Niet geheel onverwacht heeft de Amerikaanse President zich gemengd in de zaak van de vergrendelde iPhone van een vermeende terrorist. Eerder al had d
Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones
Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones
  • 2020-02-13 08:50:08 5 dag geleden
  • keer bekeken 1
0
gedeelde

Niet geheel onverwacht heeft de Amerikaanse President zich gemengd in de zaak van de vergrendelde iPhone van een vermeende terrorist. Eerder al had de FBI kritiek geuit op Apple vanwege in de hun ogen 'beperkte medewerking'. Trump windt zich op Twitter op omdat hij Apple telkens helpt omtrent handel maar daar niets voor terug krijgt.

Apple heeft trouwens een zeer goede reden om de iPhone van de terrorist niet te openen; ze kunnen het niet. Er zit volgens Apple geen achterdeurtje in de iPhone. Het is ook niet van plan die in te bouwen, dan zouden naast de goeden ook de slechten er gebruik van kunnen maken, zo is de gedachte. Bovendien heeft Apple al veel data overhandigd aan de Amerikaanse autoriteiten waaronder van iCloud.

Donald steekt z'n mening zoals gebruikelijk niet onder stoelen of banken en eist medewerking van Apple. "We helpen Apple telkens met HANDEL en veel meer andere dingen en toch weigeren ze telefoons van moordenaars, drugdealers en andere gewelddadige criminelen te ontgrendelen. Ze zullen een tandje moeten bijzetten...". Het is bekend dat topman Tim AppleCook en Trump op zakelijk gebied goed met elkaar overweg kunnen en het is onduidelijk wat deze zaak met die relatie doet.

Pensacola-schutter

De zaak draait allemaal rondom een tweetal iPhones van een Saudische Tweede Luitenant die in de VS op training was en daar drie Amerikaanse militairen doodschoot. Een iPhone 5 werd samen met een iPhone 7, die de schutter ter plekke kapot schoot, in beslag genomen. Het lukte de FBI de telefoons weliswaar te repareren (de iPhone 5 was vooraf onklaar gemaakt) maar het lukt ze niet om ze te ontgrendelen. In vorige gevallen lukte dat wel, bijvoorbeeld de iPhone 5c van de San Bernardino-schutter in 2017.

Bij Apple zijn ze achter de schermen verbaasd over hoe snel deze zaak escaleert. In een openbaar persbericht heeft Apple aangegeven alles te hebben gedaan en overhandigd waar de DOJ om gevraagd heeft. Het kraken van deze (oude) iPhones zou bovendien mogelijk moeten zijn met de hulp van gespecialiseerde bedrijven, zoals het ook in het verleden heeft gedaan. Waarom men nu niet kiest voor die route is een raadsel voor Apple.

Wat denk je van dit verhaal?
Trump wil ‘Quid pro quo’ van Apple om vergrendelde iPhones

Nu ook foto’s en specs van Huawei P40 Pro binnen

Nu ook foto’s en specs van Huawei P40 Pro binnen

Dankzij @evleaks hebben we nu ook beeldmateriaal binnen van de Pro-uitvoering van de Huawei P40. Wie niet beter zou weten denkt te kijken naar de Galaxy S10+ van Samsung. Zo zit er voorop een dubbele selfiecam in een schermgat en is de behuizing van keramiek.

Onderstaande foto's zonder watermerk verschenen op de tijdlijn van @evleaks. Eerder al verscheen er beeldmateriaal van de Huawei P40 en deze P40 Pro lijkt daar erg op. Alleen op cameragebied zijn er de nodige veranderingen.

Huawei P40 Pro

Zo zit er achterop een periscoop-lens en nog een tweetal extra camerasensoren waaronder een ToF-sensor voor nauwkeurige diepteherkenning. Ietwat vreemd is dat er een andere afbeelding van de Huawei P40 Pro op AndroidHeadlines verscheen met in totaal 4 camera's. Mogelijk is er naast een reguliere Pro ook een P40 Pro Premium Edition in de maak.

Tot 10x optische zoom

Omdat Huawei er een handje van heeft om lens-specificaties op de achterkant te printen weten we het verschil tussen de P40, P40 Pro en de P40 Pro Premium Edition. Die laatste twee krijgen optische zoom variërend van 5x voor de eerste en 10x voor de laatste. De reguliere P40 moet het zonder periscoop-lens doen maar beschikt wel over 3x optische zoom dankzij een lens met vaste brandpuntsafstand.

Huawei kondigt haar P-serie altijd in Parijs aan ergens in maart. Zo ook dit jaar. In de wandelgangen horen we de datum donderdag 26 maart. We gaan het zien. Wat we al wel weten is dat de Huawei P40-serie zonder voorgeïnstalleerde Google-apps komt en ook geen gebruik kan maken van Google services. Dat alles heeft te maken met het Amerikaanse handelsverbod.

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO, sindskort een submerk van Xiaomi, heeft haar POCO X2 aangekondigd. Feitelijk een Redmi K30 maar dan bedoeld voor de internationale markt. Een opvolger van de Poco F1 is het niet maar wel één met concurrerende eigenschappen.

Om te beginnen het scherm. Die is met een diagonaal van 6,67 inch niet bepaald klein en met een verversingssnelheid van 120 Hz niet bepaald langzaam. POCO noemt haar scherm RealityFlow en met een schermverhouding van 20:9 is het ideaal voor het bekijken van cinematische content. In de rechterbovenhoek zit een dubbele selfiecamera verstopt in een schermgat. Het gaat om een 20 + 2 megapixel exemplaar met kunstmatige intelligentie om vervorming van de groothoeklens te compenseren.

POCO X2 prices

Achterop de POCO X2 vinden we een 64 megapixel hoofdcamera, 8 megapixel ultra-groothoeklens en een 2 megapixel macro-lens. Alle lenzen zitten in een opvallend rond camera-eiland en bieden op papier voldoende mogelijkheden voor tal van situaties. Binnenin zit een Snapdragon 730G, 6 GB aan RAM-werkgeheugen en 4500 mAh batterij. Opladen kan via USB-C maar niet draadloos. Wel is er een 3.5 mm audio-jack aansluiting. Verder leuk om te hebben; infrarood. Hiermee kun je de afstandsbediening van je TV de deur uit doen.

Onduidelijkheid over Europese lancering

De behuizing is niet waterdicht maar heeft wel een behandeling gekregen waarmee hij waterafstotend is. Hiervoor gebruikt POCO de P2i-coating. Beschikbare kleuren zijn Matrix Purple, Atlantis Blue en Phoenix Red. Er zijn modellen verkrijgbaar met 64 GB en 128 GB opslag (6 GB RAM) en 256 GB (8 GB RAM). Prijzen beginnen bij 200 euro voor het eerste model en 260 voor het laatste. Onduidelijk is nog of het toestel buiten India verkocht gaat worden en wanneer dat moet gebeuren.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures