Hoe minder Sven Kramer over zijn rugproblemen hoeft te praten, des te beter gaat het met hem. Dan is hij weer ‘Sven The Man’, dan is hij

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’
Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’
  • 2019-02-06 08:50:07 9 maanden geleden
  • keer bekeken 4,125
4
gedeelde

Hoe minder Sven Kramer over zijn rugproblemen hoeft te praten, des te beter gaat het met hem. Dan is hij weer 'Sven The Man', dan is hij weer de schaatskoning die hij al ruim een decennium is. Dat is hij ook tijdens het persmoment voorafgaand aan de WK afstanden, vanaf donderdag in Inzell.


"Ik hoop het nog een maandje zo vol te kunnen houden", zegt de 32-jarige Fries met lichte zelfspot. Na de vierdaagse in Zuid-Duitsland wacht voor hem alleen nog de WK allround in Calgary (2-3 maart). Door zijn deels mislukte voorseizoen, vanwege aanhoudende rugklachten, gaat de afsluitende wereldbekerfinale op de recordbaan in Salt Lake City aan hem voorbij. Niet dat hij dat heel erg vindt. "Ik ben er niet echt rouwig om", bekent Kramer, die in Inzell uitkomt op 'zijn' 5000 meter (donderdag) en op ploegachtervolging (vrijdag).

Wereldbeker Salt Lake City
"Kijk, in de zomer dacht ik nog: 'top, een mooie finale in Salt Lake. Maar doordat ik te weinig wereldbekers heb gereden, mag ik niet deelnemen. Daar kan ik nu wel mee leven. Iedereen verwacht heel veel van die wereldbekerfinale en er zullen ook best wereldrecords sneuvelen, maar als je 5 dagen eerder om de wereldtitel allround heb gestreden, rijd je daarna in Salt Lake geen recordtijd meer, kan ik je wel vertellen.”

Eerder naar huis
Kramer had bij de WK afstanden ook best eerder naar huis willen gaan. "Ik zei nog tegen de ploegleiding: 'Boek voor mij maar een ticket naar Nederland op vrijdagavond'. Maar toen bleek dat ik reserve zou zijn voor de 1500 meter op zondag. Nou ja, dan kan ik mijn ploeggenoot Patrick Roest nog even aan het werk zien. Ik hoop dat hij wint, zeker zaterdag op de 10.000 meter."

'Het blijft fragiel'
Tot zijn eigen verbazing, én opluchting, pakte Kramer nog geen maand geleden zijn Europese titel allround in Collalbo. "Ik denk dat ik nu beter ben dan toen. In Italië ging het met mijn rug net weer wat beter en nu gaat het al langere tijd beter. Maar het blijft wel fragiel. Het kan overmorgen toch weer minder zijn. Dat zal nog wel even zo blijven. In de zomer gaan we proberen om die rug weer echt stabiel te krijgen. Gedurende het seizoen gaat dat nu eenmaal heel moeilijk."

Wat denk je van dit verhaal?
Het gaat lekker met Kramer, zo vlak voor de WK afstanden: ‘Maar het blijft fragiel’

Vrouw claimt dat Conor McGregor de vader van haar dochtertje is

Terry Murray, een 26-jarige vrouw uit Liverpool, heeft in Engelse media geroepen dat Conor McGregor de vader is van haar dochtertje Clodagh. Ze zegt dat zij en de 30-jarige UFC-ster 9 maanden voor de geboorte van het kind seks hebben gehad.


Aan  The Mirror  vertelt Murray dat ze in april 2017 seks zou hebben gehad in het hotel van de Ier. 4 weken later beviel Dee Devlin, de vriendin van McGregor, van zoontje Conor jr. McGregor heeft inmiddels alles ontkend, en zegt dat Murray toen waarschijnlijk met een van zijn vrienden naar bed is geweest.

Om het geld?
Maar de vrouw houdt stug vol dat het toch echt McGregor zelf was met wie ze een wild avondje beleefde. Murray heeft zelfs foto's van haar in het hotel van de Ierse kooivechter laten zien. Murray zegt ook niet uit te zijn op McGregors geld. "Ik wil gewoon bewijzen dat hij Coldaghs vader is en dat ik niet lieg."

Hoe ging die avond precies?
Terry legt in The Mirror  even haarfijn uit hoe die avond precies verliep volgens haar. Na een feestje eindigde zij en een vriendin van haar in het hotel van McGregor. Die sliep daar, samen met nog wat vrienden.

"Eerst deden we een drankje op de kamer van een van zijn vrienden. Al snel begon een iemand me te zoenen. Ik zoende wel even terug, maar toen hij onder mijn shirt ging zitten zei ik: 'Nee! nee! Toen ben ik naar Conors luxe suite gegaan. Daar zat hij met wat vrienden."

"Ik zei 'hoi' tegen Conor. Hij zei: 'Ik heb op je gewacht'. Ik zei dat ik nog niet eens een fatsoenlijke foto had van mij en Conor dus ik vroeg of ik met hem op de foto mocht. Hij legde een arm om me heen en liepen naar zijn slaapkamer."

'Niet echt geslapen'
"Hij begon met te zoenen en ik zoende terug. Ik herinner me nog wel dat ik vroeg: heb je geen vriendin? Hij zei dat het altijd aan- en uit ging. Daarna hebben we geslapen. Naja, niet echt geslapen, als je begrijpt wat ik bedoel."

"Later zei hij nog: stel je voor dat je nu zwanger raakt van me. Dan heb je echt het gouden ticket gevonden. Ik vertelde hem gelijk dat ik geen anticonceptiepil slikte maar hij was zo van: 'ah, f*ck it'." Terry vertelt zelfs dat ze 2 dagen later nog een keer seks hebben gehad in een Milton-hotel.

DNA-test
Conor McGregor zou het hele verhaal dus ontkennen en is ook bereid om een DNA-test te doen om te bewijzen dat dochtertje Clodagh (1 jaar oud inmiddels) NIET van hem is.

De Zwaan dacht heel even dat hij Anderson vast mocht vervangen

Jeffrey de Zwaan maakt dit jaar zijn debuut in de Premier League. Door de afzegging van de geblesseerde Gary Anderson mag hij de Schot samen met 8 andere darters vervangen. Heel even dacht De Zwaan zelfs dat hij de vaste vervanger zou zijn voor Anderson.


"Ik zag een email binnenkomen vanochtend', vertelt De Zwaan tegen Omroep West . "Er stond 'Invite Premier League Darts'. Ik had gehoord dat Gary niet kon gooien vanwege rugklachten en ik dacht in eerste instantie dat ik hem zou vervangen."

Kippenvel
"Uiteindelijk ben ik 1 van de 9 spelers die hem vervangt. Dat is natuurlijk ook schitterend.  Ik kreeg kippenvel over heel mijn lichaam. Ik ben zo ontzettend blij. Dit is de droom van iedere darter."

De Zwaan komt niet geheel ontoevallig in actie op de avond in Ahoy Rotterdam. "Ik heb de afgelopen 2  jaar in de zaal gezeten in Ahoy. Nu kan ik op het podium genieten van die oranje mensenmassa. Gooien voor eigen publiek. Schitterend! Dit is een superdroom."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!