Voor het eerst in jaren krijgt de Galaxy S-lijn er weer een Lite-model bij. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de Samsung Galaxy S10e onderaan

Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer

Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer

Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer

Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer

Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer
Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer
  • 2019-02-04 09:45:06 1 years ago
  • keer bekeken 3,436
30
gedeelde

Al diverse maanden houden wij van GSMinfo.nl je op de hoogte met alles wat heeft te maken rondom de lancering van de te verschijnen Galaxy S10-serie. Afgelopen week was er sprake van een ware doorbraak; de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus waren in vol ornaat te zien op officieel uitziende renders, en de specificaties zijn ook zo goed als bevestigd op dit moment. De info over de goedkoopste versie, de Galaxy S10e, is voor het laatst bewaard.

Samsung Galaxy S10e gelekt

Een nieuwe leak van WinFuture-journalist Roland Quandt toont ons vrijwel alles wat we willen weten over de relatief prijsvriendelijke Zuid-Koreaanse smartphone. In de foto's zien we dat er sprake is van een enkele frontcamera, waarvoor een speciale uitsnede is gemaakt in het scherm. Het ziet er tevens naar uit dat de bovenste rand iets dikker is dan bij de S10 (Plus), waardoor deze qua symmetrie meer overeenkomt met de onderste rand. Verder is duidelijk dat er geen ultrasone scanner achter het scherm aanwezig is. In plaats daarvan zit de vingerafdrukscanner verwerkt aan de zijkant.

Galaxy S10e

In hoeverre het laatstgenoemde gerucht klopt, durven we niet te zeggen. In de renders is het lastig om een specifieke knop met ingebouwde scanner te vinden. Vermoedelijk zit hij in de aan/uit-knop verwerkt, net als bij de Samsung Galaxy A7 (2018). De achterkant is verrijkt met 'slechts' twee camera's, vermoedelijk een 12-megapixel reguliere camera met een 16-megapixelwijdhoeklens. Deze opzet verschilt van de Samsung Galaxy Note 9 met zijn telefotolens, op het moment van schrijven het meest recent uitgebrachte vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant met twee camera's.

Galaxy S10e specs en release

De interne specs zijn alles behalve budget te noemen. Zo is er in Europa de Exynos 9820-chipset aanwezig, en in de VS wegens patentrechten de Snapdragon 855. Verder is er 6GB RAM aanwezig én 128GB aan intern uitbreidbaar opslaggeheugen. Via de usb-c-poort is het toestel op te laden en kun je bestanden overzetten. De koptelefooningang is eveneens 'gewoon' aanwezig. Op het moment van schrijven zijn er helaas meer high-end telefoons zonder dan mét de alom geliefde 3,5mm-aansluiting.

Galaxy S10e Galaxy S10e Galaxy S10e Galaxy S10e  

De Samsung Galaxy S10e zal net als de reguliere S10 en S10 Plus op 20 februari uit de doeken worden gedaan. De goedkoopste versie krijgt een prijskaartje mee van 749 euro en verschijnt in de kleuren Prism Black, Prism Green, Pearl White, Canary Yellow en blauw, waarvan laatstgenoemde op een later moment verschijnt. Meer info over de andere Galaxy S10-modellen vind je in onderstaand artikel.

Samsung Galaxy S10 en S10 Plus in alle geuren en kleuren gelekt

Samsung Galaxy S10 en S10 Plus in alle geuren en kleuren gelekt

1 feb 2019 - Het heeft even geduurd, maar de kogel is eindelijk door de kerk: afgaande op de meest recente berichtgeving weten we exact hoe de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus eruitzien. Daarnaast is bekend in welke kleuren de twee smartphones beschikbaar zullen komen.Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Samsung Galaxy S10e gelekt: specs, kleuren en meer

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com