Shorttracker Sjinkie Knegt is hard bezig met het herstel na zijn ongeluk met de houtkachel, op 10 januari. Vorige week onderging Sjinkie een huidtran

‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’

‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’

‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’

‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’

‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’
‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’
  • 2019-02-06 06:50:03 12 maanden geleden
  • keer bekeken 3,349
7
gedeelde

Shorttracker Sjinkie Knegt is hard bezig met het herstel na zijn ongeluk met de houtkachel, op 10 januari. Vorige week onderging Sjinkie een huidtransplantatie. Dinsdag moest Knecht weer naar het ziekenhuis. Daar werd gekeken of de transplantaties goed aanslaan.


Volgens  Omrop Fryslan  gaat het goed met de beide onderbenen en enkel van Sjinkie. Op die plekken slaat de huidtransplantatie dus goed aan. Over de bovenbenen zijn ze nog minder zeker, daar valt nog weinig over te zeggen.

Baard groeit weer aan
De brandwonden in Sjinkie's gezicht herstellen ook naar behoren. Zo groeien zijn haar en zijn baard al weer aan. Sjinkie ligt nu zo'n 4 weken in het brandwondencentrum van het Martiniziekenhuis in Groningen. Hoe lang hij precies moet blijven is nog niet bekend.

Wat denk je van dit verhaal?
‘Sjinkie’s onderbenen herstellen goed, bovenbenen nog onduidelijk’

Wüst krabbelt weer op: ‘Ik heb het weer eens ouderwets druk’

Ireen Wüst is bij de WK afstanden in Inzell, die donderdag van start gaan, op alle vier racedagen in actie te bewonderen. ,,Ja, ik heb het weer eens ouderwets druk,” glimlacht de vijfvoudig olympisch schaatskampioene in het besneeuwde Zuid-Duitsland.

,,Ik heb er zin in. Waarmee ik tevreden ben? Normaal gesproken, zou ik zeggen als ik wereldkampioen word. Maar we weten allemaal dat ik geen normale voorbereiding heb gehad. Zowel fysiek als mentaal is het lastig geweest.’'

Van Deutekom
Wüst heeft door het overlijden van oud-schaatsster Paulien van Deutekom (37) begin januari een zware periode achter de rug. De EK allround in Collalbo (11-12 januari) reed ze uit respect voor haar hartsvriendin. Meer dan de vierde plaats, zonder podiumplekken op de vier afstanden, zat er logischerwijs niet in.

,,Het gaat steeds beter, ik heb stilaan meer goede dan slechte dagen,” vertelt Wüst. ,,Voor mij zal het echter ook een verrassing zijn hoe ik er nu voor sta.”

Wat kunnen de korfballers van Deetos en PKC de volgende competitieronde verwachten?

DORDRECHT / PAPENDRECHT - In de twaalfde speelronde van de Cashback World Korfbal League neemt de druk op de onderste ploegen toe en zullen de topploegen proberen uit te lopen om de play-offs veilig te stellen. De onderlinge verschillen zijn nog altijd klein, al lijkt er een scheiding te ontstaan tussen de bovenste vijf en de onderste vijf ploegen.

Voor DeetosSnel is het - na het verlies van KCC afgelopen weekend - zaak om nog ergens punten te pakken zodat directe degradatie afgewend kan worden. Dat wordt een zware kluif, gezien het programma van de komende weken. Als eerste komt LDODK op bezoek in Dordrecht, de Friezen staan op de derde plaats met slechts een paar punten achterstand op PKC en TOP.

Zondagmiddag neemt Fortuna het op tegen Blauw-Wit. Beide ploegen draaien op dit moment niet goed, de Delftenaren liepen tegen een kansloze nederlaag aan in Papendrecht en Blauw-Wit verloor van streekgenoot KZ. Door het verlies kunnen de Amsterdammers voorlopig de play-offs uit hun hoofd zetten. Fortuna moet uitkijken dat het de vierde plaats niet verspeeld aan de Koogers, de voorsprong bedraagt nog maar één puntje.

Het volledige programma van speelronde twaalf:

Za. 09/02, 20.00 uur DVO/Accountor - TOP/SolarCompleet
Za. 09/02, 20.00 uur DOS'46 - PKC/SWKGroep
Za. 09/02, 20.00 uur DeetosSnel - LDODK/Rinsma Modeplein
Za. 09/02, 20.00 uur KZ/Thermo4U - KCC/SO natural
Zo. 10/02, 15.30 uur Fortuna/Delta Logistiek - Blauw-Wit

Weer was DOS'46 afgelopen weekend dichtbij een stuntje tegen TOP/SolarCompleet, maar weer bleek de landskampioen in de absolute slotfase de gelukkigste. Maar geluk dwing je ook af en dat is iets waar de Nijeveners dit seizoen het meeste moeite mee lijken te hebben. Veel 'primaprijzen' in het oosten, maar de punten blijven schaars en zo lijkt ook dit seizoen een grijze te worden voor DOS. Dat geldt niet voor PKC/SWKGroep, die opvallend weinig moeite hadden met het getroubleerde Fortuna/Delta Logistiek en op koers zijn voor de play-offs.

Hoeveel tikken kan DeetosSnel nog verwerken? Na de minieme nederlaag tegen DVO/Accountor en de veegpartij tegen KZ/Thermo4U kreeg de promovendus afgelopen weekend de grootste opdoffer: op bezoek bij directe concurrent KCC/SO natural werd met liefst 26-17 verloren. Daardoor staan de Dordtenaren nu laastste en moet het drie punten inlopen om niet rechtstreeks te degraderen. Nieuwste opponent is LDODK/Rinsma Modeplein, dat in deze fase de play-offs veilig wilt stellen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures