De 2e dag van het WK afstanden in Inzell is weer van start gegaan. De vrouwen met de sprintersbenen mochten als eerste aan de bak op de 500 meter op

Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter

Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter

Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter

Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter

Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter
Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter
  • 2019-02-08 15:50:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,472
9
gedeelde

De 2e dag van het WK afstanden in Inzell is weer van start gegaan. De vrouwen met de sprintersbenen mochten als eerste aan de bak op de 500 meter op deze schaatsdag. De Oostenrijkse Vanessa Herzog schaatste een baanrecord met 37.12 en pakte het goud!


Favoriet Nao Kodaira reed na Herzorg slechts 0.08 seconden langzamer en pakte daarmee het zilver. Het brons gaat naar de Japanse Konami Soga. Geen van de Nederlandse schaatsters wist een plek bij de beste 10 te pakken. Letitia de Jong eindigde als beste Nederlandse op de 13e plaats.

Wat denk je van dit verhaal?
Herzog pakt baanrecord en goud op de 500 meter

Portela en Hamilton moeten play-off gooien om te bepalen wie mee mag doen aan vloertoernooi

Diogo Portela (foto) en Andy Hamilton moeten zaterdag kei vroeg hun bed uit. Beide spelers staan gelijk in de Challenge Tour Order of Merit, maar willen allebei meedoen aan de eerste vloertoernooien van het jaar. Daarom moeten de darters nog voor Players Championship 1 start in Wigan, een play-off gooien om te bepalen wie van de 2 mee mag doen.


Er is maar plek voor 128 darters per vloertoernooi. Door de afmelding van Gary Anderson kwam er weer een plekje vrij, maar die kan door de regels van de PDC niet door 2 spelers worden ingevuld. In plaats van te loten, moeten Portela en Hamilton zaterdagochtend heel vroeg een paar pijlen gooien.

Van Barneveld gaat harken
Ook Raymond van Barneveld doet niet mee aan Players Championships 1 en 2. Hij gooit demonstratietoernooien en gaat dus geld harken met Phil Taylor in Duitsland.

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

DORDRECHT - Dutch Windmills heeft donderdagavond in de halve finale van het bekertoernooi een goed resultaat behaald. De basketbalclub uit Dordrecht hield Landstede Basketbal in Sportboulevard Dordrecht op 73-73. In Zwolle wordt volgende week donderdag de return gespeeld.

Het team van coach Geert Hammink begon goed tegen Landstede, dat in de dutch basketball league op de tweede plaats staat. Dutch Windmills leidde in het eerste kwart met 22-19. De rust werd bereikt met een 32-26 stand. Na de thee kwam Landstede op gelijke hoogte met een 49-49 in het derde kwart. Uiteindelijk bleef een gelijke stand ook na het vierde kwart op het scorebord staan (73-73).

De winnaar van het tweeluik speelt in de bekerfinale tegen ZZ Leiden of Donar uit Groningen. In de dutch basketball league staat Dutch Windmills vijfde.

BRon: RTV Rijnmond.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!