De WK afstanden bij het schaatsen was vandaag toe aan dag 2. Op deze donderdag waren er 4 disciplines (Teamsprint mannen én vrouwen, 3000 meter vrouw

Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden

Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden

Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden

Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden

Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden
Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden
  • 2019-02-07 19:50:05 9 maanden geleden
  • keer bekeken 2,866
14
gedeelde

De WK afstanden bij het schaatsen was vandaag toe aan dag 2. Op deze donderdag waren er 4 disciplines (Teamsprint mannen én vrouwen, 3000 meter vrouwen en 5000 meter mannen) in Inzell, Duitsland.


Tijd voor een overzicht met de uitslagen van vandaag, met 2 wereldtitels voor Nederland!

Teamsprint vrouwen
1. Nederland (Jutta Leerdam, Janine Smit en Letitia de Jong), in 1.26,28
2. Canada, + 0.92
3. Rusland + 0.97

Teamsprint mannen
1. Nederland (Kjeld Nuis, Kai Verbij en Ronald Mulder), in 1.19,05
2. Zuid-Korea, + 0.95
3. Rusland, + 1.05

3000 meter vrouwen
1. Martina Sablikova (Tsj), in 3.58,91
2. Antoinette de Jong, + 0.50
3. Natalya Voronina (Rus), + 1.08

5000 meter mannen
1. Sverre Lunde Pedersen (Noo), in 3.06,17
2. Patrick Roest, + 4.54
3. Sven Kramer, + 5.37

Wat denk je van dit verhaal?
Dit gebeurde er vandaag allemaal op de ijsbaan bij WK afstanden

8-voudig kampioen Kramer na brons op 5000 meter: ‘Zegt me niets, teleurstellend’

Redelijk nuchter reageerde schaatser Sven Kramer op zijn troonsafstand bij de WK afstanden op de 5000 meter in Inzell. ,,Die 3e plaats zegt me niets, maar is wel teleurstellend'', erkende de 8-voudige kampioen.


,,Het was gewoon niet goed genoeg. Dat is jammer, zeker omdat het een WK is. Ik moet op dit moment beter kunnen, daar had ik ook op gehoopt, al denk ik niet dat ik dan hier even 6.07 had gereden'', doelde hij op het indrukwekkende baanrecord dat zijn Noorse opvolger Sverre Lunde Pedersen neerzette.

Geen lekkere race
Kramer, nog steeds niet helemaal de oude na zijn rugproblemen eerder dit seizoen, had tijdens zijn race al snel door dat titelprolongatie er voor hem niet zou inzitten. ,,In het begin ging het nog wel, maar de hele rit ging niet echt lekker. Ik wilde mijn rondetijden afbouwen naar het einde, maar die liepen juist op.''

De machtsgreep van Pedersen kwam voor Kramer niet echt onverwacht. ,,Hij verkeert in topvorm. Hij wint hier met een fantastische tijd. Pedersen heeft gewoon vakwerk afgeleverd.''

Van Barneveld begint zijn laatste Premier League of Darts met onnodige nederlaag

Raymond van Barneveld is slecht begonnen aan zijn laatste Premier League of Darts. De Nederlandse darter had de partij tegen James Wade in de tas, maar gaf de pot toch nog uit handen. Het werd 7-4 voor Wade in Newcastle.


Wade begon het potje met 2 keer 180 in zijn eigen leg, maar miste wel een grote 12 om de leg meteen uit te gooien. Van Barneveld miste daarna 2 pijlen om 36 te finishen en zag Wade alsnog op 1-0 komen. Barney herstelde zich op tijd en gooide met zijn laatste van 3 pijlen 40 uit voor de gelijke stand.

In Wade's 2e leg kreeg Van Barneveld wéér 2 pijlen op een break, maar miste hij ze ook weer. Vervolgens had hij in zijn eigen leg een 104-finish nodig om 2-2 te maken. In de 7e leg pakte Van Barneveld eindelijk zijn breakkansen en kwam hij voor het eerst op voorsprong: 4-3. Toch miste hij in de leg daarna 3 pijlen op 40 en brak Wade weer terug naar 4-4.

Van Barneveld leek het daarna helemaal kwijt en daar maakte Wade dankbaar gebruik van. The Machine kwam op 6-4, was dus zeker van een punt en gooide vervolgens de wedstrijd knap uit op 124: 7-4.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!