Een modern ogende toughphone. Fabrikanten proberen het wel maar het is schipperen tussen twee uitersten. Samsung doet een aardige poging met de intro
Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone
Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone
  • 2020-02-13 08:50:11 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,479
0
gedeelde

Een modern ogende toughphone. Fabrikanten proberen het wel maar het is schipperen tussen twee uitersten. Samsung doet een aardige poging met de introductie van deze Samsung Galaxy Xcover Pro. Een modern ogende smartphone die toch tegen een stootje kan.

Het probleem van moderne smartphones is dat ze zowel dun als over een groot glazen scherm moeten beschikken. Glas breekt en dus wil je daar zou min mogelijk van hebben, vooral bij de hoeken. Deze impactzones wil je het liefst van dik rubber voorzien. De Galaxy Xcover Pro lijkt op het eerste gezicht weinig concessies te doen. Het toestel heeft een groot 6,3 inch scherm én een robuuste IP68-behuizing.

Samsung Galaxy Xcover Pro
De Galaxy Xcover Pro

De achterzijde is van rubber met de nodige textuur voor voldoende grip. Het scherm kent voor 2020-begrippen redelijke schermranden maar oogt toch modern vanwege z'n vorm en natuurlijk het schermgat voor de selfiecamera. Het gaat dus om een Infinity-O Display maar dan wel het type LCD en niet AMOLED. LCD staat bekend vanwege z'n levensechte kleurweergave. De contrast is niet zo hoog als bij AMOLED en buitenshuis is het ook wat lastiger afleesbaar. Dat laatste werkt niet in z'n voordeel; de Galaxy Xcover Pro is vooral bedoeld om mee op pad te nemen.

Galaxy Xcover Pro prijs

Het 10 millimeter dunne/dikke toestel beschikt achterop over 2 camera's: 25 + 8 megapixel. Voorop is gebruik gemaakt van een enkele 13 megapixel schieter. Binnenin vinden we een 4020 mAh batterij die verrassend genoeg zelf vervangen kan worden. Samsung maakt gebruik van haar eigen Exynos 9611-processor. Dat is een octa-core variant met 4 GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen komt uit op 64 GB, het is nog even onduidelijk of dit uitgebreid kan worden met een geheugenkaartje. De Samsung Galaxy Xcover Pro moet voor een bedrag minder dan 500 euro op de markt komen in de kleurkeuze zwart.

(via)

Wat denk je van dit verhaal?
Samsung Galaxy Xcover Pro is moderne en robuuste smartphone

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

Dit is de OnePlus Concept One met verdwijnende camera’s

OnePlus heeft tijdens de CES de Concept One dan eindelijk laten zien. Een concepttelefoon met verdwijnende camera's. Geen woord over een mogelijke lanceerdatum. Geen wonder want die komt mogelijk ook nooit.

Het doel van concept-telefoons is de wereld laten zien wat er mogelijk is. En eerlijk is eerlijk; het laten verdwijnen van camera's achter elektrochromatisch glas is iets wat we nog niet eerder hebben gezien. OnePlus past deze techniek toe die we wel eens bij badkamerdeuren en luxe superauto's zagen. In 'normale' toestand zie je zwart mat glas, wanneer elektriciteit wordt toegepast wordt het glas helder. Maar OnePlus gebruikt het glas meer om slechts te verhullen.

Het glas kan ook half doorschijnend worden. Tijdens het schieten van foto's lijkt het hierdoor alsof je door een zonnebril kijkt. In de fotografie heet dit ook wel een ND-filter (of grijsfilter). Ideaal voor zeer zonnige omstandigheden. Het veranderen van het glas gebeurt in slechts 0,7 seconde. De achterkant is verder voorzien van gestikt leer, iets wat we eerder bij de LG G4 zagen. De oranje Papaya-kleur herkennen we van McLaren waarmee OnePlus ook voor dit concept mee heeft samengewerkt. Sterker nog; het hele idee van elektrochromatisch glas heeft OnePlus afgekeken van de McLaren 570GT die als optie met een elektrochromatisch dak verkrijgbaar is.

ND-filter

Verder is de OnePlus Concept One vooral een OnePlus 7T Pro met pop-up selfiecamera en 6,7 inch gebogen Fluid AMOLED-scherm. Naar de winkel rennen heeft zoals gezegd weinig zin omdat de Concept One hoogstwaarschijnlijk niet uitkomt. Al kun je natuurlijk altijd eerder genoemde 7T Pro aanschaffen (of de 7T Pro McLaren). Wel hopen we van harte dat andere fabrikanten bepaalde ideeën gaan overnemen van deze concepttelefoon. Vooral het ND-filter lijkt ons nuttig.

Huawei kondigt P30 lite New Edition aan met 32MP selfiecam

Huawei kondigt P30 lite New Edition aan met 32MP selfiecam

Huawei heeft de P30 lite een make-over gegeven. Het toestel krijgt ditmaal een hogere resolutie selfiecamera en de mogelijkheid om geheugen uit te breiden. Achterop zitten nog altijd 3 camera's waaronder een 48 megapixel exemplaar. Opvallend; het toestel maakt gewoon gebruik van Google's Android.

Huawei kan blijkbaar nog altijd telefoons verkopen met volledige ondersteuning voor Google's Android. De Huawei P30 lite New Edition is daar het laatste voorbeeld van. Vernieuwing vinden we vooral aan de voorzijde, met name de selfiecamera. Die is ditmaal uitgerust met een hogere 32 megapixel sensor met Super Selfie Night Mode.

Huawei P30 lite New Edition
De Huawei P30 lite New Edition

Hiermee schiet je volgens Huawei de scherpste selfies, zelfs tijdens het donker. Dankzij kunstmatige intelligentie herkent de P30 lite New Edition tot 8 verschillende scènes en kiest daar automatisch de beste instellingen bij. Achterop zit nog altijd een 48 megapixel hoofdcamera met f/1.8 groothoeklens, 8 megapixel ultra-groothoeklens en een 2 megapixel dieptecamera.

Prijs Huawei P30 lite New Edition

Huawei heeft er verder voor gekozen het geheugen te vergroten naar 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Dat laatste is zelfs een verdubbeling ten opzichte van de P30 lite uit 2019. Handig maar niet per se noodzakelijk want bij de P30 lite New Edition kun je het geheugen uitbreiden met maximaal 512 GB via een losse geheugenkaart. Iets wat bij z'n voorganger niet mogelijk was. Batterij, processor en het 6,15 inch grote Dewdrop Display met Full HD+ resolutie zijn ongewijzigd gebleven. De Huawei P30 lite New Edition is vanaf 13 januari beschikbaar en kost 349 euro. Verkrijgbare kleuren zijn Peacock Blue, Midnight Black en Breathing Crystal.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures