Raymond van Barneveld staat aan de vooravond van zijn laatste Premier League-seizoen in zijn lange dartscarrière. De Nederlander begint in Newcastle

Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)

Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)

Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)

Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)

Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)
Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)
  • 2019-02-06 13:45:02 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,242
27
gedeelde

Raymond van Barneveld staat aan de vooravond van zijn laatste Premier League-seizoen in zijn lange dartscarrière. De Nederlander begint in Newcastle aan zijn afscheidstournee en weet nu al dat het afscheid nemen van zijn fans zwaar wordt.


"Of ik nou win of verlies, ik zal ze altijd salueren. Die 2 nachten in Rotterdam, worden emotioneel. Het wordt moeilijk om afscheid te nemen van mijn fans die al die jaren achter mij hebben gestaan", zegt hij tegen de PDC.

Wat denk je van dit verhaal?
Van Barneveld: ‘Het wordt emotioneel om afscheid te nemen van mijn fans’ (video)

Joey Steenbakker van SC Emma beklimt hoogste berg in Oeganda

DORDRECHT - Middenvelder en clubman Pur Sang Joey Steenbakker van het 1e elftal van SC Emma heeft het afgelopen weekend de hoogste berg in Oeganda, namelijk de Margherita Peak beklommen welke 5109 meter hoog is en daarmee de 3e hoogste berg in Afrika.

Deze week komt Joey weer terug na deze geweldige prestatie en waarschijnlijk onvergetelijke gebeurtenis in zijn leven en wij hopen hem as zondag weer te zien op het veld van SC Emma.

Na zijn terugkomst in Dordrecht zal Joey gaan trachten met zijn teamgenoten de beklimming naar de 1e plaats in de 4e klasse te gaan behouden.

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Hoe minder Sven Kramer over zijn rugproblemen hoeft te praten, des te beter gaat het met hem. Dan is hij weer 'Sven The Man', dan is hij weer de schaatskoning die hij al ruim een decennium is. Dat is hij ook tijdens het persmoment voorafgaand aan de WK afstanden, vanaf donderdag in Inzell.


"Ik hoop het nog een maandje zo vol te kunnen houden", zegt de 32-jarige Fries met lichte zelfspot. Na de vierdaagse in Zuid-Duitsland wacht voor hem alleen nog de WK allround in Calgary (2-3 maart). Door zijn deels mislukte voorseizoen, vanwege aanhoudende rugklachten, gaat de afsluitende wereldbekerfinale op de recordbaan in Salt Lake City aan hem voorbij. Niet dat hij dat heel erg vindt. "Ik ben er niet echt rouwig om", bekent Kramer, die in Inzell uitkomt op 'zijn' 5000 meter (donderdag) en op ploegachtervolging (vrijdag).

Wereldbeker Salt Lake City
"Kijk, in de zomer dacht ik nog: 'top, een mooie finale in Salt Lake. Maar doordat ik te weinig wereldbekers heb gereden, mag ik niet deelnemen. Daar kan ik nu wel mee leven. Iedereen verwacht heel veel van die wereldbekerfinale en er zullen ook best wereldrecords sneuvelen, maar als je 5 dagen eerder om de wereldtitel allround heb gestreden, rijd je daarna in Salt Lake geen recordtijd meer, kan ik je wel vertellen.”

Eerder naar huis
Kramer had bij de WK afstanden ook best eerder naar huis willen gaan. "Ik zei nog tegen de ploegleiding: 'Boek voor mij maar een ticket naar Nederland op vrijdagavond'. Maar toen bleek dat ik reserve zou zijn voor de 1500 meter op zondag. Nou ja, dan kan ik mijn ploeggenoot Patrick Roest nog even aan het werk zien. Ik hoop dat hij wint, zeker zaterdag op de 10.000 meter."

'Het blijft fragiel'
Tot zijn eigen verbazing, én opluchting, pakte Kramer nog geen maand geleden zijn Europese titel allround in Collalbo. "Ik denk dat ik nu beter ben dan toen. In Italië ging het met mijn rug net weer wat beter en nu gaat het al langere tijd beter. Maar het blijft wel fragiel. Het kan overmorgen toch weer minder zijn. Dat zal nog wel even zo blijven. In de zomer gaan we proberen om die rug weer echt stabiel te krijgen. Gedurende het seizoen gaat dat nu eenmaal heel moeilijk."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!