LG speelt tegenwoordig nauwelijks nog een rol van betekenis in de Nederlandse telecommarkt. Toch kijken we altijd graag uit naar nieuwe modellen want
Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ
Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ
  • 2020-02-13 08:50:06 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,389
0
gedeelde

LG speelt tegenwoordig nauwelijks nog een rol van betekenis in de Nederlandse telecommarkt. Toch kijken we altijd graag uit naar nieuwe modellen want zo nu en dan weten de Zuid-Koreanen ons positief te verrassen. Bovendien pakt LG vaak de dingen iets anders aan dan de rest. Een vlaggenschip uitrusten met koptelefoonpoort bijvoorbeeld.

Dat we nu wat specificaties van de LG V60 ThinQ kunnen melden hebben we te danken aan Evan Blass. Hij publiceerde enkele 'stills' uit een promo-video van de vermeende V60 ThinQ. Daarin worden enkele pluspunten belicht.

LG V60 ThinQ microphonesLG V60 ThinQ audio jack
Viertal microfoons voor de LG V60 ThinQ én een koptelefoonpoort

Te weten een viertal microfoons voor multidirectioneel geluid, een grote 5000 mAh batterij én een koptelefoonpoort. LG zet hiermee overduidelijk in op hoogwaardige audio-kwaliteiten. Verder zien we een viertal camera's achterop. Slecht nieuws voor wie van transparante telefoon houdt; die kleuroptie is straks niet verkrijgbaar. De hier weergegeven plaatjes zijn slechts illustratief.

V60 ThinQ aankondiging

LG moet de V60 ThinQ nog officieel aankondigen. Eerder werd nog gedacht dat de lancering in september 2019 zou plaatsvinden rondom de IFA. Die datum kwam en ging maar een V60 ThinQ lancering bleef uit. LG maakte al wel bekend dat er wederom een 2e-scherm-hoesje komt. Het is nog onzeker of LG plannen heeft de V60 naar Nederland te brengen. De V50 ThinQ kwam hier nooit uit.

Wat denk je van dit verhaal?
Promotiemateriaal lekt specificaties LG V60 ThinQ

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Samsung zendt reclame Galaxy Z Flip uit tijdens Oscar-uitreiking

Een dag voordat hij officieel wordt aangekondigd heeft Samsung een reclame uitgezonden van de Galaxy Z Flip. Een reclame van het uitklapbare toestel van Samsung werd uitgezonden tijdens de Oscar-uitreiking.

Het uitzenden van een reclame voor een telefoon nog voordat hij is aangekondigd is redelijk bijzonder. Telecomfabrikanten houden de kaken doorgaans stevig op elkaar als het gaat om onaangekondigde producten. De Galaxy Z Flip is echter een uitzondering. Veel materiaal van het toestel lekte vooraf toch al uit dus zal Samsung gedacht hebben dat het toch weinig kwaad kon.

In de 27 seconden durende reclame zien we vooral één functie terug: het kunnen inklappen van het toestel. Toch leren we een nieuwe functie. Het secundaire scherm lijkt aanraakgevoelig te zijn. Daarover bestonden wel geruchten maar duidelijkheid daarover hadden we niet, tot nu dan.

Specificaties Samsung Galaxy Z Flip

De Z Flip beschikt opengeklapt over een Infinity Flex-scherm van 6,7 inch groot, aan de buitenkant zit een 1,06 inch Alway On-scherm. Binnenin houden we rekening met een Snapdragon 855+ processor met 8 GB aan RAM-werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Qua batterij zul je het moeten doen met een 3300 mAh exemplaar wat gelet op het schermformaat wat aan de krappe kant is. Of we hiermee nu alles weten van het toestel of Samsung nog verrassingen achter de hand heeft zal dinsdag 11 februari moeten blijken. Dan wordt hij officieel aangekondigd.

Galaxy Z Flip is Samsung’s 2e poging van opvouwbare telefoon

Galaxy Z Flip is Samsung’s 2e poging van opvouwbare telefoon

De familie van foldables heeft er een nieuw lid bij; de Samsung Galaxy Z Flip. Een opvouwbare telefoon met een clamshell-formfactor die vooral gericht is op mensen die zich willen onderscheiden. En onderscheiden doet ie.

De Galaxy Z Flip klapt dubbel als een ouderwetse clamshell of klaptelefoon. Opengeklapt heb je een scherm van 6,7 inch tot je beschikking; immens voor hedendaagse begrippen. Toch is hij opgeklapt slechts de helft al is hij met 17,3 millimeter natuurlijk niet echt dun te noemen. Hij zal dus opvallen in je broekzak. Maar dat is met de Z Flip misschien ook wel de bedoeling.

Samsung Galaxy Z Flip

Om dezelfde problemen als met de Galaxy Fold te voorkomen is er extra veel aandacht uitgegaan naar het scharnier. De zogenaamde 'Hideaway Hinge' is diep in het toestel weggestopt en moet stof en vuil buiten de deur houden dankzij een nylon borstels. Je hoeft de Galaxy Z Flip niet helemaal te openen of te sluiten, het scharnier biedt de mogelijkheid om hem voor de helft te openen, net als een laptop. De interface past zich hier dan ook op aan waarbij de bovenste helft van het scherm gebruikt kan worden voor content en het onderste voor bediening. Dit geeft maar weer eens aan hoe veelzijdig foldables kunnen zijn.

Samsung Galaxy Z Flip in Nederland

De Samsung Galaxy Z Flip is vooral een mode-statement met een opvallend paarse kleur en verder redelijk bescheiden eigenschappen. Denk aan een dubbele 12 megapixel camera achterop en 10 megapixel selfiecamera. De batterijcapaciteit komt uit op 3300 mAh waarmee het niet echt een duurloper lijkt te zijn. Wel stevig is de adviesprijs. Die bedraagt 1380 dollar, omgerekend zo'n 1500 euro inclusief belasting. De Z Flip moet vanaf 14 februari in de winkels liggen.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures