Toen de eerste iPhone uitkwam in 2007, werd hij uitgelachen door concurrerende telefoonbedrijven. 'Er zit niet eens een toetsenbord op!' Tien jaar la
Apple iPhone X review

Apple iPhone X review

Apple iPhone X review

Apple iPhone X review

Apple iPhone X review

Apple iPhone X review
Apple iPhone X review
  • 2020-06-02 15:50:12 30 days ago
  • keer bekeken 4,032
34
gedeelde

Toen de eerste iPhone uitkwam in 2007, werd hij uitgelachen door concurrerende telefoonbedrijven. 'Er zit niet eens een toetsenbord op!' Tien jaar later weten we hoeveel de iPhone het landschap van smartphones naar zijn hand heeft gezet. Qua software, bediening en apps: jarenlang zette Apple de lijnen uit van wat we met telefoons doen en kunnen.

Maar de laatste jaren kwam het klad er een beetje in. Grote vernieuwingen ontbraken in de hardware en software - en de prijs ten opzichte van de concurrentie lag nog steeds hoog.

Concurrenten als Samsung, LG en Huawei bleven innoveren, met schuin aflopende schermranden, AMOLED-schermen en dubbele camera's, waar Apple vooral marginaal verbeterde zoals Volkswagen met haar Golf doet. Elke keer iets beter - maar niet langer toonaangevend.

Inhoud van de doos
iPhone X
Lightning-kabel
Stekker
Oordopjes (Apple Earpods)
3,5mm audiojack naar Lightning-adapter

Dit jaar is het anders. Apple viert de 10de verjaardag van haar iPhone met de iPhone X. Voor het eerst in jaren een nieuw vormgegeven toestel, met dunne schermranden en een groot scherm, een knoploze interface en Face ID: een gezichtsscanner in plaats van een vingerafdrukscanner. Hoe goed is de iPhone X?

- De tekst gaat verder onder de prijsvergelijker -Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Apple iPhone X review

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com