Raymond van Barneveld leek de openingswedstrijd van de Premier League of Darts in de zak te hebben. Hij brak James Wade, pakte een 4-3 voorsprong, ma

Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’

Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’

Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’

Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’

Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’
Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’
  • 2019-02-07 20:45:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 2,713
7
gedeelde

Raymond van Barneveld leek de openingswedstrijd van de Premier League of Darts in de zak te hebben. Hij brak James Wade, pakte een 4-3 voorsprong, maar verloor alsnog met 7-4. Na afloop sprak hij met RTL 7 Darts en snapte hij er niks meer van.


"Je begrijpt het gewoon niet", zei RVB. "Na die gemiste breaks in het begin gaat het spelen in je hoofd. Ik merkte heel veel zenuwen op het podium, maar ik weet niet waar het door kwam."

'Hier kun je helemaal niks mee'
Hij had nog de hoop dat Wade vermoeid zou zijn. "Maar hij was nog niet half moe. Dubbels missen had hij vandaag geen zin in. Ik weet niet waar het aan ligt bij mij. 180'ers vielen, 174 ook. Het gemiddelde doet er nu ook niet toe, hier kun je helemaal niks mee."

Wat denk je van dit verhaal?
Van Barneveld na verloren pot tegen Wade: ‘Ik begrijp het gewoon niet’

Gerwyn Price rekent in Newcastle af met vijandig publiek en Daryl Gurney

Gerwyn Price heeft in de Premier League of Darts keihard afgerekend met alle haters. In zijn wedstrijd in Newcastle tegen Daryl Gurney overkwam hij een 2-0 achterstand en pakte hij de Noord-Ier met 7-4.


Vanaf de allereerste seconde dat Price zichtbaar was voor het publiek, was het publiek aan het jouwen en boe aan het roepen. Elke pijl die mis ging, werd met gejuich ontvangen en elke juich van Price werd overstemd door boegeroep. Dat deerde The Iceman eigenlijk alleen de eerste 2 legs, toen Gurney met 2-0 voor kwam.

Veel 180'ers voor Price
Daarna zette Price de gaskraan open en gooide hij lang rond zijn beste gemiddelde ooit op televisie. De Welshman gooide maar liefst 6 keer 180 en pakte op 6-3 zijn eerste punt. Gurney, normaal een hoge scorer, gaf niet thuis en liet Price er met de zege vandoor gaan.

Boete voor Price
Waarom haatte het publiek Price zo? Het gaat terug naar de Grand Slam van november. Price is erg luidruchtig als hij gooit en zocht met zijn gedrag in de Grand Slam tegen Simon Whitlock en vooral Gary Anderson het randje op. Hij kreeg voor zijn gedrag de hoogste boete ooit.

Roest na zilver op 5000 meter: ‘Voel me extreem slecht, ben kapot’

Patrick Roest wist dat hij boven zichzelf moest uitstijgen om de tijd van de Noor Sverre Lunde Pedersen (6.07,16) op de 5000 meter te verslaan. Hij probeerde het, maar het lukte niet. ,,Ik wist wat voor rondjes Sverre had gereden. Dus het was zeker alles of niets", zei Roest bij de NOS.


,,Ik hoopte iets bijzonders te kunnen doen, maar dat zat er niet in. 4 ronden voor het einde was het op. Nu voel ik me extreem slecht, ik ben echt kapot."

'Wat Sverre doet, is heel bijzonder'
De 23-jarige schaatser van Team Jumbo-Visma moest met 6.11,70 genoegen nemen met het zilver voor Sven Kramer, die 8-voudig wereldkampioen is op deze afstand. Dat de Noren uitzinnig zijn is logisch, vond Roest. ,,Het is een tijd geleden dat iemand anders dan Kramer wint op deze afstand. Wat Sverre hier doet, is heel bijzonder. Hij was echt de beste vandaag."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!