POCO, sindskort een submerk van Xiaomi, heeft haar POCO X2 aangekondigd. Feitelijk een Redmi K30 maar dan bedoeld voor de internationale markt. Een o
POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm
POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm
  • 2020-02-13 08:50:07 5 dag geleden
  • keer bekeken 1
0
gedeelde

POCO, sindskort een submerk van Xiaomi, heeft haar POCO X2 aangekondigd. Feitelijk een Redmi K30 maar dan bedoeld voor de internationale markt. Een opvolger van de Poco F1 is het niet maar wel één met concurrerende eigenschappen.

Om te beginnen het scherm. Die is met een diagonaal van 6,67 inch niet bepaald klein en met een verversingssnelheid van 120 Hz niet bepaald langzaam. POCO noemt haar scherm RealityFlow en met een schermverhouding van 20:9 is het ideaal voor het bekijken van cinematische content. In de rechterbovenhoek zit een dubbele selfiecamera verstopt in een schermgat. Het gaat om een 20 + 2 megapixel exemplaar met kunstmatige intelligentie om vervorming van de groothoeklens te compenseren.

POCO X2 prices

Achterop de POCO X2 vinden we een 64 megapixel hoofdcamera, 8 megapixel ultra-groothoeklens en een 2 megapixel macro-lens. Alle lenzen zitten in een opvallend rond camera-eiland en bieden op papier voldoende mogelijkheden voor tal van situaties. Binnenin zit een Snapdragon 730G, 6 GB aan RAM-werkgeheugen en 4500 mAh batterij. Opladen kan via USB-C maar niet draadloos. Wel is er een 3.5 mm audio-jack aansluiting. Verder leuk om te hebben; infrarood. Hiermee kun je de afstandsbediening van je TV de deur uit doen.

Onduidelijkheid over Europese lancering

De behuizing is niet waterdicht maar heeft wel een behandeling gekregen waarmee hij waterafstotend is. Hiervoor gebruikt POCO de P2i-coating. Beschikbare kleuren zijn Matrix Purple, Atlantis Blue en Phoenix Red. Er zijn modellen verkrijgbaar met 64 GB en 128 GB opslag (6 GB RAM) en 256 GB (8 GB RAM). Prijzen beginnen bij 200 euro voor het eerste model en 260 voor het laatste. Onduidelijk is nog of het toestel buiten India verkocht gaat worden en wanneer dat moet gebeuren.

Wat denk je van dit verhaal?
POCO X2 officieel aangekondigd met groot en snel scherm

Vouwbare Motorola Razr 2019 begeeft het al na 27.000x openen

Vouwbare Motorola Razr 2019 begeeft het al na 27.000x openen

Vouwbare telefoons mogen dan wel veelbelovend zijn, de eerste generatie kampt met kinderziekte na kinderziekte. Zo ook Lenovo's poging; de Motorola Razr 2019. Tijdens de presentatie was het nog erg trots op de scharnier maar die lijkt het opvallend snel te begeven in deze test. Eén pluspunt; het scherm blijft wel heel!

Het handjevol fabrikanten dat nu toe een opvouwbare telefoon heeft uitgebracht heeft allemaal hetzelfde probleem moeten oplossen: hoe maak je een stevig genoeg scharnier dat het scherm laat buigen maar ook weer niet teveel. De Motorola Razr 2019 heeft misschien wel één van de meest innovatieve oplossingen bedacht. Die was ook wel nodig om de oude flinterdunne Razr's van vroeger tot leven te wekken.

Maar uit een test van CNET blijkt dat ook de Razr 2019 niet het eeuwige leven heeft. Alles wat beweegt kan slijten en heeft de potentie om te begeven. Het liefst wil je dus geen bewegende onderdelen maar dat is in de wereld van foldables een utopie. En jawel; het scharnier van de nieuwe Razr is dan ook het eerst wat het begeeft. In bovenstaande video blijkt dat er binnenin iets is gebroken. Het geluid tijdens sluiten en openen klinkt ook niet echt lekker. Hij sluit nog wel, zij het met moeite. Ondanks dit werkt het scherm nog wel gewoon.

Werkt nog wel

Zo erg als de problemen met de eerste Galaxy Fold van Samsung is het dus niet. Het scherm werkt en je kunt hem met wat extra kracht ook nog volledig sluiten. Het is onduidelijk bij hoeveel vouw-bewegingen het scherm de geest zou geven. Het lukt de machine die CNET gemaakt heeft voor deze test niet om het toestel goed te vouwen en dus te testen. Het scherm van de Fold begaf het uiteindelijk na 120.000 keer openen.

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

LG speelt tegenwoordig nauwelijks nog een rol van betekenis in de Nederlandse telecommarkt. Toch kijken we altijd graag uit naar nieuwe modellen want zo nu en dan weten de Zuid-Koreanen ons positief te verrassen. Bovendien pakt LG vaak de dingen iets anders aan dan de rest. Een vlaggenschip uitrusten met koptelefoonpoort bijvoorbeeld.

Dat we nu wat specificaties van de LG V60 ThinQ kunnen melden hebben we te danken aan Evan Blass. Hij publiceerde enkele 'stills' uit een promo-video van de vermeende V60 ThinQ. Daarin worden enkele pluspunten belicht.

LG V60 ThinQ microphonesLG V60 ThinQ audio jack
Viertal microfoons voor de LG V60 ThinQ én een koptelefoonpoort

Te weten een viertal microfoons voor multidirectioneel geluid, een grote 5000 mAh batterij én een koptelefoonpoort. LG zet hiermee overduidelijk in op hoogwaardige audio-kwaliteiten. Verder zien we een viertal camera's achterop. Slecht nieuws voor wie van transparante telefoon houdt; die kleuroptie is straks niet verkrijgbaar. De hier weergegeven plaatjes zijn slechts illustratief.

V60 ThinQ aankondiging

LG moet de V60 ThinQ nog officieel aankondigen. Eerder werd nog gedacht dat de lancering in september 2019 zou plaatsvinden rondom de IFA. Die datum kwam en ging maar een V60 ThinQ lancering bleef uit. LG maakte al wel bekend dat er wederom een 2e-scherm-hoesje komt. Het is nog onzeker of LG plannen heeft de V60 naar Nederland te brengen. De V50 ThinQ kwam hier nooit uit.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures