Motorola's nieuwste modulaire midranger zit vanwege allerlei MotoMods gevangen qua design. Dat weerhoudt moederbedrijf Lenovo er echter niet van om d

'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'

'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'

'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'

'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'

'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'
'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'
  • 2019-02-05 15:45:06 10 maanden geleden
  • keer bekeken 2,852
13
gedeelde

Motorola-smartphones in Nederland; ze bestaan, maar niet in grote getale. Het merendeel van de Moto-gebruikers is in het bezit van een Moto G-toestel, de toestellijn van Motorola die van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding geniet. De modulaire Z-serie is meer iets voor de creatievelingen onder ons, de consumenten die het niet gek genoeg kan. De Z-serie is immers modulair. Na aanschaf van de telefoon ben je doorgaans nog lang niet klaar, mits je er alles uit wil halen. Een extra accu, betere speaker; je kunt het allemaal vastklemmen aan de magneetstrips van de Moto Z-telefoons.

Maximaal modden met de MotoMods!

Maximaal modden met de MotoMods!

22 aug 2018 - Stel je eens voor: je ziet een leuk diertje in de bosjes zitten, je wil niet dichterbij komen omdat het beestje dan misschien wegschiet. Als je inzoomt met je telefoon wordt de kwaliteit van de foto niet beter. De oplossing is om een 10x zoomlens erop te zetten. Je Moto Z-toestel kan echter nog veel meer, lees hier wat!

Motorola Moto Z4 Play geruchten

Vorige maand schreven we al over de Motorola Moto Z4 Play. In een render van @OnLeaks bleek dat er naar alle waarschijnlijkheid een regendrupnotch present is. Ook was er ruimte voor 'slechts' één cameralens aan de achterzijde. Nieuwe berichtgeving van 91Mobiles vermeldt dat het gaat om een gloednieuwe 48-megapixelcamera van Q Technology. Er is verder nog niets bekend over een eventuele tweede sensor, waardoor het niet duidelijk is of de Moto Z4 Play net als de 48-megapixellens van de Honor View 20 diepte kan meten. Dit gebeurt in combinatie met een dieptesensor.

Motorola Moto Z4 Play concept

Verder is zo goed als zeker dat de Z4 Play gebruikmaakt van een AMOLED-paneel. Er deden al geruchten de ronde over een nieuw scherm, en de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner achter het scherm verklapt dat de LCD-technologie de deur is verwezen. Enkel oled-schermen zijn in staat om een vingerafdrukscanner achter scherm te laten werken. De Moto Z4 Play wordt aangedreven door een gloednieuwe chipset, namelijk de Snapdragon 675. Deze op 2,0 GHz geklokte processor moet net iets betere prestaties afleveren dan de Snapdragon 660.

Moto Z4 Play release

De Motorola Moto Z4 Play wordt ondersteund door 4GB of 6GB RAM en 64GB of 128GB aan intern opslaggeheugen. Uit de doos is de Z4 Play voorzien van Android 9.0 Pie, en aan de hand van zijn verwachte accucapaciteit van 3600 mAh verwachten wij dat de smartphones het minstens één dag volhoudt bij regulier gebruik. De Motorola Moto Z4 Play wordt in de eerste helft van 2019 verwacht. Of de modulaire midranger echter net als de Moto G-serie rond het MWC wordt gepresenteerd, wagen we te betwijfelen.

Motorola Moto G7-kwartet in vol ornaat gespot

Motorola Moto G7-kwartet in vol ornaat gespot

18 jan 2019 - De Motorola Moto G-lijn is al jaren bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Waar we in 2018 al drie smartphones van de zesde generatie mochten verwelkomen, heeft de fabrikant er dit jaar maar liefst vier voor ons in petto.

Wat denk je van dit verhaal?
'Moto Z4 Play krijgt nieuwe chipset en 48-megapixelcamera'

eerste live stream mobiel test

DURecorder #live Uw geweldige momenten live streamen via DU Recorder . Games, films, tv-programma's en matches met meer mensen delen: Android: ...

Nokia 6.2 met camera-uitsnede te zien in conceptvideo

Nog maar een kleine 3 weken wachten en dan barst al het smartphonegeweld los in Barcelona. Van Samsung tot HTC en van Asus tot OnePlus; ze zijn er allemaal te vinden op 's werelds grootste mobiele technologiebeurs. Een van de deelnemers is HMD Global, de eigenaar van de Nokia-merknaam wat betreft het smartphonesegment. Het is de verwachting dat de fabrikant naast de Nokia 9 ook de Nokia 6.2 zal presenteren. Laatstgenoemde krijgt naar verluidt als eerste Fin een speciale camera-uitsnede in het scherm.

Nokia 6.2 conceptvideo

We hebben de Nokia 6.2 al eerder gezien, vermomd als de Nokia 8.1 Plus. Die naam lijkt niet te kloppen, gezien hij qua specificaties meer in de buurt zit van de Nokia 6 (2018), een degelijke midranger die vandaag de dag voor weinig geld in huis te halen. In een conceptvideo krijgen we een nog duidelijker beeld van hoe de nieuwste midranger van HMD Global eruit komt te zien naar alle waarschijnlijkheid. Wat betreft het design kent de 6.2 veel overeenkomsten met de Nokia 7.1. Zo lijkt de achterzijde van glas te zijn, en is de dubbele camera-opzet gecentreerd.

De primaire camera krijgt 16-megapixels met zich mee. De lens daaronder lijkt een dieptesensor te worden, waarmee een bokeh-effect mee wordt bewerkstelligd. Onder de motorkap vinden we naar alle waarschijnlijkheid een Snapdragon 632 terug, dezelfde chipset waarover de Moto G7 naar verluidt over beschikt. Verder is er OZO Audio aanwezig, waardoor video-opnames van een kristalhelder geluid genieten. Op 24 februari presenteert HMD Global de Nokia 6.2 samen met de Nokia 9. Je leest meer over de pentalenstopper van de Finnen in het artikel hieronder.

Eerste persfoto Nokia 9 PureView op straat

Eerste persfoto Nokia 9 PureView op straat

31 dec 2018 - Benieuwd hoe de Nokia 9 PureView er straks uit komt te zien? Klik dan vooral niet weg, want wij hebben de eerste officiële persfoto van het toestel gespot op internet. Daarop zijn niet alleen de vijf lenzen aan de achterkant goed te zien, maar ook de voorzijde. Zodoende weten we dat hij geen notch krijgt en een vingerafdruksensor achter het beeldscherm.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!