Dartsfans kunnen de komende weken weer met veel plezier naar de Premier League of Darts kijken. Iedere week verkast het hele circus naar een andere s

Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’

Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’

Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’

Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’

Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’
Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’
  • 2019-02-07 14:45:03 10 maanden geleden
  • keer bekeken 4,841
16
gedeelde

Dartsfans kunnen de komende weken weer met veel plezier naar de Premier League of Darts kijken. Iedere week verkast het hele circus naar een andere stad. Vanavond begint het spektakel in Newcastle. Wayne Mardle kijkt er naar uit, maar wil meer zien van Peter Wright en Rob Cross.


'Zij zijn de nummers 2 en 3 van de wereld, maar zo spelen ze niet. Dat is niet overdreven kritisch of lullig bedoeld. Ze spelen niet goed en dat weten ze zelf ook', vertelt de dartsanalist in zijn wekelijkse stukje op  Sky Sports .

Onderonsje in Newcastle
Donderdagavond staan de nummers 2 en 3 van de PDC Order of Merit tegenover elkaar. 'Peter en Rob maken hun status niet waar; ze presteren onder hun kunnen. Ik denk niet dat zij gelijk gaan spelen, want 1 van de 2 spelers kan donderdagavond zo slecht gooien dat deze een pak slaag krijgt van de ander', stelt Mardle.

Wat denk je van dit verhaal?
Mardle geniet niet van Wright en Cross: ‘Spelen niet als nummer 2 en 3 van de wereld’

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Mats Seuntjens mist het weerzien met zijn oude club NAC Breda. De aanvaller van AZ liep vorige week in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen (5-0) een lichte hersenschudding op bij een botsing met ploeggenoot Oussama Idrissi.


Seuntjens traint weliswaar weer mee, maar hij doet vrijdag in zijn geboortestad Breda niet mee. Bjørn Johnsen vervangt de oud-speler van NAC in de punt van de aanval.

Uitleg Van den Brom
"Bjørn is een iets ander type dan Mats, maar hij heeft ook zeker zijn kwaliteiten in en om het zestienmetergebied. Gelukkig spelen we daar nu veel", zei trainer John van den Brom. "Dat zag je ook vorige week. Toen was het: 1 kans, boem, goal. Voor het team wordt het zaak daarop in te spelen."

Als invaller voor Seuntjens nam Johnsen tegen Emmen de 5de treffer voor zijn rekening.

AZ heeft sinds de winterstop alle 4 de wedstrijden, waarvan 1 voor de beker, gewonnen en daarin zelfs nog geen enkel tegendoelpunt gekregen. NAC zakte vorige week door een nederlaag bij De Graafschap (3-0) naar de laatste plaats in de Eredivisie.

Afmelding Duitse veterane Pechstein zorgt voor Nederlands onderonsje op 3.000 meter

In het rittenschema van de 3.000 meter op de WK afstanden in Inzell, die vanmiddag van start gaan, is voor Nederland een opvallende wijziging aangebracht. Door de late afmelding van de Duitse veterane Claudia Pechstein (46) is de Chinese reserve Mei Han aan het deelnemersveld toegevoegd.


De Aziatische schaatsster neemt in de 1ste race, tegen de Noorse Sofie Haugen, de plaats in van Carlijn Achtereekte.

Oranje boven
De olympisch kampioene op deze afstand komt nu in de 2de rit uit tegen Ireen Wüst. De regerend wereldkampioene op deze afstand was woensdag tijdens de loting gekoppeld aan de Noorse Ida Njatun, die naar het 3de paar is doorgeschoven.

Voor Antoinette de Jong is er niets veranderd. De Nederlands kampioene op de 3.000 meter rijdt in de 7de rit, van de 10, tegen de Japanse Ayano Sato.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures