Dafne Schippers zat 2 maanden geleden in zak en as. Haar hondje Sammie overleed nadat hij werd aangereden door een trein. Nu is de sprintster weer ee

Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter

Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter

Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter

Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter

Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter
Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter
  • 2019-02-12 12:05:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 3,440
38
gedeelde

Dafne Schippers zat 2 maanden geleden in zak en as. Haar hondje Sammie overleed nadat hij werd aangereden door een trein. Nu is de sprintster weer een beetje gelukkig. Ze heeft namelijk een nieuwe puppy.


Het beestje luistert (tenminste, dat hoop je altijd maar) naar de naam Mexx. Het beestje is een Australische herder. Laten we hopen dat hij zijn bazin weer weet te inspireren tot grote prestaties!

Wat denk je van dit verhaal?
Dafne Schippers heeft weer een nieuwe viervoeter

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Nate Diaz gaat niet in op de uitdaging van Anderson Silva om te vechten tijdens UFC 237 in mei. Silva wilde na zijn nederlaag op afgelopen event graag weer proberen te knokken met Diaz, maar die liet in een dronken bij op Instagram weten 'alleen nog maar te willen feesten'.


Volgens MMA Junkie heeft Diaz meerdere malen aangegeven dat hij gestopt is met MMA en dat hij niet van plan is terug te keren in de octagon. "Ik wil niemand meer pijn doen", zou de reactie van Diaz geweest zijn.

Positief op drugs
Diaz stond al een keer in de octagon tégen Silva, maar dat is alweer 4 jaar geleden. Toen werd het gevecht gediskwalificeerd omdat beide vechters positieve drugstesten aflegden.

Bloemendaal haalt oude bekende binnen als opvolger van De Nooijer

Jeroen Visser is komend seizoen de nieuwe trainer van Bloemendaal. Daarmee volgt hij Teun de Nooijer op als hoofdcoach van de hockeysters. Hij was sinds 2016 actief als eindverantwoordelijke op 't Kopje.


Visser is een oude bekende van de club, want eerder was hij als een trainer van zowel de mannen- als de vrouwenploeg. In het seizoen 2001/2002 loodste hij de dames 1 naar de Hoofdklasse.

Blije gezichten
Visser geniet ervan om komend seizoen weer voor de groep te staan bij de club. "Bloemendaal is een van de mooiste clubs van ons land. Het is een familieclub die topsport omarmt. De club heeft een duidelijke ambitie die mij zeer aanspreekt: steeds een stapje hoger", sprak hij na de bekendmaking.

Ook De Nooijer is blij met de keuze voor Visser. "Het is goed als er een frisse wind komt. "Bloemendaal is natuurlijk mijn club. Ik loop hier al 26 jaar rond. Ik blijf betrokken en beschikbaar."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!