DORDRECHT - Dutch Windmills heeft donderdagavond in de halve finale van het bekertoernooi een goed resultaat behaald. De basketbalclub uit Dordr

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale
Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale
  • 2019-02-08 12:10:02 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,564
0
gedeelde

DORDRECHT - Dutch Windmills heeft donderdagavond in de halve finale van het bekertoernooi een goed resultaat behaald. De basketbalclub uit Dordrecht hield Landstede Basketbal in Sportboulevard Dordrecht op 73-73. In Zwolle wordt volgende week donderdag de return gespeeld.

Het team van coach Geert Hammink begon goed tegen Landstede, dat in de dutch basketball league op de tweede plaats staat. Dutch Windmills leidde in het eerste kwart met 22-19. De rust werd bereikt met een 32-26 stand. Na de thee kwam Landstede op gelijke hoogte met een 49-49 in het derde kwart. Uiteindelijk bleef een gelijke stand ook na het vierde kwart op het scorebord staan (73-73).

De winnaar van het tweeluik speelt in de bekerfinale tegen ZZ Leiden of Donar uit Groningen. In de dutch basketball league staat Dutch Windmills vijfde.

BRon: RTV Rijnmond.

Wat denk je van dit verhaal?
Dutch Windmills in evenwicht tijdens heenduel in halve finale

De Koning van de Bonkevaart: ‘Wat moet ik ermee? Ik heb liever een nieuwe Elfstedentocht’

Henk Angenent is een record rijker. Geen schaatser was zo lang de laatste Efstedentochtwinnaar als de koning van de Bonkevaart van 1997. Die laatste door Angenent gewonnen editie is 8070 dagen geleden, een grote gat zat er nooit tussen twee tochten. Het AD belde hem op.


Angenent: ,,Ik ben er al heel veel op aangesproken, de laatste weken. Het heeft wat mij betreft twee kanten. Ik haal een record, mooi. Maar aan de andere kant is mijn teleurstelling dat de tocht na 1997 nooit meer is geweest groter dan het geluk dat ik uit zo’n record haal. Want tja, wat moet ik ermee?’’

Veel media
Nog steeds is hij de laatste. Met alles wat bij die positie komt kijken. ,,Ze vragen nog steeds veel, zeker de laatste dagen is het weer extreem. Canal Plus uit Frankrijk is net bij me geweest. En volgende week komt er een jongen van de Washington Post helemaal naar Woubrugge. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met het feit dat de laatste Elfstedentocht zo lang terug is. Maar ook met de klimaatverandering, dat speelt nu heel erg.’’

De aarde warmt op. Meer en meer wordt over die bijzondere schaatstocht van 200 kilometer over bevroren vaarten, meren en sloten langs steden als Sneek, Stavoren en Dokkum gesproken als een gestorven fenomeen. Een curieus sportevenement uit de vorige eeuw, dat nooit meer terug gaat komen. ,,Maar hij komt nog een keer, hoor. Echt wel. Ik ben er van overtuigd’’, beweert Angenent.

Nog een keer meedoen?
Angenent, 51 jaar nu, is van plan een volgende editie zeker nog zelf te rijden. ,,Ik ben nog hartstikke fit, man. Had dit jaar graag op de Weissensee willen schaatsen, maar ging op de weg vanaf het vliegveld daar vijf keer over m’n nek. Toch jammer, want het was alweer tien jaar terug dat ik daar reed.’’
" />

UFC-baas wil McGregor in de zomer weer laten vechten, tegenstander al gevonden

Conor McGregor keert in april terug van zijn 6 maanden schorsing en UFC-baas is nu al bezig om zijn beste reclameposter zo snel mogelijk weer terug in de octagon te krijgen. Dana White hoopt dat McGregor in de zomer weer gaat vechten.


Hij heeft de tegenstander voor de Ierse rebel al gevonden: Donald Cerrone. Volgens MMA Junkie is de UFC-baas tevreden met een gevecht tussen beide kemphanen.

'Ik vind het prima'
"Ze hebben allebei aangegeven tegen elkaar te willen vechten en dat is voor mij genoeg", zegt White. "Ze hebben het verdiend. McGregor heeft al tegen iedereen gevochten die we tegen hem hebben gezet en dat heeft Cowboy (de bijnaam van Cerrone, SN.nl) ook altijd gedaan. Ik vind het een prima gevecht."

Geen titelgevecht
Het gevecht tussen McGregor en Cerrone zou geen titelgevecht worden. McGregor werd in oktober voor een half jaar geschorst na de beruchte wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!