Espero que les guste el vídeo de febrero 2019.

Jugando pubg mobiel

Jugando pubg mobiel

Jugando pubg mobiel

Jugando pubg mobiel

Jugando pubg mobiel
Jugando pubg mobiel
  • 2019-02-06 14:45:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 3,778
19
gedeelde
Espero que les guste el vídeo de febrero 2019.

Wat denk je van dit verhaal?
Jugando pubg mobiel

De meeste ouders checken mobiel van hun kind

Ruim de helft van de ouders checkt de smartphone van hun kinderen en houdt in de gaten wat ze op social media doen. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim ...

Google houdt vast aan percentage Play Store opbrengsten

Dat vertelde Sundar Pichai, CEO van Google, deze week in een bijeenkomst met investeerders bij de presentatie van de kwartaalcijfers, zo meldt Business Insider.

Het opzetten en onderhouden van een applicatiewinkel vergt veel inspanning. De apps die hier worden aangeboden moeten in de eerste plaats veilig zijn voor gebruikers. Google en Apple controleren zowel handmatig als met geautomatiseerde systemen of apps malware of andere kwaadaardige codes bevatten. Ook regelt Google de afhandeling van microtransacties, de bandbreedte om games te downloaden en after sale service (als je bijvoorbeeld geld terugvraagt). De Play Store telt ruim 2,1 miljoen applicaties, de App Store blijft met net geen 2 miljoen niet ver achter.

Je kunt vast wel voorstellen dat het veel werk is en behoorlijk wat geld kost om deze operatie te runnen. Om die reden vragen zowel Google als Apple een stukje van de opbrengsten van de ontwikkelaars. We hebben het dan over 30 procent van de opbrengst. Als je als app-ontwikkelaar één miljoen euro verdient met je app, moet je 300.000 euro daarvan afstaan aan de techgiganten.

‘Geen verandering’

De afgelopen jaren is er dan ook meer dan eens discussie geweest of dit percentage wel gerechtvaardigd is, of dat het misschien niet naar beneden kan. Google moet hier niets van weten, zo vertelde Sundar Pichai deze week aan investeerders. Eén van de aanwezigen vroeg zich namelijk af wat voor impact ‘alternatieve app-distributiekanalen’ hebben op de omzet van de Play Store. Pichai vertelde dat zijn bedrijf vasthoudt aan de vergoeding van 30 procent en geen plannen heeft om hier aan te tornen. “Er is een duidelijke uitruil [tussen ontwikkelaars en Google] en het is de standaard in onze industrie”, aldus de topman.

De ‘alternatieve app-distributiekanalen’ waar de investeerder had over heeft, is een directe verwijzing naar Epic Games. Deze studio is verantwoordelijk voor de game Fortnite Battle Royale. De game verscheen afgelopen jaar in de App Store, maar is tot op heden niet in de Play Store te vinden. Android-gebruikers die het spel willen spelen moeten zich melden op de website van Epic Games. Daar kunnen zij Fortnite gratis downloaden en installeren. Op deze manier hoeft de game-studio geen 30 procent af te dragen aan de zoekmachinegigant. Uiteraard kost het onderhouden en in de lucht houden van de site en shop geld, maar per saldo houdt Epic Games er meer aan over dan door Google haar gage te betalen.

Disproportioneel

Tim Sweeney, oprichter en CEO van Epic Games, vertelde afgelopen jaar in een interview met Business Insider dat hij een percentage van 30 procent “disproportioneel” vindt. De resterende 70 procent is volgens hem onvoldoende om personeel te betalen die games te ontwikkelen en onderhouden. Aangezien Android-gebruikers ook apps buiten de Play Store om kunnen downloaden, besloot Epic Games om Fortnite voor Android via haar eigen kanaal aan te bieden. Volgens schattingen heeft dit Google tot op heden een slordige 50 miljoen dollar aan omzet gekost.

Bron

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!