Motorola komt binnenkort met nieuwe Moto-toestellen. Van twee van die toestellen lijken nu de specificaties te zijn gelekt. De Moto G8 en Moto G8 Pow
'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'
'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'
  • 2020-02-13 08:45:20 8 dag geleden
  • keer bekeken 3,965
0
gedeelde

Motorola brengt ieder jaar een stevig aantal smartphones op de markt. Onder ander de Moto G-toestellen weten voor het prijspunt indruk te maken. Het lijkt erop dat de details van de Moto G8 en Moto G8 Power nu ook bekend zijn. De Motorola Moto G7 en G7 Power wisten al indruk op ons te maken en op basis van de specificaties die we nu van de G8 en G8 Power hebben gezien zal dat wederom het geval zijn. We moeten er even bij zeggen dat alle informatie onder voorbehoud is.

De Moto G8 lijkt te gaan beschikken over een fors 6,39 inch beeldscherm met een resolutie van 1560 bij 720 pixels. Dat is geen al te hoge resolutie voor een groot scherm. Zeker gezien de G7 nog een Full HD-beeldscherm heeft. De Moto G8 zou worden uitgerust met een Snapdragon 665-processor, tussen de 2GB en 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslaggeheugen. Tot slot zou de accu van het toestel redelijk stevig worden met 4000 mAh.

Power

Dan is er nog de G8 Power. Dit keer zou het Power-model meer Power hebben dan het 'basis'-model, en daarmee anders in elkaar steken dan eerdere series. In de G8 Power verwachten we een Full HD-beeldscherm van 6,36 inch, dezelfde processor als de Moto G8 en 4GB werkgeheugen. Standaard zou het toestel 64GB opslaggeheugen krijgen. Motorola-smartphones kunnen tot nu toe uitgebreid worden met een microSD-geheugenkaart, dat verwachten we ook voor de Moto G8 en G8 Power. De G8 Power zou een accu met een capaciteit van 5000 mAh krijgen en daardoor een flinke tijd vooruit kunnen.

De toestellen worden zeer waarschijnlijk officieel bekendgemaakt tijdens het MWC te Barcelona over een maand. Eind februari vindt de beurs plaats waar een enorme lading aan smartphones wordt verwacht, net als ieder jaar. De kans is groot dat Motorola ook nog een aantal budgetsmartphones aankondigt, met wat minder bombarie dan de G-toestellen uiteraard.

(via)

Wat denk je van dit verhaal?
'Motorola Moto G8 en G8 Power specificaties bekend'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

Het gaat al een hele tijd over Samsungs aanstaande opvouwbare smartphone. Dat het toestel komt is zeker, Samsung liet zelf zien dat ze met het toestel bezig waren. De laatste weken is de geruchtrenmachine nog fanatieker op stoom gekomen dan al het geval was. De grootste reden daarvoor is dat het toestel al bijna aangekondigd zal worden. Dat wil ook zeggen dat er steeds meer vaststaat over het toestel. Gisteren werd al meer bekend over de beschikbaarheid en de prijs van de Galaxy Z Flip.

Nu zijn er ook renders van het toestel naar buiten gekomen. Daar zijn een aantal dingen uit op te maken, maar het meest opvallende is toch wel dat het toestel geen scherm aan de buitenkant lijkt te krijgen. Dat is een tikje onhandig omdat dat betekent dat je het toestel moet openklappen om meldingen te zien, de tijd af te lezen, of te controleren of je meldingen hebt. Iedere keer. In het scherm zit een kleine hole-punch camera voor selfies en op de buitenkant zit een dubbele camera voor de rest. Het is natuurlijk nog helemaal niet zeker dat we dit ontwerp definitief terug gaan zien, maar het zou zomaar kunnen.

Z Flip

Nog even geduld

We verwachten dat we het toestel over twee weekjes in diens volle glorie mogen aanschouwen tijdens het Galaxy Unpacked-evenement in San Francisco. Op 1 februari toont Samsung niet alleen de Galaxy Z Flip aan het grote publiek, ook de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en S20 Ultra zullen het levenslicht zien. Daarnaast verwachten we software-snufjes en een nieuwe lichting aan Samsung-wearables. Pas dan zullen we met zekerheid kunnen zeggen of de renders en andere geruchten kloppen.

(via)

'Samsung Galaxy S9, S9 Plus krijgen alsnog update naar Android 10'

'Samsung Galaxy S9, S9 Plus krijgen alsnog update naar Android 10'

Een tijd geleden zat Samsung nog in de clinch met de Consumentenbond over het update-beleid, nu is er niets van dat gerotzooi meer over. Android 10 werd in september aan het grote publiek getoond door Google, de exploitant van het besturingssysteem. Sindsdien zijn fabrikanten ermee aan de slag gegaan. Samsung heeft al smartphones met Android 10 op de markt gebracht, maar een update uitbrengen is een ander verhaal. Een nieuw toestel kun je direct uitrusten met Android 10, terwijl je bij een update van een ouder toestel rekening moet houden met de gegevens die al op het toestel ingesteld staan.

Vandaar dat het bij veel fabrikanten wat langer duurt om een update uit te rollen naar een nieuw besturingssysteem. Eerder deze maand leek het er al op dat de Galaxy S9 een update zou ontvangen naar Android 10, toen leek het er weer op dat de update pas in maart zou komen. Nu is er dan eindelijk uitsluitsel. De update is er, nu, op het moment van schrijven. Niet iedereen met een Galaxy S9 zal nu al de update kunnen zien, maar de uitrol is in ieder geval begonnen dus het zou niet al te lang moeten duren.

Galaxy S20

Het is best een stevige lijst aan smartphones die Samsung voorziet van een update naar Android 10. Voor een aantal telefoons, zoals de Galaxy Note 10, is de uitrol al eerder gestart, en voor een grote aantal komt de update later dit jaar. In juni zou de laatste update uit moeten komen. Hopelijk hebben we tegen die tijd al een lijstje met toestellen die mee mogen liften naar Android 11. Een toestel dat daar zeker bij zal horen is de Samsung Galaxy S20, de nieuwste topper van Samsung wordt op 11 februari gepresenteerd in San Francisco met hele strakke specificaties.

(via)

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures