Michael van Gerwen is veruit de meeste succesvolle darter van de laatste jaren. Daarnaast is de Kale Sloopkogel uit Vlijmen niet op z’n mondje

MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen

MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen

MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen

MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen

MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen
MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen
  • 2019-02-05 12:45:07 10 maanden geleden
  • keer bekeken 4,619
24
gedeelde

Michael van Gerwen is veruit de meeste succesvolle darter van de laatste jaren. Daarnaast is de Kale Sloopkogel uit Vlijmen niet op z'n mondje vallen. Zo gaf hij dinsdag nog zijn eerlijke mening over de nieuwe opzet van de Premier League door de afzegging van Gary Anderson.


Van Gerwen durft vaak ook eerlijk te zeggen dat hij de beste darter van het moment is. Sommige mensen noemen MvG door die praatjes een beetje arrogant. En dat vindt hij dan weer erg jammer. "Het is nergens voor nodig om me zo te noemen", zegt hij tegen  NUsport.

"Iedereen die me een beetje kent, weet dat het onterecht is. Die weten dat ik niet zo ben en gewoon een normale gozer ben. Natuurlijk, ik kan wat praatjes hebben, maar dat hoort er ook bij."

Vooral uit Nederland
Van Gerwen merkt trouwens dat hij alleen door zijn landgenoten als arrogant word afgeschilderd. "Het is wel zo dat alleen Nederlanders mij arrogant noemen. In Engeland, Duitsland, Australië of welk ander land dan ook hoor ik daar bijna niemand over."

"Het is gewoon jammer. Ik doe zoveel voor mijn land. Maar goed, mijn spel lijdt er niet onder. Ik blijf gewoon mijn eigen ding doen. Maar ik denk wel van: ga lekker achter je eigen mensen staan. Als ik naar een andere sport kijk, dan ben ik altijd voor de Nederlander. Zo hoort het ook. Punt uit."

Wat denk je van dit verhaal?
MvG vindt het jammer dat Nederlanders hem soms arrogant noemen

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Bij het WK voetbal is al jaren van te voren bekend welk land het organiseert, in het hockey kan dat wat korter van te voren. Er zijn 6 landen die zich kandidaat hebben gesteld voor de organisatie van de WK's voor mannen en vrouwen. Die van de mannen zou in juli 2022 plaatsvinden, het WK van de vrouwen in januari 2023.


Maleisië en Spanje willen in juli 2022 het mannentoernooi organiseren. Australië en Nieuw-Zeeland azen op het WK voor de vrouwen, dat dan begin 2023 moet plaatsvinden. Duitsland en India hebben zich voor zowel het WK voor mannen als vrouwen kandidaat gesteld. De Duitsers zouden het toernooi in juli 2022 willen houden, India in januari 2023.

Studie
De internationale hockeyfederatie FIH gaat de komenden maanden de plannen van de kandidaten bestuderen. In juni wijst het bestuur beide WK's toe. ,,De FIH is blij dat het zulke sterke 'bids' heeft ontvangen'', zei directeur Thierry Weil. ,,Dit bevestigt hoe interessant onze evenementen zijn. We kijken uit naar 2 geweldige WK's.''

Nederlandse successen
De Nederlandse hockeysters prolongeerden afgelopen zomer in Londen hun wereldtitel. De mannen grepen in december op het WK in India net naast het goud. Oranje verloor de finale tegen België via shoot-outs. In 2014 huisvestte Den Haag een dubbel WK, voor de mannen én vrouwen.

Eerste plaatsen voor kunstrijdsters Kahlan en Miley in Tilburg

DORDRECHT - Zondag 3 februari 2019 werd in IJssportcentrum Tilburg de jaarlijkse Willem II Bokaal verreden. Kunstrijvereniging De Drechtsteden was in Tilburg met een afvaardiging in de diverse categorieën.

Als eerste DDD rijdster reed de 7-jarige  Kahlan Gooijer uit Dordrecht in de categorie Starters 1B een prachtige kür. In een veld van 14 jonge kunstrijdsters reed zij zich met een puntentotaal van 9,00 naar een welverdiende 1e plaats.

In de categorie. Pupillen 2 reden Miley Buurman (8) uit Capelle a/d IJssel en  Dordtse Miya Paul (9)  in een veld van 9 rijders  beiden een erg mooie kür.
Miley eindigde  op een zeer verdiende 1e plaats met 14,30 punten en Miya  kon met  13,50 punten de 3e plaats op het podium innemen.

De rijders werden in Tilburg gecoacht door Winnie Dekker.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!