Bij het WK voetbal is al jaren van te voren bekend welk land het organiseert, in het hockey kan dat wat korter van te voren. Er zijn 6 landen die zic

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren
Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren
  • 2019-02-05 10:00:05 12 maanden geleden
  • keer bekeken 4,410
17
gedeelde

Bij het WK voetbal is al jaren van te voren bekend welk land het organiseert, in het hockey kan dat wat korter van te voren. Er zijn 6 landen die zich kandidaat hebben gesteld voor de organisatie van de WK's voor mannen en vrouwen. Die van de mannen zou in juli 2022 plaatsvinden, het WK van de vrouwen in januari 2023.


Maleisië en Spanje willen in juli 2022 het mannentoernooi organiseren. Australië en Nieuw-Zeeland azen op het WK voor de vrouwen, dat dan begin 2023 moet plaatsvinden. Duitsland en India hebben zich voor zowel het WK voor mannen als vrouwen kandidaat gesteld. De Duitsers zouden het toernooi in juli 2022 willen houden, India in januari 2023.

Studie
De internationale hockeyfederatie FIH gaat de komenden maanden de plannen van de kandidaten bestuderen. In juni wijst het bestuur beide WK's toe. ,,De FIH is blij dat het zulke sterke 'bids' heeft ontvangen'', zei directeur Thierry Weil. ,,Dit bevestigt hoe interessant onze evenementen zijn. We kijken uit naar 2 geweldige WK's.''

Nederlandse successen
De Nederlandse hockeysters prolongeerden afgelopen zomer in Londen hun wereldtitel. De mannen grepen in december op het WK in India net naast het goud. Oranje verloor de finale tegen België via shoot-outs. In 2014 huisvestte Den Haag een dubbel WK, voor de mannen én vrouwen.

Wat denk je van dit verhaal?
Er zijn 6 landen die het WK hockey willen organiseren

Eerste plaatsen voor kunstrijdsters Kahlan en Miley in Tilburg

DORDRECHT - Zondag 3 februari 2019 werd in IJssportcentrum Tilburg de jaarlijkse Willem II Bokaal verreden. Kunstrijvereniging De Drechtsteden was in Tilburg met een afvaardiging in de diverse categorieën.

Als eerste DDD rijdster reed de 7-jarige  Kahlan Gooijer uit Dordrecht in de categorie Starters 1B een prachtige kür. In een veld van 14 jonge kunstrijdsters reed zij zich met een puntentotaal van 9,00 naar een welverdiende 1e plaats.

In de categorie. Pupillen 2 reden Miley Buurman (8) uit Capelle a/d IJssel en  Dordtse Miya Paul (9)  in een veld van 9 rijders  beiden een erg mooie kür.
Miley eindigde  op een zeer verdiende 1e plaats met 14,30 punten en Miya  kon met  13,50 punten de 3e plaats op het podium innemen.

De rijders werden in Tilburg gecoacht door Winnie Dekker.

Van Gerwen baalt als een stekker van kromme oplossing PDC na afzegging Anderson

Michael van Gerwen is enorm teleurgesteld in de PDC. De huidige wereldkampioen had graag gezien dat de dartsbond met een andere oplossing kwam voor de afwezigheid van Gary Anderson in de Premier League. In zijn plaats spelen nu 9 verschillende mensen op 9 verschillende locaties.


"Heel jammer omdat de kwaliteit in de breedte minder wordt en iedereen weet wat Gary kan", zegt een eerlijke Van Gerwen tegenover  de Telegraaf .

Rugblessure Anderson
Anderson ontbreekt dit Premier League-seizoen vanwege een rugblessure waar hij al langer last van heeft. Hij focust zich nu volledig op zijn herstel. "Ik wil sorry zeggen tegen de fans. Ik ben net zo teleurgesteld als zij", sprak Anderson over zijn afzegging .

Oplossing bevalt Van Gerwen niet
De PDC had binnen  no time geregeld hoe de afzegging van Anderson opgevuld moest worden. Maar liefst 9 spelers krijgen in 9 verschillende speelsteden de kans om aan het echte werk te ruiken. Zo speelt Jeffrey de Zwaan bijvoorbeeld in Rotterdam omdat hij uit Nederland komt. De wedstrijden tegen eev=n van die 9 darters tellen niet mee voor de stand.

Een soort vriendschappelijk potje dus. "Dat wel, maar ik weet niet precies wat de intentie van de PDC is. Misschien dat ze iets nieuws willen proberen", stelt de Nederlandse wereldkampioen, die verliezend WK-finalist Michael Smith als grootste uitdager ziet. "Maar je weet nooit wat er gebeurt. Je hebt altijd wel een verrassing."
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures