Als jij er ook klaar voor bent om je toestel in tweeën te buigen dan sta je vast te popelen om meer te leren over de Samsung Galaxy Z Flip. Nu zijn e
'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'
'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'
  • 2020-02-13 08:45:19 8 dag geleden
  • keer bekeken 2,564
0
gedeelde

Het gaat al een hele tijd over Samsungs aanstaande opvouwbare smartphone. Dat het toestel komt is zeker, Samsung liet zelf zien dat ze met het toestel bezig waren. De laatste weken is de geruchtrenmachine nog fanatieker op stoom gekomen dan al het geval was. De grootste reden daarvoor is dat het toestel al bijna aangekondigd zal worden. Dat wil ook zeggen dat er steeds meer vaststaat over het toestel. Gisteren werd al meer bekend over de beschikbaarheid en de prijs van de Galaxy Z Flip.

Nu zijn er ook renders van het toestel naar buiten gekomen. Daar zijn een aantal dingen uit op te maken, maar het meest opvallende is toch wel dat het toestel geen scherm aan de buitenkant lijkt te krijgen. Dat is een tikje onhandig omdat dat betekent dat je het toestel moet openklappen om meldingen te zien, de tijd af te lezen, of te controleren of je meldingen hebt. Iedere keer. In het scherm zit een kleine hole-punch camera voor selfies en op de buitenkant zit een dubbele camera voor de rest. Het is natuurlijk nog helemaal niet zeker dat we dit ontwerp definitief terug gaan zien, maar het zou zomaar kunnen.

Z Flip

Nog even geduld

We verwachten dat we het toestel over twee weekjes in diens volle glorie mogen aanschouwen tijdens het Galaxy Unpacked-evenement in San Francisco. Op 1 februari toont Samsung niet alleen de Galaxy Z Flip aan het grote publiek, ook de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en S20 Ultra zullen het levenslicht zien. Daarnaast verwachten we software-snufjes en een nieuwe lichting aan Samsung-wearables. Pas dan zullen we met zekerheid kunnen zeggen of de renders en andere geruchten kloppen.

(via)

Wat denk je van dit verhaal?
'Renders Samsung Galaxy Z Flip uitgelekt'

'Samsung Galaxy S9, S9 Plus krijgen alsnog update naar Android 10'

'Samsung Galaxy S9, S9 Plus krijgen alsnog update naar Android 10'

Een tijd geleden zat Samsung nog in de clinch met de Consumentenbond over het update-beleid, nu is er niets van dat gerotzooi meer over. Android 10 werd in september aan het grote publiek getoond door Google, de exploitant van het besturingssysteem. Sindsdien zijn fabrikanten ermee aan de slag gegaan. Samsung heeft al smartphones met Android 10 op de markt gebracht, maar een update uitbrengen is een ander verhaal. Een nieuw toestel kun je direct uitrusten met Android 10, terwijl je bij een update van een ouder toestel rekening moet houden met de gegevens die al op het toestel ingesteld staan.

Vandaar dat het bij veel fabrikanten wat langer duurt om een update uit te rollen naar een nieuw besturingssysteem. Eerder deze maand leek het er al op dat de Galaxy S9 een update zou ontvangen naar Android 10, toen leek het er weer op dat de update pas in maart zou komen. Nu is er dan eindelijk uitsluitsel. De update is er, nu, op het moment van schrijven. Niet iedereen met een Galaxy S9 zal nu al de update kunnen zien, maar de uitrol is in ieder geval begonnen dus het zou niet al te lang moeten duren.

Galaxy S20

Het is best een stevige lijst aan smartphones die Samsung voorziet van een update naar Android 10. Voor een aantal telefoons, zoals de Galaxy Note 10, is de uitrol al eerder gestart, en voor een grote aantal komt de update later dit jaar. In juni zou de laatste update uit moeten komen. Hopelijk hebben we tegen die tijd al een lijstje met toestellen die mee mogen liften naar Android 11. Een toestel dat daar zeker bij zal horen is de Samsung Galaxy S20, de nieuwste topper van Samsung wordt op 11 februari gepresenteerd in San Francisco met hele strakke specificaties.

(via)

Nintendo haalde miljard dollar uit smartphone-games

Nintendo haalde miljard dollar uit smartphone-games

Het uitstapje van Nintendo in de smartphone-markt legt geen windeieren. Daarmee willen we niet aangeven dat Nintendo daadwerkelijk smartphones heeft uitgebracht, al zou dat ons niet eens tegenstaan. We hebben het over de apps die Nintendo de laatste tijd de wereld in heeft geholpen. Eerder zagen we natuurlijk al Pokémon GO! verschijnen, maar dat is inmiddels weer een tijdje geleden en sindsdien zijn er een aantal hardlopers bijgekomen.

Super Mario Run en Mario Kart Tour leverden respectievelijk 76 en 86 miljoen dollar op. Flinke bedragen, maar ze halen het niet bij Nintendo's kampioen van de microtransacties. Stijf bovenaan staat namelijk Fire Emblem Heroes, dat spelletje haalde alleen al meer op dan alle andere games bij elkaar. Ongeveer tweederde van Nintendo's opbrengst uit mobiee games komt van Fire Emblem Heroes. Ongeveer 650 miljoen dollar werd opgehaald met dat spel. De eerst volgende verdiener is Animal Crossing: Pocket Camp met ongeveer 120 miljoen dollar.

Cash Money

Pokémon GO! komt niet eens voor in de top 6, dat terwijl het spel in Nederland zo populair is geweest. De meeste van Nintendo's games zijn in Nederland wel beschikbaar maar niet echt aangeslagen. Vooral op de Japanse markt doen deze games het qua financiën erg goed, alleen al doordat Nederlanders wat terughoudender zijn met het betalen voor een aantal munten in een app. Een andere reden is dat de games die het in Nederland goed doen, zoals Super Mario Run, een eenmalige licentie vragen, in plaats van een terugkerend tarief.

(via)

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures