Nate Diaz gaat niet in op de uitdaging van Anderson Silva om te vechten tijdens UFC 237 in mei. Silva wilde na zijn nederlaag op afgelopen event graa

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’
Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’
  • 2019-02-12 06:55:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,736
27
gedeelde

Nate Diaz gaat niet in op de uitdaging van Anderson Silva om te vechten tijdens UFC 237 in mei. Silva wilde na zijn nederlaag op afgelopen event graag weer proberen te knokken met Diaz, maar die liet in een dronken bij op Instagram weten 'alleen nog maar te willen feesten'.


Volgens MMA Junkie heeft Diaz meerdere malen aangegeven dat hij gestopt is met MMA en dat hij niet van plan is terug te keren in de octagon. "Ik wil niemand meer pijn doen", zou de reactie van Diaz geweest zijn.

Positief op drugs
Diaz stond al een keer in de octagon tégen Silva, maar dat is alweer 4 jaar geleden. Toen werd het gevecht gediskwalificeerd omdat beide vechters positieve drugstesten aflegden.

Wat denk je van dit verhaal?
Nate Diaz heeft geen zin meer om te vechten: ‘Ik wil alleen nog maar feesten’

Bloemendaal haalt oude bekende binnen als opvolger van De Nooijer

Jeroen Visser is komend seizoen de nieuwe trainer van Bloemendaal. Daarmee volgt hij Teun de Nooijer op als hoofdcoach van de hockeysters. Hij was sinds 2016 actief als eindverantwoordelijke op 't Kopje.


Visser is een oude bekende van de club, want eerder was hij als een trainer van zowel de mannen- als de vrouwenploeg. In het seizoen 2001/2002 loodste hij de dames 1 naar de Hoofdklasse.

Blije gezichten
Visser geniet ervan om komend seizoen weer voor de groep te staan bij de club. "Bloemendaal is een van de mooiste clubs van ons land. Het is een familieclub die topsport omarmt. De club heeft een duidelijke ambitie die mij zeer aanspreekt: steeds een stapje hoger", sprak hij na de bekendmaking.

Ook De Nooijer is blij met de keuze voor Visser. "Het is goed als er een frisse wind komt. "Bloemendaal is natuurlijk mijn club. Ik loop hier al 26 jaar rond. Ik blijf betrokken en beschikbaar."

Chisnall na lang verwachte toernooizege: ‘M’n vrouw checkt elke dag of ik wel train’

Dave Chisnall is echt een geweldige darter, maar de Engelsman is de laatste maanden hopeloos uit vorm geweest. Tot afgelopen zondag, toen hij met de Player Championship 2 na 18 maanden eindelijk weer een PDC-toernooitje won. Chisnall heeft een mooie verklaring voor zijn wederopstanding.


"Afgelopen jaar was ik mentaal niet op mijn best want ik had wat problemen thuis", zegt Chisnall op de website van de PDC . "Maar sinds juli train ik weer een stuk meer en dat werpt zijn vruchten af. Mijn dubbels laten me niet meer in de steek."

"Ik oefen in mijn schuur en mijn vrouw Michaela let altijd op of ik daar wel aan het trainen ben. Ze stuurt met vaak een berichtje gedurende dag om te vragen of ik wel in de schuur ben."

Chisnall was zondag in de finale met 8-7 te sterk voor Glen Durrant
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!