

Ook toonde TCL de 2020-uitvoering van de 1S. Deze krijgt in tegenstelling tot de dubbele camera bij z'n voorganger ditmaal een drievoudige camera achterop van 13 + 5 + 2 megapixel. Het is TCL gelukt om de camera uit te rusten met kunstmatige intelligentie waardoor tot 22 verschillende scènes gedetecteerd kunnen worden. Doordat zelf de beste instellingen gekozen worden moet dat de kans op het perfecte plaatje vergroten.

Alcatel 1S (2020)
De Alcatel 1S (2020) met drievoudige camera

Voor een telefoon met een adviesprijs van net geen 100 euro beschikt de Alcatel 1S 2020 over redelijk wat rekenkracht. Dat allemaal dankzij een octacore-processor en 3 GB aan RAM. De batterijcapaciteit komt uit op 4000 mAh wat best netjes is gelet op het schermformaat van 6,22 inch. Het schermpaneel is van het type IPS wat bekend staat om z'n goede kleurweergave. De resolutie komt uit op HD+ wat past bij het instapkarakter van het toestel. TCL levert het toestel uit de doos met Android 10; momenteel de meest recentste Android-versie. Alcatel Nederland verwacht de 1S 2020 vanaf het eerste kwartaal te kunnen leveren in de kleuren Agate Green en Power Gray.

Alcatel 3L (2020)

Met de Alcatel 3L 2020 toonde TCL voor het eerst een Alcatel-telefoon met 48 megapixel camera. Door gebruik van Quad Pixel-technologie beschikt deze over verbeterde prestaties met weinig licht. Het is niet de enige camera; achterop zit nog een 5 megapixel camera met 115° ultra-groothoeklens en een 2 megapixel camera met macrolens. Ook de 3L 2020 is uitgerust met een 6,22 inch groot scherm en octa-core processor maar het werkgeheugen is met 4 GB wel iets groter.

Alcatel 3L (2020)
De Alcatel 3L (2020) met 48MP camera

Alcatel denkt de nieuwe 3L vanaf het eerste kwartaal in de winkels te hebben voor een adviesprijs van 139 euro. Beschikbare kleuren zijn Chameleon Blue en Dark Chrome.

TCL 10L, 10 Pro en 10 5G

Toonde het bedrijf ook nog enkele telefoons onder eigen naam; de TCL 10L, 10 Pro en 10 5G. Een verwijzing in het Nederlandse persbericht konden we niet vinden. Het bedrijf doet sowieso nog wat geheimzinnig want naast beeldmateriaal is er nog net heel veel bekend. Specificaties weten we bijvoorbeeld nog niet, al kunnen we bij de TCL 10 5G wel raden dat er 5G-ondersteuning aan boord is.

TCL 10 Pro

Navraag leerde dat TCL bovenstaande TCL 10-serie tijdens het MWC nader zal aankondigen. Op het startscherm staat ook "22 februari" te lezen. Dat is de zaterdag voorafgaand aan de start van het Mobile World Congress 2020. Dat start officieel maandag 24 februari maar veel fabrikanten kondigen al het weekend daarvoor hun line-up aan. Hopelijk tegen die tijd meer.

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Een modern ogende toughphone. Fabrikanten proberen het wel maar het is schipperen tussen twee uitersten. Samsung doet een aardige poging met de introductie van deze Samsung Galaxy Xcover Pro. Een modern ogende smartphone die toch tegen een stootje kan.

Het probleem van moderne smartphones is dat ze zowel dun als over een groot glazen scherm moeten beschikken. Glas breekt en dus wil je daar zou min mogelijk van hebben, vooral bij de hoeken. Deze impactzones wil je het liefst van dik rubber voorzien. De Galaxy Xcover Pro lijkt op het eerste gezicht weinig concessies te doen. Het toestel heeft een groot 6,3 inch scherm én een robuuste IP68-behuizing.

Samsung Galaxy Xcover Pro
De Galaxy Xcover Pro

De achterzijde is van rubber met de nodige textuur voor voldoende grip. Het scherm kent voor 2020-begrippen redelijke schermranden maar oogt toch modern vanwege z'n vorm en natuurlijk het schermgat voor de selfiecamera. Het gaat dus om een Infinity-O Display maar dan wel het type LCD en niet AMOLED. LCD staat bekend vanwege z'n levensechte kleurweergave. De contrast is niet zo hoog als bij AMOLED en buitenshuis is het ook wat lastiger afleesbaar. Dat laatste werkt niet in z'n voordeel; de Galaxy Xcover Pro is vooral bedoeld om mee op pad te nemen.

Galaxy Xcover Pro prijs

Het 10 millimeter dunne/dikke toestel beschikt achterop over 2 camera's: 25 + 8 megapixel. Voorop is gebruik gemaakt van een enkele 13 megapixel schieter. Binnenin vinden we een 4020 mAh batterij die verrassend genoeg zelf vervangen kan worden. Samsung maakt gebruik van haar eigen Exynos 9611-processor. Dat is een octa-core variant met 4 GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen komt uit op 64 GB, het is nog even onduidelijk of dit uitgebreid kan worden met een geheugenkaartje. De Samsung Galaxy Xcover Pro moet voor een bedrag minder dan 500 euro op de markt komen in de kleurkeuze zwart.

(via)

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures