Thomas Krol was zondag razendsnel op de 1500 meter. Met een baanrecord én een persoonlijk record pakte hij het goud op de WK afstanden. In Inzell ree

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter
Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter
  • 2019-02-10 15:50:08 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,529
37
gedeelde

Thomas Krol was zondag razendsnel op de 1500 meter. Met een baanrecord én een persoonlijk record pakte hij het goud op de WK afstanden. In Inzell reed hij 1:42:58.


Sverre Lunde Pedersen en Denis Yuskov completeerden het podium. Kjeld Nuis pakte de 5e plek in Duitsland. Patrick Roest stelde teleur met een 8e plek.

Wat denk je van dit verhaal?
Thomas Krol pakt met baanrecord WK-titel op 1500 meter

Wüst duidelijk na WK-titel op 1500 meter: ‘Absoluut de mooiste’

Ireen Wüst heeft naar eigen zeggen haar mooiste wereldtitel uit haar carrière geboekt. De 32-jarige schaatsster veroverde bij de WK Afstanden in Inzell voor de 4e keer de wereldtitel op de 1500 meter in 1.52,81. ,,Dit is absoluut de mooiste", zei de schaatsster van TalentNED geëmotioneerd bij de NOS.


Wüst zag haar vorm groeien in de afgelopen weken, nadat ze een zware tijd had gehad door het overlijden van haar vriendin Paulien van Deutekom. ,,Ik hoopte dat ik iets speciaals kon doen. Ik wilde dit zo graag voor Paulien. Ik denk dat ze me vandaag een beetje heeft geholpen", zei de Brabantse.

Speciale dag
De regerend olympisch kampioene op de schaatsmijl voelde al dat het een heel speciale dag was. ,,Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Door de spanning was mijn start ook niet zo goed. Ik wilde zo graag. Dat het zo uitpakt is waanzinnig."

YES! Schouten wint overtuigend de massastart op WK

Irene Schouten was zondagmiddag de allersnelste bij de massastart. De Nederlandse pakte daardoor haar 2e wereldtitel op het onderdeel. Eerder deed ze dat in 2015, toen het onderdeel voor het eerst op de kalender stond.


Melissa Wijfje zette haar ploeggenote 2 ronden voor de finish perfect af voor de zege. In een lange sprint liet Schouten vervolgens de Canadese Ivanie Blondin, winnares in 2016, ruim achter zich. Het brons ging naar Elizaveta Kazelina uit Rusland.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!