Mats Seuntjens mist het weerzien met zijn oude club NAC Breda. De aanvaller van AZ liep vorige week in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen (5-0

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding
Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding
  • 2019-02-07 14:45:03 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,329
0
gedeelde

Mats Seuntjens mist het weerzien met zijn oude club NAC Breda. De aanvaller van AZ liep vorige week in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen (5-0) een lichte hersenschudding op bij een botsing met ploeggenoot Oussama Idrissi.


Seuntjens traint weliswaar weer mee, maar hij doet vrijdag in zijn geboortestad Breda niet mee. Bjørn Johnsen vervangt de oud-speler van NAC in de punt van de aanval.

Uitleg Van den Brom
"Bjørn is een iets ander type dan Mats, maar hij heeft ook zeker zijn kwaliteiten in en om het zestienmetergebied. Gelukkig spelen we daar nu veel", zei trainer John van den Brom. "Dat zag je ook vorige week. Toen was het: 1 kans, boem, goal. Voor het team wordt het zaak daarop in te spelen."

Als invaller voor Seuntjens nam Johnsen tegen Emmen de 5de treffer voor zijn rekening.

AZ heeft sinds de winterstop alle 4 de wedstrijden, waarvan 1 voor de beker, gewonnen en daarin zelfs nog geen enkel tegendoelpunt gekregen. NAC zakte vorige week door een nederlaag bij De Graafschap (3-0) naar de laatste plaats in de Eredivisie.

Wat denk je van dit verhaal?
Seuntjens niet tegen oude club NAC vanwege lichte hersenschudding

Afmelding Duitse veterane Pechstein zorgt voor Nederlands onderonsje op 3.000 meter

In het rittenschema van de 3.000 meter op de WK afstanden in Inzell, die vanmiddag van start gaan, is voor Nederland een opvallende wijziging aangebracht. Door de late afmelding van de Duitse veterane Claudia Pechstein (46) is de Chinese reserve Mei Han aan het deelnemersveld toegevoegd.


De Aziatische schaatsster neemt in de 1ste race, tegen de Noorse Sofie Haugen, de plaats in van Carlijn Achtereekte.

Oranje boven
De olympisch kampioene op deze afstand komt nu in de 2de rit uit tegen Ireen Wüst. De regerend wereldkampioene op deze afstand was woensdag tijdens de loting gekoppeld aan de Noorse Ida Njatun, die naar het 3de paar is doorgeschoven.

Voor Antoinette de Jong is er niets veranderd. De Nederlands kampioene op de 3.000 meter rijdt in de 7de rit, van de 10, tegen de Japanse Ayano Sato.

Dit is het programma van de WK afstanden in Inzell

Van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari vinden in het Duitse Inzell de WK afstanden plaats. Bekijk hier het volledige programma. 

Donderdag 7 februari


16.00 uur: Teamsprint vrouwen en mannen
16.45 uur: 3.000 meter vrouwen 
17.55 uur: 5.000 meter mannen

Vrijdag 8 februari


16.15 uur: 500 meter vrouwen 
16.55 uur: 500 meter mannen 
17.30 uur: Ploegachtervolging vrouwen en mannen 

Zaterdag 9 februari


13.15 uur: 5.000 meter vrouwen 
14.05 uur: 1.000 meter vrouwen 
15.05 uur: 1.000 meter mannen 
15.50 uur: 10.000 meter mannen

Zondag 10 februari


14.30 uur: 1.500 meter vrouwen
15.25 uur: 1.500 meter mannen 
16.20 uur: Massastart vrouwen (met Irene Schouten, Melissa Wijfje en Marijke Groenewoud) en mannen (Douwe de Vries, Chris Huizinga en Marcel Bosker)
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!