Wat een heerlijke afsluiting van het schaatsweekend! Onze shorttrackdames hebben in Turijn het WB-seizoen afgesloten met winst op de aflossing. Riann

NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen

NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen

NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen

NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen

NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen
NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen
  • 2019-02-10 17:50:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 3,359
38
gedeelde

Wat een heerlijke afsluiting van het schaatsweekend! Onze shorttrackdames hebben in Turijn het WB-seizoen afgesloten met winst op de aflossing. Rianne de Vries, Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof en Lara van Ruijven passeerden als 2e de finish, maar het winnende Zuid-Korea liep op tegen een penalty.


Door de diskwalificatie schoof Italië naar plaats 2 en pakte Rusland het brons. Voor Oranje was het de 2e wereldbekerzege op de relay dit seizoen. Daarmee wonnen we ook meteen het eindklassement.

Individuele prijzen
Individueel waren er vandaag geen medailles voor de Nederlandse ploeg. Gisteren had Schulting met winst op de 1500 meter ook de eindzege in het wereldbekerklassement op die afstand al in de pocket. Vorige week had ze zich in Dresden al verzekerd van de winst op de 1000 meter waaraan ze in Turijn niet meedeed. Op de 2e 500 meter - zaterdag was Van Ruijven op de 1e als 4e geëindigd - werd Schulting in de finale 4e. Van Ruijven won nu de B-finale, ze werd 3e in het eindklassement.
9/02/2019 Torino (Italia)
Sport
ISU World Cup Short Track Torino - Ladies 1500 meters Final A
Nella foto: Suzanne Schulting

Photo LaPresse/Nicolò Campo
February 9, 2019 Turin (Italy)
Sport
ISU World Cup Short Track Turin - Ladies 1500 meters Final A
In the picture: Suzanne Schulting" />

Wat denk je van dit verhaal?
NL’se shorttrackdames pakken goud op aflossing en slepen ook eindzege binnen

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Thomas Krol was zondag razendsnel op de 1500 meter. Met een baanrecord én een persoonlijk record pakte hij het goud op de WK afstanden. In Inzell reed hij 1:42:58.


Sverre Lunde Pedersen en Denis Yuskov completeerden het podium. Kjeld Nuis pakte de 5e plek in Duitsland. Patrick Roest stelde teleur met een 8e plek.

Wüst duidelijk na WK-titel op 1500 meter: ‘Absoluut de mooiste’

Ireen Wüst heeft naar eigen zeggen haar mooiste wereldtitel uit haar carrière geboekt. De 32-jarige schaatsster veroverde bij de WK Afstanden in Inzell voor de 4e keer de wereldtitel op de 1500 meter in 1.52,81. ,,Dit is absoluut de mooiste", zei de schaatsster van TalentNED geëmotioneerd bij de NOS.


Wüst zag haar vorm groeien in de afgelopen weken, nadat ze een zware tijd had gehad door het overlijden van haar vriendin Paulien van Deutekom. ,,Ik hoopte dat ik iets speciaals kon doen. Ik wilde dit zo graag voor Paulien. Ik denk dat ze me vandaag een beetje heeft geholpen", zei de Brabantse.

Speciale dag
De regerend olympisch kampioene op de schaatsmijl voelde al dat het een heel speciale dag was. ,,Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Door de spanning was mijn start ook niet zo goed. Ik wilde zo graag. Dat het zo uitpakt is waanzinnig."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!